Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Tania, si noi avem acelasi program de trezire noaptea, doar ca noi ne trezim la ora 3 - 3:30 (in loc de 2) si apoi la 5 dupa care adio somn pana pe la 9 - 9:30! Si eu sunt zombie sa stii ... abia astept sa vina ai mei pe la mine sau sotul de la servici, ca sa mai fac si eu cate ceva sau sa ma odihnesc putin! Dar ne facem noi mari si sa vezi ce dormim!
Many/ Krisztian si Ina/ Rachelina la multi ani!
Pupici,

Camelia & Daria

DARIA
http://b1.lilypie.com/9BDXp2.png

Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)

"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chapin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Noi am trecut cu bine (pana acum!) de vaccin, Rianna a fost foarte cuminte si nu a plans deloc, s-a enervat doar cand a intors-o asistenta de pe o parte pe cealalta - ca i-a facut doua vaccine intr-un picior si al treilea in celalalt picior. Am o fata atat de incapatanata, numai ce vrea ea si cand vrea ea O sa scoata untul din noi - ca deja o face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Mamicutelor dragutelor,

Multumesc Felicia,Diana, Lavi, Taniutza,Andutza, Alina, Catutza,Ripley, Bic, Camelia Daniela pentru urari!

Mandy, sa-ti traiasca feciorul!

Da, mai Lavi, nici mie nu-mi vine sa cred ca au trecut 3 luni…cind au trecut, cum au trecut, nu stiu…nasterea pufulinei a fost unul dintre cele mai mari surprize ale vietii mele fiindca eram sigura ca va veni pe lume prin decembrie…dar bine ca a asteptat totusi o zi ca sa intre in zodia in care vroiam …hihihi.

Andutza, multumesc mult de tot pentru urari si galerie…esti o soacra pe cinste, sa traiesti!
Te rog mult sa inchini un pahar si din partea mea la botezul lui ginerica-poetu’, pupa-l-ar soacra de frumusel!
Sa va traiasca si sa va bucurati de el!

Bic, si mie mi se pare ca este o piatra de hotar; poate nu o sa crezi, dar cu o seara inainte am inceput sa am emotii de parca ii aniversam anul, i-am pregatit toaleta pentru a doua zi, eu si tati nu am mai contenit sa o pupicim si sa ne spunem tare mandri si incantati“ne-a crescut fata!” Doamne, ce frumos sentiment.

Taniutza bravo pentru succesele cu lap-lap si alaptarea fara silicoane!

Meems , bine ca ati scapat de vaccin!

Despre noi: avem 6.040 kg si 62 de cm ( la doua luni asistenta a masurat-o gresit, sint convinsa, fata mea avea mai mult ) dr. a zis ca este “satisfacator” dar se putea si mai bine.
Am vrut sa o intreb dupa ce masuratori se ia, vrea sa o vada obeza pe fata mea asa cum sint canadienii pe aici? I-am spus ca vreau sa-i introduc cereale si sucuri de fructe si mi-a spus NU, ca vorbim despre astea dupa 4 luni ( ce vorbesti Frantz, mai ai frati pe-acasa? ) drept pentru care m-am oprit la un magazin si i-am cumparat cadou fetei mele din partea lui mami si tati un scaunel Peg Perego - fitos -si de maine incepem cu cerealele si saptamina viitoare poate cu suculete.
Daca e sa ma iau dupa recomandarile dr. de aici pe la un an imi dau ei “voie” sa-i dau si supa.Him…I don’t’ think so! Mama ne-a dat mie si lui frate-meu de pe la 2 luni si ceva sucuri de fructe, legume, biscuiti cu mere si uite ca am crescut mari, sanatosi, fara alergii si complicatii, de ce nu i-as aplica acelasi tratament si fii-mii?

Asa ca de maine Rachelina-pufoasa va gusta cerealutele si stiu sigur ca o sa fie incantata!
Ah, sa stiti ca si ea se mai trezeste cateodata de vreo doua ori pe noapte si mai nou ma trezeste de pe la 6-7; George este tare incantat, a zis ca fata este matinala ca noi si este bine asa, sa nu fie puturoasa

Am pus poze ( in ct. comun) cu ea si cu scaunelul-cadou.

