Cluj rulz! (38)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Bey, pana una alta imi vine sa fac greva....unde e Flo?

Mariana, soro, zi ceva!?

viu imediat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fratzikaaaaaa!!! nu cred ba, nu cred! asa liniste in zona? soro, unde esti mah?!

ma duc sa ma culc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

....si iar cu tristetza incep...iar am intrat mai tarziu
Nu stiu ce masa, in ultima vreme parca toate-s pe capul meu.
De exemplu, tocmai am terminat de tehnoredactat niste acte pt cineva. Nu am putut sa refuz. si va jur ca intentionam sa ma culc cel tarziu la 12....uitati-va si voi cat e ceasul
...poate imi iese maine.

Simona, oare ti-am urat de revenire la Cluj? Velcom

Roxana, am vorbit azi cu Florina. Sunt ok, dar fata nu are chef de dat prin zona (adica nu scrie, ca de citit nu se lasa ), din motive de prea mult stres. Crede ca ajung la intalnire la voi.

Stanca, imi place despre voi ca ati fost wild!

Cristiana, stiu despre ce album vorbesti. Nu cred ca avem momentan cu folie adeziva. Ai 54 poze. Oare ce marime le vrei? Tot 9/13? Logica mea de la 2 noaptea imi spune ca de data asta le facem 10/15 (fiind la acelasi pret), ca doar sunt de cadou, nu? Deci ai de plata, 54 x 9.000 lei, mai putin cu 2 ron (parca atat trebuia sa-ti dau rest data trecuta, nu? daca e mai mult sa-mi zici)

Fetelor care trebuia sa va zic cate una alta si am uitat ce, sa ma scuzati si sa ma mai trageti de manutza, ok?

Fug ca mai am treaba....muuuuulta!

Ps. Va invit in nr mare maine la intalnire, caci am o surpriza pt voi!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Mi-am amintit:
Alinutza, si eu mi-a facut rochia la comanda la Amanda, ca vroiam un anumit model (care s-a vandut pana m-am hotarat)si ala ajustat dupa gustul meu. Eu am fost f multumita de serviciile lor, iar rochia a iesit exact cum am vrut-o!

Roxana, soro, sa nu te superi pe mine ca am facut mari invitatii la tine acasa, ok?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

.....na, acum mi-am terminat treaba....va spun somn usor in continuare!
Prind si eu 3 ore de somn!

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

Un salut scurt de la noi (ca mi-am revenit din limbarita )!
Sper sa ne vedem diseara, mariana daca apuci, adu si pt noi ceva de la zotul tau!

Simona, nu te vedem si pe tine?Haide ca am sa-ti fac o marturisire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineata!

A venit primavara!
Pacat ca doar in calendar.Fetelor aveti babe?

Mariana abia astept surpriza.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Dragele mele dragi

Va doresc sa aveti o primavara senina, numai soare si flori in suflete http://www.e-scoala.ro/martie/ghiocel.html

In alta ordine de idei, sunt datoare cu niste raspunsuri:
- Roxa-zumbaloxa canyoning este cand mergi ca bezmeticul, sub acoperirea ca e sport extrem, prin canioanele pe care le sapa apa in munte si mergi ba prin apa, ba catarat pe stancile care fac canionul (cu corzi, carabiniere, blocatoare tot tacamul). Zanul face si din astea, da' sunt eu vigilenta si il mai deturnez desigur, cand pot! Datoria de care ziceam este de saptamana trecuta cand am trecut ca fulgerica si ti-am lasat banutii, fara prea multe vorbe cand de fapt spusesem in avans ca vin la pauza de parnza si mai sat la taclale.
- Oana nu cred ca ajung diseara la Roxana. Am mult de lucru, il astept pe zan sa vina acasa ca a ramas blocat in Bucuresti ieri si ... asat nu pot sa spun! Da' ma mai gandesc! Daca nu ajung pot sa te sun?

Eu mi-am ales baba!!!

Pup pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Astenie de primavara?
Ne mutam pe prima pagina, asa cum ne sta bine.

Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

O primavara frumoasa va doresc clujencelor! Chiar daca sunt nameti afara, macar a iesit soarele si eu tot visez sa se topeasca toti nametii si sa vad iar frunzulitze in copaci si verde peste tot...

Roxanicea, crede-ma ca am intrebat la Gabriela de bleu, si tot ce obtineam era sa ADUC EU ceva trandafiras bleu sau altceva care sa fie cusut pe una din modelele pe care le aveau deja (care si asa erau super incarcate), ceea ce iti dai seama ca nu m-a incalzit deloc.

Mariana, sa stii ca mi-ai luat o piatra de pe inima, ca s-ar putea sa-mi fac la Amanda rochitza, si eu tot la comanda, si tare teama imi era daca nu iese cum vreau, ma si iau de cap mai ales ca mi-au cerut 10-20% in plus pentru ca mi-o fac la comanda. Si tie?

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput