Copilasi de mai - iunie 2004 (68)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna dragele mele,
Intru repejor....n-am apucat sa citesc ce ati mai scris...am f. multa treaba la servici...parca a innebunit toata lumea.
Vreau doar sa va spun ca Amalia este f. bine, nu stiu ce a fost in ziua aceea cu episodul ala de febra ca n-a mai facut de atunci.
Este o dulceata de copil...e atat de intelegatoare si cuminte si daca s-ar putea sa picteze cu acuarele toata ziua nu mai asta ar face.
S-a ingrasat...n-am ajuns s-o mai cantaresc dar cred ca are vreo 14-15 kg. Eu una numai pot s-o tin in brate

Cam atat..m-am laudat destul....

Va pupic si sper sa reusesc ce ati mai scris.

Cristina si Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Buna!

N-ati scapat de mine, m-am intors.
Va multumesc mult tuturor ca ati fost alaturi de mine cu ganduri si cuvinte frumoase.
Am fost operata vineri si azi dimineata am venit acasa.
Acum ma simt bine, cu exceptia faptului ca ma doare operatia la orice miscare mai brusca si ma simt destul de slabita pentru ca aproape o saptamana n-am mancat absolut nimic.
Am fost internata la spitalul Sf. Pantelimon, unde am stat intr-o rezerva cu plata, cu super conditii, nici nu credeam ca exista asa ceva la noi.
Am avut o adevarata cariera de piatra la bila, pot sa-mi fac un colier mare cu ce mi-a scos doctorul de acolo.
Ma duc sa ma odihnesc si va mai povestesc.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!!!

Sper ca ati avut un weekend minunat si uite ca apare si soarele...

Pietricico, nici nu puteai sa spui mai bine, asa ma bucur si eu de fiecare moment cu minunea mea. Multi pupici pe burtik lui bebe si Ingrid.

Mona, ce fete mari ai tu, trec lunile astea asa repede, parca adineauri erai mamica de mai-iunie si acum vrednicuta cu 2 printese. Multa sanatate pentru Sean si aveti grija de voi.

Flavia, mai ai nici 3 luni si oricum incepi serviciul nu te mai chinui cu gandurile astea, poate o plimbare fara bebe, cu o prietena la cumparaturi, la un film ar fi bine venita. Ceva care nu ai mai facut de ceva timp si ti-ar face placere. Incearca si daca nu functioneaza, dute pana la serviciu in vizita, vezi care este atmosfera pune-te la curent cu ce te asteapta si apoi sigur vei putea lua o decizie. Oriare ar fi nu te invinovati ca nu ai de ce mamico si las' familia o sa inteleaga, de nu..., sanatate multa pentru ei, tu sa faci cum simti. Multi pupici si noi te sustinem.

Anacami, probabil ca acum cand va iesi din nou afara, o sa-i revina pofta de mancare si zii asa seful, hm ma intreb cand nu o sa vrea ei sa fie sefi

Alina, bine ai revenit, ai un program foarte asemanator cu al meu cam greu, eu am reinceput de curand serviciul si tare rau e... Nu esti singura care mai papa pasat si Mihnea tot asa, pentru ca nu digera foarte bine, in timp o sa se regleze si asta.

Mihnunita mea nu prea mai este incantat dimineata cand plecam la nana(mama mea), a inteles el cam cum stau lucrurile.... Din pacate nu mai vrea sa manance dimineata si ne chinuim ingrozitor pentru ca sunt contra timp, nu stiu ce sa-i mai dau, acum vrea doar paine cu unt in cel mai bun caz. Am incercat cu branza, cascaval, out, branza fagaras, gem, miere, budinci fel si fel, nu stiu ce altceva in afara de mezeluri sa mai incerc.
Of si ma doare si capul asta greu, sper sa nu i-au vre-o raceala, ca am o colega racita cobza..., alt dezavantaj al serviciului...

multi pupici
Laura si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Paloma ma bucur ca esti bine si ca ai scapat de pietre.Imi zici si mie pliz ce simptome aveai cu bila,te durea,iti era greatza,vomitai?
Refacere rapida si multa sanatate

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Laureta, merci de urari. Simptomele erau toate pe care le-ai spus tu, adica ma durea tare incepand din partea dreapta a stomacului pana sus in capul pieptului, eram balonata, imi era greata si vomam non-stop, chiar daca incercam sa beau o gura de apa plata imediat o dadeam afara sau daca simteam un miros mai puternic. Am stat asa de luni seara cand a inceput pana joi cand m-am internat si m-am simtit un pic mai bine dupa perfuzii. Cand a vazut doctorul la ecografie ce am acolo a zis ca ma opereaza de urgenta.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Paloma, ma bucur ca te-ai intors sanatoasa acasa. Refecere usoara!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Paloma-YUPIII-esti acasa! ce bine! ma bucur mult pentru tine...lasa,ca e bine ca ai scapat de "cariera" aia...dar trebuie sa ai grija in continuare de tine, cu papica:grasimi,prajeli si alte alea-de fapt sunt sigura ca te-au instruit medicii.(psst-psst,sa nu ne auda nimeni...ai venit la fix!..sa dai tonul,maine).Multi pupici si tie si Cristinutei(si Vanessei ca ne-a tinut la curent!)

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ne-am intors. A fost super, ne-am revazut prietenii dragi si mai ales am vazut un gombot dulce de 2 lunisoare care m-a facut sa mor deja de dorul lui Timea... Fetelor, abia astept! Vladut nu a fost deloc gelos cand il luam pe bobo (Aron) in brate, cand apuca ii pupa piciorusele sau ii dadea pusi pe frunte...
O sa pun si poze cand am timp.

Mona, te pup pe tine si pe cele doua comori ale tale!

Laureta, trebuia sa dorm la ora aia, dar am tot trebaluit toata ziua si n-am apucat sa stau pe forum, asa ca noaptea n-am rezistat si am aruncat un ochi... Vad ca intre timp s-a dezactivt chatul..

Cius, ia de aici:

V-am pupat, merg sa despachetez.

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (27+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Paloma, bine ai revenit si refacere usoara!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (27+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Diana,da'ti mai dau o data f...dul la bataie,ca azi iar am baut o cioco calda auuuuuu
pe Vladut,baietelul atat de intelegator cu BB mic-asta chiar e ceva deosebit la baietei.

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput