Copilasi de mai - iunie 2004 (68)
Raspunsuri - Pagina 9
anacami spune:
Buna!
pt. ca maine nu stiu cand voi putea accesa net-ul
Laureta, 

!Sa fii fericita alaturi de familia ta, multa sanatate!
Diana, imi imaginez ce nerabdare te-a cuprins!Mai ai putin si iti vezi printesa!Sa fiti sanatosi!
Paloma,bine ai revenit!Sa fii sanatoasa si sa nu mai ai nici o problema!Cum s-a comportat Cristinuca in lipsa ta?
Simona, te admir!Si mie imi trebuie macar cateva grame de vointa, ar trebui sa slabesc macar 5 kg cat mai repede
.
Laurina,sper sa nu racesti!Multa sanatate!
Flavia,starea prin care treci m-a cuprins inca dupa cateva luni de stat acasa!Sper sa nu fiu considerata o mama denaturata, dar asta este!Esti invatata cu un anumit stil si ritm de viata, care dintr-o data se schimba radical!Chiar daca nu o sa schimbi ceva luna asta sau cea viitoare, in curand o sa o faci; mai este putin.Pe de o parte parca mai tanjesc dupa "program de voie", ideal este sa ai un program mai flexibil sau o afacere proprie...
Acris, fetitza ta sta super bine cu greutatea; Sebastian a mai slabit in zilele de boala, acum are 11,5 kg (fata de 12 cat avea acum vreo 2 saptamani)
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
cius22 spune:
LAURETAAAAYUHUUUU!LA MULTI ANI!Sa fii iubita,fericita,sanatoasa si voioasa!...Sa te bucuri cu Inisa si cu sotul tau ,de tot ce e mai bun pe lume!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!![]()
poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
tnicoleta spune:
'neata fetelor
Laureta La MULTI ANI! Sa fi sanatoasa, fericita si iubita.
Paloma Bine ai revenit. Insanatosire grabnica.
Cris
Amaliei fetita intelegatoare.
Laurina Si eu sunt pe drumuri la fel ca tine, da nu ma chinui sa ii dau Biei papa de dimineata pentru ca nu mananca imediat ce se scoala. Asa ca micul dejun il ia la mamaie.
Flavia Mai rezista putin. Mai ai cateva luni si apoi incepi serviciul si o sa vrei acasa cat mai repede. Iti spune o mamica care s-a intos destul de repede la serviciu.
printisorul cu ochi albastri.
Diana
Vladutul pupacios. Sa vezi ce grija o sa aiba de Timea.
Camelia Lasa mey, ca isi revine Sebi la greutatea de dinainte de boala. Important e sa fie sanatos.
Cius Ti-a dat trezirea Victoras asa de dimineata? Poate ii spune si Biei secretul cu adormitul mai devreme seara ca in ultimul timp numai pe la 11 seara se culca si doarme pana pe la 9-10 dim. Si din cauza ei mai intarzii si la serviciu ca nu-mi vine sa o trezesc io.
Monet Uau, cumparaturi in 3 suna foarte bine.
Liuta grijulie si LA MULTI ANI! printesei mici pentru cele 4 lunisoare.
Bia in we mi-a scos iar peri albi cu mancarea. Abia daca a ciugulit cate ceva, noroc cu laptele ca altfel...
Va pup, ma duc sa fac ceva de papa.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
pd spune:
La multi ani Laureta!
Multa fericire si sanatate!
Va multumesc tuturor pentru urarile de sanatate.
Cristina se pare ca nu mi-a simtit prea tare lipsa sau cel putin nu s-a manifestat. In afara de faptul ca dimineata cand se trezea striga mami din patut, ca asa e obisnuita, nu prea m-a cautat.
Cand am venit ieri acasa nici nu prea m-a bagat in seama, si-a vazut de treburile ei. Am mai dus-o si ieri peste zi la mama si abia aseara cand a venit acasa si m-a vazut iar a strigat fericita mami si radea in hohote.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya
acris spune:
LA MULTI ANI, LAURETA !!!!!!

Cristina si Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze
bertha spune:
Salutare!
La multi ani, Laureta!!!!

Din partea noastra multi
, un milion de
! Iti dorim sa fii sanatoasa si sa ti se indeplineasca toate dorintele!
Paloma, bine ai revenit! Bine ca ai scapat! Sanatate multa, ai grija de tine in continuare! Nu stiam ca exista rezerve super-modernizate la noi, si cu atat mai putin ca trebuie sa platesti suplimentar ca sa beneficiezi de confortul lor.
Laurina, tare ma bucur sa aud ca sunt si alti pitici cu preocupari ciudate ca cele pe care le are Darius! Ce bine m-am regasit in povestirea ta cu aspiratorul! Singura diferenta e ca al meu nu a pus niciodata mana pe fierul de calcat, desi tare ar mai vrea! Ieri a fost la soacra-mea si s-a intamplat ceva asemanator cu ce ai povestit tu. Ea dadea cu aspiratorul, el o ajuta, toate bune pana cand a vrut sa-l puna in cutie, Atunci a inceput jalea si mamaie, de cat sa-l vada tanguindu-se, a preferat sa lase 2 ore aspiratorul in sufragerie, timp in care Darius l-a butonat mereu, a scos de n ori peria, furtunul etc. Acasa nu comenteaza deloc, folosesc aspiratorul, fierul, epilatorul cand vreau si nu face scandal cand trebuie sa le punem la loc, dar la bunici e jale, sunt ca niste carpe, face sefu' ce vrea din ei!
Acris, f bine dezvoltata Amalia!
Chiar azi L-am cantarit si masurat pe Darius, eram f curioasa. Are 87 cm si 15 kg. De 2 luni are tot 15 kg, nu a mai crescut deloc, dar nici nu a mai mancat la fel de mult. Nu mai spun ca alearga pe zi ce trece mai mult!![]()
Cius, ma tot mir de vointa ta! Te felicit din toata inima! De-as avea si eu macar un sfert din vointa ta, ar fi super, m-am rotunjit de tot de cand stau in casa! Pana la primavara ajung 

Sambata am fost la cump. la Billa si era promotie la Actimel. Eu nu i-am luat niciodata lui Darius Actimel, nici nu stiu de ce, ca in materie de lactate am incercat aproape tot. In fine, i-a dat o dsoara o sticluta de iaurt de baut. Vreau sa va spun ca l-a ras, nu l-am vazut niciodata sa bea ceva cu atata placere.[O] Ne-am executat si i-am luat copilului Actimel, de atunci bea in fiecare zi si abia ii ajunge, are doar 100 ml.
Duminica am fost la MCDonald's, sper sa am timp sa pun poze mai tarziu.
Va pup!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
mephala30 spune:
"La multi ani, Laureta!" Sanatate, fericire si tot ce-ti doresti! 
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Laurina spune:
Salutare fetelor!!!
[b]Laureta, LA MULTI ANI, SA FII SANATOASA, FERICITA SI IUBITA!!!Sa ne povestesti ce pupici ti-a dat Inisa de ziua ta si normal de cadouri.
Paloma, bine ai revenit, insanatosire grabnica, sa nu faci eforturi mari cu Cristina, sunt sigura ca ti-a simtit lipsa, ai vazut ce bucurie aseara, eee la cine se mai bucura ea asa
Cius, cum iti mai sunt noptile, sper ca ati revenit la un program cat de cat normal
Nicoleta, la mama nu va manca nici atat pentru ca acolo alearga intr-una, da din cap si din manute nu nu nu si daca are babetica la gat si-o scoate si spune gata papa!!! E scumpel foc cand spune, dar totusi trebuie sa pape cate ceva
Diana ce baiat bun, o sa fie un frate tare bun pentru Timea, pozeleeeeeeeeee
Anacami, slabesc asa repede puii, dar lasa ca recupereaza acum ca si-a revenit de tot si este in verva maxima o sa pape si mai bine. Pacat ca sa stricat iar vremea asta si nu poate iesi cum trebuie afara.
Bertha[/b], la noi si acasa face armata, cu fierul de calcat, ce sa-ti spun ca nu stiu unde sa-l mai ascund, la gasit in bucatarie sub masa la confiscat si a calcat canapeaua de nu s-a vazut vre-o ora. Mare ciudatenie, macar de l-ar tine si cand o fii mai mare.
Cel mai scump este cand vine tati si face cah pe gresie in hol fuge imediat sa ia mopul sa stearga, ca si cu astea are pasiuni matura, faras, mop, sters praful, ce sa mai harnicia intruchipata. Darius este foarte bine la 15 kg, oricum acum nu se mai ingrasa asa repede si vorba ta la cat se agita...
Eu sunt cam obosita azi, am terminat mancarea la 12.30 azi-noapte. Asera nu am avut apa rece la bucatarie asa ca m-am chinuit ingrozitor, curse la baie, cu Mihnea dupa mine, am intrerupt de 2 ori pentru masa lui si pentru naiii (adica nani) si uite asa a scazut supa mea cu galusti ca arata ca o budinca de gris
. E, o sa se manance, pana la urma, il oblig pe tati ca pedeapsa ca vine tarziu acasa hihihi. Si in plus un pic tot am racit, iau paracetamol sper sa nu fie ceva serios.
multi pupici
Laura si Mihnea
Bebe Beca spune:
La multi ani, Laureta!
Multa sanatate si cat mai multe bucurii!
Nu am scris pana acum pentru ca ... am fost la LISABONA! Cadou surpriza din partea sotului... Iupii!!! A fost superb, cam greu pentru ca nu am avut fata cu noi... La 12 noaptea mi-a spus ca trebuie sa imi fac bagajele. Si nu am aflat unde mergem pana la aeroport unde l-a dat de gol tipa care ne-a luat biletele si bagajele...
In rest, toate bune si frumoase. Fata este putin racita, acces la computer nu prea mai am, asa ca voi scrie putin mai rar.
Va multumesc tuturor pentru urari. o sa incerc sa recuperez paginile ratate.
Ii urez Flaviei bun venit!
Diana, mai sunt vreo 13 saptamani! Asa putin...
Pupam burticile dragi si plecam la treaba!
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Pagina doi mey,hop pe pe prima