Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (21)
Raspunsuri - Pagina 8
pisi-si-boscu spune:
Mandy, eu am fost cu bb la mare cand avea 7 luni. La hotel ! Big mistake, noi mergeam de obicei cu cortul, mi s-a parut ca e mai bine asa. N-am luat la noi decat lapte UHT ( am avut frigider in camera, lapte praf ( am preferat insa UHT-ul ) si cateva borcanele si suculete de pe la Hero si Nestle...
E obositor, dar nu extrem de obositor, oricum nu e ca acasa...
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
catutza spune:
Mandy, si noi la vara o sa plecam in concediu, la Satu Mare, Bianca atunci va avea 9 luni.Eu zic ca atunci mananca iaurt,oua,carnita,ciorbita.Poti lua aragaz de voiaj cu tine si faci tu putina supita,piure,etc
Apropo de cand le putem da carne fripta?
Mandy si Ina sa va traiasca copilasii, sa cresca mari,sanatosi si frumosi!
Noi azi am fost afara,ne-am plimbat,am cumparat martisoare.Pacat ca de maine cica incepe vremea rea iar,o sa ploua! Tocmai acum cand ne obisnuisem sa iesim afara...
Eu am un carucior destul de greu,nu-l pot cara si pe el si pe Bianca 4 etaje pe scari! Asta e,am incercat dar am si cezariana si nu vreau sa ma risc aiurea.Cand e Mihai la munca iesim cu marsupuil,cand e acasa iesim cu caruciorul.
Cristina, ma bucur ca ai reusit.
Catutza si Bianca-Maria (2.11.2005)
mandyksch spune:
Pisi, mersi de raspuns. Deci se poate. Noi nu am vrea sa-l lasam pe bbacasa chiar daca parintii mei ar avea grija de el. Si daca tot veni vorba de borcanase, tu l-ai testat prima data pe bebe sa vezi daca ii place papa din ele inainte de a pleca in concediu? Banuiesc ca da.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
lavi02 spune:
Alinus pana la urma n-am mai reusit sa ma conversez cu Anda pe gmail pe chat, am schimbat doar niste mailuri. Asa ca inca nu m-am conversat cu nimeni de pe forum pe nici un fel de chat. Eu una.
Mandy cu concediul... e cu totul altfel, concediul cu bb decat fara bb. Pe de o parte nu v-ar strica sa va aerisiti si numai voi 2. Noi de cand o avem pe Silvia, in fiecare an mergem 1 saptamana cu ea, 1 saptamana fara ea. Bineinteles ca poti sa-i dai borcanase o saptamana, nu-i nici o tragedie, totul e sa le incerci inainte de plecare sa te asiguri ca-i plac. Si sa-i dai din cele care ii plac.
Dienuta eu pun 1 masura integrala si 2 alba. Daca pun numai integrala nu creste painea ca lumea. Dar si asa iese suficient de neagra.
Va 
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
mandyksch spune:
Catutza, Lavi mersi de raspunsuri.
Noi chiar vrem sa-l ducem pe bb cu noi. Asta o spun cum cand el are 4 luni, nu stiu cum va fi peste 4-5 luni.
Bineinteles ca ne-ar prinde bine sa petrecem ceva timp si in doi dar probabil va trebui sa ne multumim cu cate un week-end furat dupa ce nu voi mai alapta. Atunci il vom duce pe bb la mama -maica-mea e topita dupa el si l-ar duce la ea acasa intr-o clipita
Aseara ma uitam si la papa din borcanase (l-am lasat pe Kriszti cu mama ai am zbughit-o la cumparaturi)si m-am gandit ca e o solutie pt. vacanta, sunt tot felul de variante si va trebui sa le incerc.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
Morgano spune:
MANDY SI INA, LA MULTI ANI!
Nichita, bine ai venit.
