Cluj rulz! (38)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetelor noi am fost azi afara cu saniuta.A fost bestial.Fiul meu a alergat si a cazut in singura balta care era pe trotuar.Sa nu va povestesc cum era.Eu am intrat in cofetarie sa ii comand tortul si l-am rugat sa stea fara pe saniuta.Cat am stat eu inauntru s-a lipit de geamul cofetariei.A trebuit sa sterg geamul dupa ce am iesit.Tanti din cofetarie era deja in fibrilatie cand a vazut geamul.
Apoi am mers in parc si l-am pus pe burta in zapada sa se mai curete.Sa nu va zic ca s-a dat poe toate toboganele pline de zapada care erau in parc.
Pe cand am ajuns acasa , cu surle si trambite ca el vrea la copii, era rupt.A papat spanac cu carne(preferata noastra) si a cazut lat la 3 minute dupa ce l-am pus in pat desi mergeam masina de spalat.
Asa ca am avut o zi de primavara "veritabila"!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare tuturor.
sunt cam ocupata si nici nu am timp sa va citesc si sa va scriu, dar diseara cred ca ne vedem.Sper sa nu mi se schimbe planurile.
Sper ca ati primit multe martisoare azi.
Va urez o primavara frumoasa tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Asi, ce faaaain! Am citit ce-ai scris tu si ma gandeam ce-as mai vrea sa fiu un pic copil sa ma plimbe si pe mine pe sanie tata (pe mine el ma plimba) si sa n-am nici o grija...

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Helau girls!

Sunt cu bateriile incarcate la maxim (am li-ion ) in ciuda faptului ca Stefan mi-a facut o faza nasoala afara si m-am enervat de am plans de nervi cand am ajuns acasa. Am zis ca nici nu mai vin la intalnire asa suparata am fost...dar mi-a trecut...nu scapati de mine

Stanca acum iti fac dvd-ul de pe mini-dv. Ce m-am distrat de faza cu vitrina! Abia astept sa ne pove in amanunt!

Alinutza, mie nu mi-au luat in plus pt ca mi-au facut rochia la comanda; dar sunt 3 ani si jum de atunci; probabil au schimbat politica.

Fetelor....hihihihihhi....abia astept sa ne vedem! Sper sa-mi fie cuminte Stefan (cat de cat) ca altfel o iau razna!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Mariana bine-ar fi sa fie asa... eu gandesc ca, desi fac la comanda, tot vand rochia aia, ba chiar mai mult, au un cumparator sigur pentru ea... Eu n-as fi intrebat daca iau in plus la comanda, dar la Emma mi-au zis ca iau si am zis sa intreb sa nu ma trezesc dup-aia ca-mi baga un pret de-mi pica fatza... Trebuie sa merg sa vorbesc cu "sefa" oricum, ca tipele din magazin nu erau foarte informate. In schimb nu e moda peste tot asa, am mai fost la un salon in p-ta M. Viteazu si acolo nu lua nimic in plus pentru comenzi, ba mai mult, trebuia doar cu o luna jumate inainte, nu cu 3 ca in alte parti. Din pacate nu mi-a placut nimic. Voiam sa te mai intreb, astia de la Amanda te-ai mai chemat la probe sau te-ai dus direct si-ai luat-o de-a gata?

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

buna fetelor!!!!!!!!!!! primavara minunata si la multi ani!
halal primavara..cu asa nametzi...dar macar se bucura puii mici de ea!

asi, ce haios e razvan-cel-nazdravan!

alynutza..imi apre rau de arspunsul celor de la salon gabriela....;de fapt cam asa mi-au vorbit si mie anul trecut....;ce s afac? daca nu stiu sa-si fidelizeze clientzii? si nu au nostiunea concurenztei...asta e....;las ca vei reusi cu siguranzta, mult mai bine, la amanda.am mai intalnit si eu practica asta cu 10-15% mai mult la agnes toma, pt rochiile la comanda. modelul chiar adac exista, ei percep un procent suplimentar...pt ca cica ti-o personalizeaza, insemnad ca ti-o fac pe dimensiunea ta..cu nunatzele pe care le vrei,etc...

distarctie palcuta fetelor la intalnire!
seara placuta si celorlalte care fac altceva!
pupilci milioane!

roxi http://photos.yahoo.com/roxanicea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

sa-mi spuneti cum a fost la intalneala si ce surpriza a avut Mariana,ok?

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fain a faost tare la intalnire.Se pare ca avem din ce in ce mai mult timp sa povestim.
Ce o sa facem la vara oare?

Venind spre casa am avut o surpriza placuta.Soferul de pe taxi era un tinerel dragutel si mi-a facut avansuri.

Si lui Razvan ia placut la intalnire ca tot timpul pana acasa mi-a repetat "nu mergem acasa".

Va pup si va doresc o noapte frumoasa!

Mariana ai grija cu patul si multumesc inca odata pentru surpriza si pentru restul.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl spune:

Stie cineva clinici particulare de obs-ginecologie in cluj-napoca?dar ecograf 3d sau 4d(cluj
? unde se pot face analize pt depistarea defectelor genetice (laborator particular cluj) am cautat aici pe forum dar nu am gasit nimic referitor, eventual daca cineva a vazut undeva pe forum sa posteze link-ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

buna Clujencelor,

nu pot sa nu le urez Clujencelor, o primavara frumoasa, numai bucurii si multe flori.

Mergi la inceput