Pupicei la tuturor,

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

neata !

multumesc lavi si corap pt info referitor la paine; maine ma duc la mama sa imi faca si mie paine integrala pentru regimul asta pe care il tin, ca asa trebuie, dar pana acum am folosit graham. concluzia la care am ajuns este urmatoarea : fac 2 parti faina integrala si 1 parte faina alba, deci sacrific din pufosenie de dragul dietei; aseara vorbeam cu ai mei pe skype si erau tare incantati ca mancau carnati prajiti cu paine facuta de ei ...

lucuta mea a papat suc cu pulpa ieri si a facut kk exact pulpa de fruct, numai ca colorata maroniu; ei, nu prea multa, cam cat i-am dat; ce ma bucura enorm e ca nu s-a stricat la burtica ...

ina - tu vrei sa ii dai direct cereale ? eu tocmai spuneam ca incerc sa ii cresc consistenta treptat, ca nu stiu cum se comporta ... cerealele astea pe care i le dai le faci diluate, sau cum te gandesti sa faci ? nu ma grabesc prea tare, dar imi place la nebunie cum papa, si faptul ca ii place ...

si noi avem scaunel pentru papa ... l-am primit de la matusica la botez ... e foarte misto, dar inca nu merge sa-l folosim, lucuta e prea mika; ii dau papa cu lingurita in carucior, pe plan inclinat spre vertical ...

hai sa va spun cum vreau eu sa facem in concediu : in primul rand noi mergem la mare, fiindca la munte nu ne place, iar la tara, unde vom merge probabil macar la 2 saptamani, avem tot ce ne trebuie, ca acasa, deci nu ne facem nici un fel de probleme; la hotel cred ca e mare chinuiala, sa te trambalezi cu toate cele la plaja, mai ales ca bebelusul trebuie protejat de soare; anul trecut am vazut la camping niste casute foarte dragute, pe iarba, si nu departe de plaja, unde este si curent electric si chiuveta, tot ce trebuie. tot la borcanase o sa apelam si noi, poate daca papam si carnita pana atunci o sa luam si pasatorul, aragazul de voiaj, si tot ce ne mai trebuie; depinde daca o sa pot sa il alaptez pana atunci; mi-ar fi mult mai usor; daca nu, asta e ... important e ca nu ne obliga nimeni sa stam prea mult pe plaja, sub soare, ci vom sta mai mult pe iarba, la umbra, iar le plaja vom face numai plimbari.
ei, asta e teoria; sa vedem practica cum va fi ... dar sunt sigura ca ne vom descurca amandoi cu lucuta, ce dumnezeu ... sau poate ar fi mai bine sa ne programam concediul cu pisi si mama odata !??!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna dimineata mamici!!!

Gogolos si Miraaa sa va traiasca puii si sa va bucurati de ei!!!

Fetelor ce vreme urata e azi! Cred ca azi stam in casa! Tare nasol! Abia astept sa vina primavara si vara sa bantuim pe afara mereu!Si mai ales la vara sa mergem la mareeee. La sf.lui iulie inceputul lui august mergem la 2Mai intr-o vila superba pe malul marii. Abia astept. Si poate dam si o tura pe la munte pe la sora'mea.

Cine poate sa imi dea si mie o idee de cadou pentru nasi??? Eu habar nu am ce sa le iau!! Dar cred ca pana la urma o sa o intreb pe sora'mea ce vrea ca...eu nu stiu cam ce si-ar dori!!!

Vroiam sa va intreb daca copii vostri se inneaca frecvent cu saliva. Eu nu stiu ce sa cred ca Stefan tuseste de cateva ori pe zi dar asa ca si cand s-ar inneca cu saliva. Sper ca nu e altceva !

Cat despre progrese...mai nou Stefan se dezveleste de zici ce-i aia. Nu mai ii place nimic peste el si cu picioarele se dezveleste si isi pune piciorusele peste pilota sau paturica! E tare haios!

Si inca ceva: am pus poze de la botez in albumul comun!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Dienutza noi mergem in gasca la mare!! Adica merg eu, sora'mea cea mare cu cei 2 copii si cu sotul (nasii), sora'mea cea mijlocie, inca o pereche cu baietelul si inca niste cunostinte. Am inchiriat o vila cu detoate si sper sa ne distram la maxim!!! Mie imi place mai mult sa merg in gasca decat asa singurei!!!

14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Neatza !
Daca tot nu s-a epuizat subiectul concediu o sa continui ce incepuse cand m-a intrerupt brutal fiu'meu, disperat sa joace nu stiu ce la calculator:
BB s-a simtit extrem de bine in CO, la mare, s-a bronzat !!! ( am avut o super crema de plaja asa ca nu mi-a fost frica sa il las la soare ) s-a balacit, etc... Numai ca era in perioada aceea nefericita cand vrea sa mearga singur in piciare si nu poate, deci am petrecut concediul cu fundul in sus tinandu-l de manute. Noroc ca am fost prevazatori si ne-am cuplat cu matusa mea, am mers impreuna si m-au ajutat si ele ( a fost si verisoara cu noi ) incantate sa stea cu el ( pentru ele era o jucarie ) deci, in afara de lipsa apei calde la hotelul de doi bani pe care am dat destul de mult ( era prezentat de 3 stele numai ca eu cred ca erau stele verzi ), a fost interesant.
Borcanasele le-am primit de la soacra Dienutzei, nu stiu de unde le procurase ( conteaza?! ) si au fost piureuri de fructe. Boscu s-a lins pe degete, ta'su nu a avut nici o sansa...
S-ar putea sa refuze vre-un gust, sa nu ii placa, dar eu personal nu cred...desi sunt si copii mai sclifositi.