Cristina, e o dulce tunsulica ta, ii sta fte bine si nu pare slutita defel :)Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)
Bic spune:
Rachelinei-Pufulinei! Mie mi se pare ca trei luni e o piatra de hotar, ca incep si ei sa devina niste persoane, dragii de ei.
Nu-i asa ca si voua va vine sa-i mincati de cit de scumpi sint? Eu citeodata ii spun lui barbata-miu sa o ia de linga mine ca o sa innebunesc de atita scumpenie.
Mesajul cu laptele era ca raspuns la ce scrisese Pisi. Am intelesc pozitia voastra; si a mea ramine neschimbata. Sigur ca un copil creste foarte bine cu lapte artifical, dar si mai bine e cu lapte matern. Ceea ce propuneam eu este ca cine va dona lapte sa-si faca si analize. Dar ai dreptate, Pisi, ca sistemul de testare nu e f. bun si un certificat de la un doctor in Ro nu prezinta o garantie 100%. Deci cine ar fi donat lapte, ar fi trebuit sa mearga cu tatal la doctor ca sa fie sigur. Dar asta inseamna munca de caritate, ceva sacrificii. Pe de alta parte, nu cred eu ca in Ro sint nebuni cum sint aici, sa faca cineva rau cu buna stiinta doar asa ca se se distreze. Adica cine ar fi fost dispus sa doneze lapte sint sigura ca si-ar fi facut analizele pe bune.
Inteleg din reactiile opuse ca entuziasmul nu era prea mare oricum. Mie mi se parea gestul cel mai frumos si util pe care il putea face comunitatea DC pentru un copil ramas orfan in astfel de conditii tragice. Cum spunea Alina, aici sint si banci de lapte, deci nu stiu ce va mirati atit.
Alina, iar am primit un costumas european (frantuzesc) pt. 6 luni, care fireste ca pocneste pe ea. Dar altceva voiam sa te intreb: imrepuna cu costumasul care se inchide la spate, in set e si un fel de traistuta. La ce foloseste aia??? Eu ma gindem ca pt. scutece???
Anamari bine-ai revenit!
Cum te mai simti?
Dordia, atita cantitate de alcool nu are cum sa-i faca rau, dar daca vrei sa nu te simti deloc cu musca pe caciula nu minca din ele chiar inainte de a alapta. Cit despre cantitatea de ciocolata...hmmm... eu ziceam ca nu are nici o influenta, dar uite ca aseara am mincat niste prajitura cu ciocolata concentrata si azi-noapte mi s-a trezit mindra si a tinut conferinte vreo ora. Nu stiu daca e o coincidenta.
Lavi si mie mi se mai intimpla sa-mi iasa doar 5 mese, si nu 6, dar imi este imposibil sa o trezesc pe Sma cind doarme ca un ingeras...Of.
Smaranda, 03.11.2005
corap spune:
helou.
ma bag si io cu masina de paine. cu cat e faina mai neagra, cu atat painea creste mai putin. dar se coace inauntru - e doar mai densa. eu am incercat si numai cu faina de secara - iese cam nasoala daca nu are cel putin 1/3 faina alba.
eu drojdie pun pakmaia d-aia la punga mare. e muuuuult mai economica, si e mai buna calitativ decat dr oetker. drojdia proaspata mi se pare ca da un gust painii.
maine fac paine cu mac-mac.
ha, ha, am primit si eu de ziua mea
cadou "cutiutele muzicale" (mai putin 2). sincer, 4 si 5 mi se par cele mai acceptabile. da' lu'puiu ii plac toate - el nu face discriminari.
c & bbandrei 
dordia2000 spune:
Nichita sa sti ca Stefan al meu si-a descoperit mainile de ceva vreme, se joaca cu ele, le tine asa de parca se roaga...e tare haios. Mai nou se scarpina la ochi cand ii e somn si vrea sa isi traga pernuta pe fata! DAr nu poate ca e cu capul pe ea. E mortal.!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005