Copilasi de mai - iunie 2004 (68)
Raspunsuri - Pagina 7
anacami spune:
Flavia, te inteleg perfect!Stai linistita, nu te cearta nimeni!Eu zic ca nu sunt mama denaturata, ca imi iubesc f. mult copilul si am grija de el, desi am reinceput serviciul de mult timp.
Nicoleta, sa faci poze cu vitelusa!Ce nume i-ati pus?Ce simpatici sunt toti puii, indiferent ca sunt de om sau de animale!Cred ca o s-o terorizeze prichindeii!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
cius22 spune:
...nimeni?,nimeni?
Iaca imi fac sperante ca Victor va dormi pana maine dimineata...dupa ce s-a trezit la 7 dim.(dupa un somn de la 4 la 7),a adormit din nou pe la 12...si a dormit pana la 15...a fost vesel,s-a jucat,a fost afara cu Roxi,a mancat bine si la 19:30 a cazut lat...sper sa doarma macar pana la 6...daca se intampla asa,maine il mai "intindem" putin pana pe la 20:30 si intram din nou in normal...uf.
Azi dimineata,cand am intrat,era un "chat" deschis pe paginutza noastra-n-am mai vazut asa ceva pana acum...dar am apucat sa schimb 2 vorbe cu Mona.
Diana,sa nu ma bati...azi am baut o cacao,pe la ora 17(intre mese)...din aceea instant,care are zahar in compozitie...dar seara,la ora 19:30,am papat doar 1 +1/2 banane.
Fetelor,desi am citit ce ati scris(vineri-ca azi numa' Cami s-a executat;Bravo Cami!) ,sunt cu ochii in gura si nu sunt in stare sa va scriu la toate...Poate doar Flaviei,sa-i spun ca e absolut firesc sa vrea viata sociala si profesionala si asta nu face din tine,mamico,nicidecum
...Fii pe pace,esti o super mamica,frumoasa si desteapta!
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!![]()
poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
alina costin spune:
Salutare fetelor.
Sunt
ca n-am mai scris de o gramada de timp,dar nu mai apuc.Abia reusesc sa citesc ce scrieti.
Acum am un pic de liber si am zis sa mai dau si eu un semn.Sper ca nu m-ati uitat.![]()
Eu nu am foarte multe noutati,toata ziua sunt pe drumuri,dimineata duc fetita la mama,apoi fug la serviciu,cind ies fug sa-mi iau bobocica si merg acasa.Acasa fa mincare,mai spala ceva,mai fa un pic de curatenie,ocupate de copil si trece timpul,dar asta e...
Stiti ca Alexandra mea era foarte sensibila si era mai mereu racita,i-am facut tratament de imunizare dar nu am vazut rezultate spectaculoase.Atunci dr.mi-a spus sa-i dau in fiecare saptamina cite o doza de osccillococcinum si de trei luni nu am mai stiut de nasuc infundat,febra si toate celea...Sa dea Dumnezeu sa o tina tot asa.
De reflux nu am scapat definitiv,am ramas cu o sensibilitate la stomacel si cum nu ne convine ceva la mincare cum
asa ca noi mai mincam mincare pasata 
.Nici cu vorbitul nu excelam,abia spunem citeva cuvinte,chiar daca de inteles intelegem orice.Asta e,este o puturoasa dar o iubesc
.
Am renuntat de mult la suzi si la bibe,dar de pampers inca nu am scapat.
Nici la capitolul dinti nu suntem prea tari(avem 8 dinti,2 masele si inca doua pe cale sa iasa),dar recuperam noi.
In scimb cu somnul noaptea nu avem treaba,adormim pe la 10-10.30 si pina dimineata la 7.30-8 nu avem treaba.
Acum trebuie sa o culc pe Alexandra,sper sa mai scriu curind.
Va 

pe toate si pe toti puisorii mici.
Alina si
Alexandra
http://community.webshots.com/user/alexandra2306
laureta spune:
V am zis eu ca nu tine mult harnicia
Asa ca reveni o leneee mama mama
.E si vremea asta numai sa dormi.Noi am fost in vizita la Nally unde copii s au simtit excelent.Si desigur am papacit bunatatzuri a la Nally

Vrem azi sa mergem la un loc de joaca dar inca nu ne am hotarat la care.Inisa cum i spui "mergem la copii?"sare in sus de bucurie si direct la usa sa iesim urgent
Diana da la ora aia tocmai aveam de gand sa inchid si cand vad chaaaaat nou si m am oprit
.Da tu burtica ce cautai la ora aia ca tu trebuie sa te odihnesti dublu.
Vanessa multa sanatate mamei inca o data.Ai vesti de la Paloma?
Pietricica uaaaa 16 saptamani,ce trece timpul.Pupici pe burtica
Monet multe pupicuri pentru 3 fete frumoase
anacami cum mai este Sebi?Bubitzele s au dus ?
alina ma bucur ca sunteti sanatoase.Am vazut si pozele si pitca arata chiar foarte bine
Revin
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
anacami spune:
Buna,
Laureta, s-au dus dupa 3 zile de la aparitie, adica joi!Acum este f. bine (cu exceptia faptului ca i s-a infundat nasucul, si il deranjeaza...)!Ca loc de joaca va recomand HappyLand, cred ca o sa-ti placa!Am inteles ca are cea mai mare suprafata "utila" de joaca!Tu si Alina stati f. aproape una de alta,nu?
Alina,bine ati revenit!Ma bucur ca sunteti totusi mai bine!
Simona,Laureta, despre ce chat vorbiti (nu ca nu mi-as cheltui destul timp pe net...)?
Sebastian nu prea mai are pofta de manacare: fructele (fucte cum spu ne el) nu prea le mai mananca, a ramas mai mult carnivor.Sper sa fie doar o perioada, doar efect secundar trecator al bolii.Vrea numai lucruri nerecomandate lui, astazi a vazut la sotul meu o cutie de pate si i-a spus "tanguitor": "tati desfa pate painica"! Binenteles ca i-a distras atentia si am ascuns cutia cu pricina.
I-a facut soacra mea un chec special (fara cacao, stafide,etc); mananca cu placere, cere tot timpul "chec, inca una".
Cumintenia ingereasca nu l-a tinut prea mult, mai are momente in care cererile le insoteste de tipete si urlete. Doctora ne-a spus ca in perioada asta (pana la 2-3 ani), vor sa spuna "eu sunt seful"!
Va pupam si va dorim o duminica placuta in continuare!Poate revin mai tarziu!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
anacami spune:
Vanessa,ce mai face Paloma? cum a decurs operatia? sper ca bine!Cand se intoarce acasa?Multa sanatate din partea mea si ei, si familiei tale!Ce mai face Andu, s-a "impacat" cu Maria?
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
laureta spune:
anacami este un chat nou http://www.desprecopii.com/forum/portal_content.asp?id=498 in josul pagini.Merge si ala vechi.
Da cu Alina(nally)stam foarte aproape (2-3 statii)
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
cius22 spune:
Cami,ti-a dat Lauretalink-ul de la chat...eu nu as fi stiut sa-ti raspund,pur si simplu,dimineata,cand am intrat pe paginutza noastra(eu o am salvata in favorite),am descoperit ca in fruntea tabelului era o ferestruica cu un chat in care se derulau conversatii si am observat-o pe Mona...asta e tot ce stiu...
Cat despre Victor,azi s-a trezit muuuult mai bine,adica la 5 jumate
...da' in seara asta iar a cazut cam devreme,la 18 juma...asa ca maine...tati iar e de servici ![]()
Va doresc o seara si o noapte linistita!
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!![]()
poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
alus spune:
Buna sreara fetelor
Ma scuzati ca nu am mai trecut pe aici dar am avut probleme cu internetul
, acum sper sa fie mai bine.
La noi nimic mai nou, doar atat ca ni se pare ca Julia sa cam ingrasat putin, adevarul este ca daca ar putea ar manca tot timpul, este o mica mancacioasa nu ca mama ei la varsta ei.Maine dupa 2 saptamani insfarsit iesim si noi afara sa ne racorim dabea astept
.
Flavia-eu am aceasi problema ca si tine, cateodata imi vine sa innebunesc incasa,in fiecare zi aceasi rutina, dar nu am inima sa o las cu vreo bona sau la cresa si asa stam in loc. Eu cred ca trebuie sa fim tari si sa trecem prin asa cu capul in sus. Suntem doar mame puternice.
Ma scuzati ca nu va raspund la toate dar sotul deja ma cheama 
la toate
mica futbolista :-))
Alus
+ Julia
Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
flavia maria spune:
Buna fetelor! multumesc tuturor de incurajari...sunteti dragute cand va solidarizati cu mine care sunt in "suferinta"
..
eu cred ca sunt chiar depresiva..am momente in care imi vine sa plang asa fara motiv...am momente cand sunt super nervoasa..si urlu ca "apucata" dupa care incep sa regret...nu stiu ce sa fac...cred ca cea mai buna solutie ar fi sa ma reintorc la servici...dar cum sa spun familiei? vor spune ca sunt o egoista si ma gandesc numai la mine...TREBUIE SA MA GANDESC SERIOS LA ACESTA PROBLEMA! POATE MA AJUTATI SI VOI! MULTUMESC!
mama lui bebita(29.05.2004) in sfarsit poze... http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviapopcj/album?.dir=/7d54