Cluj rulz! (38)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

In ciuda starii mele de spirit, pot sa zic ca a fost fain la intalnire. Mi-a placut mult ca am stat un pic de vorba cu Olim (Olim ) si ca fetele sunt dragute si nu se supara pe noi (eu si Stefan) pt faptele noastre reprobabile (acte de violenta )

Stanca, am uitat complet de pat; si ma tot intrebam oare ce vrei sa spui..dar mi-am amintit ...nu stiu in ce stare e...

Svety, surpriza a constat in poze; avand in vedere ca 3 copilasi mai au la mine pozele, o sa le pun aci sa le vada mamele, ca sa le fac pofta de ele. O sa le vezi imediat. Daca o sa vrei si tu iti fac cu placere (e cadou de 8 martie); era facuta deja, dar stiind ca nu vi la intalnire nu m-am stresat. Asa ca, daca ai preferinta de poza sa imi zici, ok?

Florina, Tatiana, Machetutza, aveti la mine cate o poza! Va arat imediat despre ce e vorba.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Alinutza, am fost la proba, dar nu ma stiu de cate ori; o data sau de 2 ori (o data mai sigur).

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Florina, uita-te aici

Tatiana, uita-te aici

machetutza, uita-te aici

Svety, uita-te aici

Cine mai vrea sa-mi spuna!

Tocmai m-am gandit...Simona, daca vrei si tu la finutzi, nu ezita sa-mi spui. Auzi, am uitat sa-ti raspund legat de "poftele" de cunoastere din timpul sarcinii...Doamne da sa fie sarcina odata, ca pt tine fac o exceptie!

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Hihihihi, e ora 12...si ma duc la culcare!

Somn usor!

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Da, am preferinta la poza! Cum fac?

Nu am cd writer si nu prea pot sa-mi fac un cd cu poze; as putea sa-ti trimit cumva niste poze? Sa intrii pe messenger daca ai timp sa-ti arat cateva.

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutari si de la noi, f scurte ca intru in meetinguri

a fost super intalnirea, cu exceptia plecarii care s-a lasat cu umpic de scandal la noi, din motive de simtit f bine.chiar ca avem mai mult timp si e excelent asa.Doamne cat pot alerga si chiui copiii astia.si fie-mea mi-a declarat ca sunt "cea mai iubita din lume.

pupici specialiMarianei pentru cadou(Mihai a fost super incantat) si Roxanei pentru gazduire.dar si celorlalte fete care imi sunt tare dragi.

va pup si o zi frumoasa

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 8 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Buna dimineata, dragelor!!
Intalnirea a fost reusita, copiii- zglobii, veseli si frumooosssi. Stefania a facuit exces de cumintenie si a fost extrem de tacuta... mi-ar fi placut sa se joace mai mult, dar cred ca a uitat cum e cu copiii... Cand am ajuns acasa am observat o zgarietura rosie pe nasucul ei... si imi amintesc ca mi l-a aratat pe Stefanel cu degetul la un moment dat si isi strangea si nasucu... semn ca se intamplase ceva... atunci am stiut ce... Mariana draga, te rog sa nu te superi, ca ti-am zis, dar pe mine tare ma distreaza atitudinea fetei mele... inca nu riposteaza, dar vine si imi arata exact ce s-a intamplat, cu cine, etc... numai sa fiu eu pe faza, sa pricep... Vreau si eu niste poze peronalizate pt. pus in rame la bunici de 8 Martie... se poate??? si daca da, cum sa ti le trimit...???
Roxana, pai se putea sa nu ne uitam ceva la voi??? pe drum mi-am dat seama ca nu i-am dat Stefaniei puloverul, ca a ramas in camera cu jucarii...asa ca vedem cum fac sa il recuperez... multumesc de gazduire pt. el.
Pupici multi si o zi buna va doresc

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Neatza'

Mariana tot e bine ca ai fost macar o data, la Emma mi-au zis ca fac rochia la Piatra Neamt si vine de gata, daca mai trebuie ajustari fac ei aici la Cluj, dar iti dai seama ca ajustarile mai bine se fac la proba, pana nu e rochia chiar gata gata. Oricum eu de aia aveam emotii, ca nu stiam daca sunt seriosi astia de la Amanda si nu prea am chef sa dau comanda si cand vad rochia sa ma iau de cap .

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Msl analize genetice la Cluj se fac la Clinica de ginecologie nr.1 de pe strada Clinicilor.Sunt si clinici particulare de obs-gine si eco 3d.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Florina uite pentru tine ca sa-ti treaca starea proasta! Sau poate

Oana mi-ai spus ce voiai sa-mi spui?

pentru Stefan ca e tare mic si suparat si noi o armata de femei n-am stiut cum sa-l inseninam putin.

Mariana te tin la curent cand o fi sa-mi satisfac pofta de a sti. Apropo, merg la Bucuresti pe 24. Multumesc de oferta cu pozele, rezolva cu mamicile acum si te apelez eu mai incolo!

Fetelor, un canticel pentru voi!

Mergi la inceput