Copilasi de mai - iunie 2004 (68)
Raspunsuri - Pagina 10
Bebe Beca spune:
La multi ani, Laureta!
Multa sanatate si cat mai multe bucurii!
Nu am scris pana acum pentru ca ... am fost la LISABONA! Cadou surpriza din partea sotului... Iupii!!! A fost superb, cam greu pentru ca nu am avut fata cu noi... La 12 noaptea mi-a spus ca trebuie sa imi fac bagajele. Si nu am aflat unde mergem pana la aeroport unde l-a dat de gol tipa care ne-a luat biletele si bagajele...
In rest, toate bune si frumoase. Fata este putin racita, acces la computer nu prea mai am, asa ca voi scrie putin mai rar.
Va multumesc tuturor pentru urari. o sa incerc sa recuperez paginile ratate.
Ii urez Flaviei bun venit!
Diana, mai sunt vreo 13 saptamani! Asa putin...
Pupam burticile dragi si plecam la treaba!
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
anacami spune:
Laureta, inca o data La multi ani si tot ce iti doresti!!!
BebeBeca,waw, ce romantic!O meriti!Chiar ma gandeam zilele astea ca ne-ai intrebat la un moment dat unde vrem sa ne facem vacanta! Eu ma gandeam la Italia,dar cred ca pana la urma nu o sa mai putem pleca nicaieri (nici macar in Romania); nu stim cum ne impacam cu serviciul, plus ca ar trebui sa merg si undeva in provincie...da' poze ai
? ma refer pt. public 
Laurina, astept si de la tine pozeeee!!!
Ati vazut ce ninge afara? nu-mi vine sa cred, nu a nins asa toata iarna, iar acum... cand ar trebui sa vina primavara, iar ne face in ciuda vremea!
Azi-dimineata am ramas intepenita de spate, jumatatea dreapta- de la sub coaste pana la gat!Am ajuns cu chiu cu vai la serviciu; dupa vreo ora-doua mi s-a mai dat drumul...
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
tnicoleta spune:
Laurina La noi e invers cu masa. Acasa nu mananca si pare. In we imi ies peri albi in cap ca papa doar biba cu lapte. Adevarul este ca la mamaie se indeamna la masa cu verisorii si o lasa si soacramea sa faca ce vrea. Acasa o cearta mereu tasu ca nu sta frumos la masa.
Ioana Super cadou. Nota 10 sotului.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
cius22 spune:
Wow,Ioana,asta da surpriza!...sa-ti traiasca sotiorul!
Laurina,inca nu i s-a schimbat programul lui Victoras...azi noapte,tati facea de "straja patriei" la ora 3 si juma...Noroc de tati,ca e asa bun si ma lasa pe mine sa dorm...
Felicitari lui Mihnea-harnicutzul!..auzi ma' la el..sa dea cu mopul...ce mai baiat!
Nico,cata vreme bea Bia lapte,fii fericita...ca io am incercat cu de toate si tot dejaba...in schimb,fi-miu se duce la frigi si ce scoate de acolo?...pate de ficat...m-a capiat cu pateul asta...deja mi-e teama ca o sa-i faca rau...
Bertha,mersi de cuvintele frumoase,da' sa stii ca pana sa ma mobilizez...a trecut ceva apa pe Dunare...iar acum,daca tot am rezultate,nu-mi vine sa ma las...mai ales ca mi-am propus ca din cand in cand, am voie sa o zbarcesc...asa ca acum,astept 8 martie,cand mi-am "dat voie" sa pap o felie de pizza...(Diana,pune biciul la indemana,ca acusica vine 8 martie)
Frumusetea Rara si dolofanica(15 kg-wow)
Cami,si io am avut aceeasi reactie cand am vazut azi-dimineata zapada...se pare ca numa' Victor era bucuros..cand s-a uitat pe ferestra a zis fericit "pa"(zapada).Sper ca esti mai bine cu spatele acum.
Cris,unde te ascunzi? ce dai asa rar pe la noi in ultima vreme?
Amalia scumpa si desteapta!
la toate fetele,burticile si copilasii dulci!
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!![]()
pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
DianaR spune:
No fetelor, ma execut si incarc poze... Revin mai tarziu cu linkul si explicatiunile.