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

dordia - asa ne gandim si noi, sa mergem mai multi; e mai frumos, e adevarat; deja ati inchiriat vila ? cate persoane, si ce tarife ? poti sa ne spui si noua mai multe ?

pisi - eu ma bazez foarte mult pe gustul lui luca, asa ca nu m-as minuna sa refuze oaresce experimente nereusite de borcanase ce se gasesc pe piata; cu uimire am descoperit in carrfour un piureu de telina cu spanac, bleah, si nu cred ca ar papa asa ceva ...
dar alea de fructe cred ca sunt ok, in principiu; pentru concediu sunt o varianta buna, dar pt folosirea zilnica mi se par scumpe; e ca si cum am manca noi la restaurant zilnic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Mesaj pt Bic. Sa stii ca nu e vorba de lipsa de entuziasm sau de sacrificiile personale ( eu nici nu am lapte, cred ca iti dai seama !! ) ci e vorba strict de pericolul la care se poate expune un copil nevinovat.
Hai sa iti spun si de ce am intervenit, mai ales ca daca era sa poata ajuta cineva cu lapte, nu as fi fost eu aceea: dupa ce am nascut, la vreun an si ceva am inceput sa ma simt rau, in plus simteam tot timpul operatia ( am fost taiata si totusi am facut o urata ruptura de vagin ) ca si cum ma cususe cu o zi inainte. Am fost la doctor, nimic. Analize, nimic. Am facut analize la laboratoarele SRI unde cred ca sunt extrem de meticulosi, oricum mi-au facut analize pentru chestii pe care probabil ca daca nu ma duceam acolo nu le-as fi facut niciodata, si totusi nu se gasea cauza pentru care devenisem sensibila si la statul pe scaun, despre sex nici nu putea fi vorba.
Am umblat din doctor in doctor si starea mi se inrautatea, ma gandeam chiar ca o sa mor, mai ales ca faceam zilnic febra numai dupa ora 17, parca ma uitam la ceas...
Nu lungesc, am descoperit in final ( un doctor minunat care din pacate a murit anul trecut ) ca am contactat o bacterie foarte rara, o minunatie care bantuie destul de rar dar in Spania ( si eu nu am fost acolo, nici nu cunosteam pe cineva sa fi fost ), analiza a costat o avere, norocul meu ca mi-a decontat-o casa de asigurari la interventia acestui medic, nu se facea la noi pentru ca e foarte rara si substantele revelatoare sunt foarte scumpe, in plus de boala asta au auzit f putini medici, cei care au studiat prin locurile de unde provine.
Ideea e ca provoaca o boala mortala, ataca tesutul conjunctiv si il "mananca" pana ajunge la inima, noroc ca am descoperit-o in timp util. Am ramas cu sechele, niciodata nu voi putea sa calc pe picioare fara sa ma doara, dar m-am obisnuit.
Frumusetea e ca am contactat-o dupa ce am alaptat copilul si nici el nici taica-su nu erau purtatori.
Vroiam defapt sa spun ca poti sa fi testat de chestii obisnuite.
Dar sunt atatea boli ascunse si necunoscute...

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Dienutza e vorba de o viluta pe malul marii cu curte interioara cu terasa la fiecare etaj. Are 2 etaje si 5 camere, living si bucatarie!! Noi am fost anul trecut sia am ocupat toata vila la 700.000 lei/camera. Asa e cel mai bine ca baile sunt comune! Adica ai o baie pe etaj deci daca imparti cu alti straini e destul de neplacut. Oricum am impresia ca tipul nu inchiriaza asa la oricine. Noi avem noroc ca prietenul cu care mergem il cunoaste f.bine si acolo merge de cativa ani. Plus ca in acelasi loc mai are si alte vilute dragute dar nu stiu conditiile. Pot sa iti spun ca e la iesire din 2 mai spre vama veche, ultima curte pe stanga. Anul asta nu stiu ce pret mai are dar...nu cred ca e mult mai mult!

14.11.2005

Mergi la inceput