Cius, nu, de 8 martie ai voie... Dar daca exagerezi vine biciul!
Ioana, super, Lisabona, asa un oras superb si mie mi-ar place sa merg! De fapt doar 12 saptamani mai am, azi am fix 28 deci oficial sunt in trimestrul III de sarcina...
Bertha, Darius e f. bine cred ca stii si tu la greutate si inaltieme. E normal sa mai si stagneze.
Cami, las ca-si revine Sebi cu greutatea.
Laureta, La multi ani!
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (27+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
DianaR spune:
Am revenit cu linkurile:
Deci, poze am pus in noul album ian-febr 2006. Daca vreti sa vedeti dragoste mare intre Vladut si gombotul mic de 2 luni la care am fost la botez, aici si poze cu mine cu burtica in albumul bobo din burtica (samburelul de la semnatura)
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (28+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
ian-febr 2006
cius22 spune:
Diana,am vazut super-pozele!...Vladut e de-a dreptul adorabil cu BB...si cum se mai catzara el peste tot...Io cred ca ti-am mai spus,dar nu strica de doua ori,mie,Vladut imi pare un copil super-destept...are o mutritza care prefigureaza un om inteligent(no...asa mi se pare mie,si dupa cati copii am vazut,cred ca asa e!)
Cat despre, balena,ce vorbesti tu acolo,mai omule?...ca in afara de burtica,esti numa' pele si os...
burtica dulce cu bebelina Timeea...
Mersi pentru indurare...promit sa nu exagerez![]()
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!![]()
pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
tnicoleta spune:
Diana Super poze. Si Vladut e adorabil cum pupaceste bblusul iar nu nu esti balena, mey, arati foarte bine.
pe burtica.
Mai ce vreme e afara. L-am sunat pe sot sa ii propun sa lasam fata ma maicasa in seara asta si n-a fost de acord, asa ca l-am trimis dupa ea ca eu sunt la munca inca.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
laureta spune:
Multumesc fetelor de urari
.
Tati a fost un dulce
a venit cu un buchet de trandafiri un parfum D&G si inca 2 cosmetice de la Revlon.M-a surprins total fiind ca a ramas ca sa imi fac o perechie de ochelari mai buni si de calitate si aia deja costa o gramada.
Am avut de gand sa mergem la un restaurant chinezesc dar pina la urma am comandat in casa,n am vrut s-o scoatem pe Inisa pe timpul asta afara si acum am burta plina
.Am iesit numai pina la cofetarie sa luam ceva dulce si ea incantata de zapada striga papada papadaaaaa
.
bertha Actimel am incercat si eu sa i dau lui Inisa a baut la inceput dupa aia
(tot la Billa promotie).Pupici la frumusetze rara
bebe beca super cadou Lisabona
asteptam poze
diana balonas esti numai la burtica mey.Si daca te ingrasi mai mult si ce daca doar esti mamica burtica .Dupa ce vine fatuca o sa te puna 2 ingerasi la slabit mama mama
paloma cum te mai simti?Doare operatia?
cius cum mai e orarul de cantonament?![]()
anacami cum mai ai spatele?Ai tras curent probabil e bun fastum gel,volaren,arnica,apireven(iti spune experta in dureri
)
Azi mi am facut program de baie in saruri si de odihna.Normal ca o bag si pe galusca sa ne balacim doar asa ma simt bine.Dar dupa aia o las pe mana lui tati si imi vad de ale mele
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
alus spune:
La Multi Ani Laureta, implinirea tuturor dorintelor iti ureaza Julia si Alus 
De martisor suntem invitati la Ambasada Romaniei se face o mica petrecere, sper ca in acest an sa fie mici, sarmalute ca in ramania, anul trecut nu a fost de Craciun si mie imi este dor de ele.
Ma scuzati ca nu va scriu prea des dar avem probleme cu internetul. Tehnologia de astazi nu este asa cum sar zice, internetul fara cablu este de nimic cel putin acum, lucrezi si upsss sa oprit si totul sa dus, nu-ti ramane nimic decat sa o iei de la inceput . 

Pozte maine voi reusi sa va mai scriu, acum sotul ma alunga de la computer, nui ajunge cat sta la servici in fata lui si acasa mai sta.
Pupici pe maine.
mica futbolista :-))
Alus
+ Julia
Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia