Copilasi de mai - iunie 2004 (68)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Paloma este bine. mai multe amanunte aflu si eu cam intr-o ora si poate daca are chef sa vorbeasca (dupa anestezie) si vorbescx cu ea cand ajunge sotul ei la spital.
Azi am fost cu mama sa incapa sa ii scoata firele (are in jur de 30 si se scot pe rand). Dr zic ca se vindeca rana foarte bine. Miercuri iau si rezultatul de la anatomopatologie.
Simona . Randunicile nu au mai ajuns la Maria pentru ca le-a spart Andu in timp ce le tot admira (erau de sticla). Asa ca, am dat fuga si am luat 2 iepurasi mici de plus care se pupau. Dar acum, nu prea am inteles de ce nu-si mai vorbesc. si-au declarat unul altuia ca nu se plac. Dar stau in aceeasi banca si peste tot sunt unul langa altul. Asa ca o sa le treaca mai ales ca vine martisorul. Dar mi-a zis Andu ca nu mai vrae sa-i luam Mariei ca anul trecut un martisor mai deosebit ci vrea sa ii dea la fel ca ala celalalte fetite (adica din martisoarele de 10.000 lei cumparate de mine la gramada ca sunt 19 fetite in clasa). Deci, e suparat.
Eu saptamana viitoare am o saptamana incarcata rau. Si marti plec si la constanta (dimineata si ma intorc dupamiaza)..
Va mai scriu diseara dupa ce aflu amanunte despre Paloma.
Si poate reusesc sa va si raspund ca am mai tot citit si aveam si eu cate ceva de spus dar nu prea am avut chef si timp.
A, ieri am vrut sa ma duc cu Catalin in Herastrau (dar nu am mai ajuns) si mi-am amintit de intalnirea noastra de acum un an. Poate la primavara reusim sa ne mai vedem mai ales ca Madutza din cate am inteles e as la volan. Sauy o asteptam pe Irinusha?
Si inca ceva, noi am trecut la pampers nr. 6 ca de la 5 dadea pipi pe afara repede. va pup

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Vad ca aveti chef de scris. Hai mi-am mai revenit putin si uite ca de suparata ce am fost am uitat sa va spun ca aseara ne-a sunat tataita sa ne spuna ca are o minune de vitica, leit maicasa. Abia asteptam sa mergem sa o vedem. Bianca dupa ce i-am spus de vacuta canta prin casa. "Tatai, tatai, mu-mu-mu".

Flavia Nu esti o mamica denaturatat. E normal sa vrei macar o mica schimbare.

Laurina Treaba la cimintir e foarte compicata pentru ca intre timp s-a schimbat administratorul iar cel de acum nu gaseste nimic de ea in registre. Nici noi nu mai gasim chitante sau un act in lagatura cu groapa. Sora mea a vorbit sa o scoatem de acolo si sa o mutam in alt loc.

Hai ca ma intoc la munca. Ma preseaza astia

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Buna fetele,

veste de la noi :) Azi am fost la ecograf, l-am vazut pe bebe incrucisand manutele si piciorusele, era vioi, insa Ingrid a plans tot timpul, nu stia ea ce-mi face moasa cu aparatul ala, sau poate de gelozie :))) A fost o faza faina, ne-a dat moasa pozele, eu i-am aratat lui Ingrid uite aici is manutele,etc si ea repeta si arata pe poza, apoi a dat pozele moasei, vorba sotului meu : da, faine poze, acu tine-le tu :))) ca ea adica, printesa, n-are nevoie de altcineva cu care sa imparta tot rasfatul :)))
Altfel, mereu isi baga capul in burtica mea,si eu mereu ii spun sa aiba grija, si ma feresc, normal, sa nu ma loveasca, si ea mereu pune mana si zice :bebe. Nu cred ca intelege inca, da\ ma distreaza cum zice, si cum ma pupa uneori pe burtica, de parca ar stii :)
Insa nu ne-au zis ce e, nici nu ma asteptam, desi speram, fiindca aici nu spun la ecograf de stat, asa ca va trebui sa facem si o programare la un privat, cum am facut si cu Ingrid.

FLAVIA,bun venit, desi eu pe-aici dau rar, dar am citit ce ziceai tu, ca te-ai saturat de stat acasa, si eu am simtit la fel, mai ales ca eu chiar n-am un job aici, insa deodata mi-am dat seama, ca is o fericita ca stau cu Ingrid. Prima data a fost cand eu ii spuneam mamei mele ce face ea, si am intrebat-o daca si eu faceam la fel, una, alta, si ea mi-a raspuns ca nu stie, pt ca mergea la servici si eu stateam toata ziua cu bunica. Si mi-a zis-o cu ceva regret, si mi-am dat seama ca eu is norocoasa ca vad tot ce face Ingrid nou.
Apoi chiar de curand am citit un articol fain intr-o revista, despre timp, batranete, etc., cum trece timpul de greu pana la 10/20 de ani, si ce rapid trece dupa 30, nici nu stii cand ai 50, in ciuda faptului ca devii mai incet in miscari, timpul trece tot mai repede, si apoi cea care scria articolul a spus la un moment dat cum se bucura cand toti cei 4 copii ai ei au mers la scoala impreuna, ca se saturasera de schimbat scutece, hranit, etc unul dupa altul, si o chestie care mi-a placut, cica nu stie cand, avea copilul-bebe- la masa si s-a intors cu spatele sa-i puna cereale in castron, si cand s=a intors iar, in locul lui era un adolescent care cerea bere si vorbea despre fete :))))
Si concluzia era ca ar trebui sa ne stresam mai putin de lucruri marunte, pana si o raceala a lui bebe, nici nu stii cand a trecut, si cand a crescut, si sa acordam mai multa importanta momentului. Si sa stii ca eu zilele astea chiar ma uit la Ingrid si vad cum creste pe zi ce trece, si ma consider norocoasa- si la la fel e- ca pot sta acasa si nu e nevoie sa merg la servici. Mi-ar placea, si vreau, dar atunci cand copiii mei vor fi nitel mai mari, vor merge si ei la gradinita, scoala,etc si atunci prefer sa muncesc ziua si sa ne vedem cu totii dupa-amiaza, seara.

Hai c-am scris gramada ! :)))

pupici, ma cheama Ingrid :)

(16 +)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Pietricico Cata dreptate ai si ce norocoasa esti ca poti sta cu Ingrid. Si eu pird multe si am pirdut. Dar ce sa-i faci asa e viata nu le poti avea pe toate.
pe burtica. Da niste poze cu voi nu aveti?

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

Fetelor multumesc pentru incurajari!! tuturor... nu mai am timp acum...dar poate intru mai tarziu sa scriu...

mama lui bebita(29.05.2004) in sfarsit poze... http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviapopcj/album?.dir=/7d54

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Fetelor, pe scurt ca pic de somn si maine plecam la Turda la botezul pruncutului unor prieteni dragi.

Cami, cu pla, raman la parerea ca e doar o reactie in cadrul virozei, deci stai linistita. Acu ia deciziile pe care le crede potrivite la timpul respectiv, nu asta planuisem dar am fost dezamagita de primirea facuta cand am spus ca imi reiau rezidentiatul, asa ca pana la urma tot raul spre bine, iaca vine si Timea...

Laureta, mama nici tu nu dormi la 2 noaptea? Te chatuesti pe DC?

Carmen, iaca bice la gravida, niciodata! De mine ce zici ca am mancat juma de kil de ciocolata dinaia moale de intins pe paine (e drept goala fara paine) in cateva zile?

Laurina, cam asa-i si la noi cu aspiratorul, imi ia cel putin dublu sa dau ca "da" si el.

Flavia, hai sa te lamuresc, Paloma e Pd, si ea e o mamicuta de mai-iunie 2004.

Pietricica draga bine ai revenit cu vesti bune pe la noi! Pupici pe burtica!

Cius, fain serviciu ai, zau ca va invidiez pe voi cei din invatamant...

No, va pup si va las ca pic de somn. Pupici!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (27+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

iai, de cind nu v-am mai scriiiiiiiiiiiiis, multa apa o curs si pe dunare, si pe cris, si pe mississippi:)........... da' ma iertati, nu?

pietricica, ce fain tre' sa te simti. acuma-acuma o sa-l/s-o simti pe bebe miscind, ce senzatie grozava. pupici tie si printesei rasfatate:)

paloma, sper ca esti bine, saracutza de tine. sanatate!

diana, ce spor aveti voi la scris si postat. aia da, cioco de-aia moale. buna-i! cum e bebe timea? mai linistita sau mai agitata decit a fost vlad?

la multi ani, anacami! cu intirziere..... si mersi c-ai intrebat de mine.

la multi ani, bebebeca, tot cu intirziere!

la multi ani, laureta, pentru peste 3 zile, ca iara o s-o lungesc prea mult si n-o s-apuc sa-ti urez in timp util...

flavia, bine-ai venit la noi!

sa va zic de lia: e o smechera, clasa-ntii. vorbeste o gramada. ma asculta, vine cu mine prin magazine, cumparam de-ale gurii, hainitze (sa vedeti cum le-alege pentru baby -- de parca n-ar avea baby destule!), jucarii. e ca un om mare. doar ca tzuslica (suzeta) i-o mai trebuie cind si cind. altfel, as zice ca n-are numai 22 de luni (o, chiar azi!) ci mult mai mult:).
de maya: creste copila asta intr-o luna cit altii-n sapte! e mare, abia o incap hainute pentru 6 luni, asa lunga e. o sa vedem. e buna, doarme de vreo citeva nopti de la 11-11:30-12 noaptea pina dimineata la 7. s-o tina tot asa.

am fost in canada, la toronto pentru doua zile, cu firma. a fost fain. mi-au lipsit copilele ca aerul!!

va imbratisez si promit ca in curind o sa avem poze proaspete pe site. saracu' sean, e asa de raciiiiiiiiiiiiiiiiit. l-am bagat intr-o camera singur, nu vrea sa ia nici un medicament. sper sa-i treaca si sa nu ne molipsim si noi ca pare ca-i un virus...

pupici si sa ne auzim numai cu bine!!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Buna dimineata fetelor!

nu cred ca o sa fiu in stare sa scriu la fiecare in parte ca sunt zombi!...Victor a schimbat ziua cu noaptea...azi noapte s-a trezit la 1...s-a jucat ,a cerut papa, si la 4 a adormit din nou ,dar la 7 fix era sus pe baricade,vesel,jucaus,papacios...Azi noapte,pana sa adoarma,l-au apucat ambitiile...vroia sa se plimbe prin bloc,si daca nu l-am lasat(i-am explicat ca e noapte,ca toata lumea face nani...da' de unde?...a inceput sa urle din toate baierile,doar doar s-o scula toata lumea din bloc,sa se poata el plimba...nu stiu ce ma fac cu ambitiile astea ale lui...cand vrea ceva,urla intr-un hal,pana incepe sa tuseasca ...se inneaca de atata urlat...mai nou,se pune in 4 labe,pune fruntea pe podea si da cu manutele in podea...cred ca tre' sa instauram regim de "cazarma"...)

No...acestea fiind zise,va pup pe fiecare in parte,pe copilasi si pe burtici!
Week-end super fain va doresc!(sper ca pana luni,sa ne revenim cu programul asta "criminal")

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Am citit pe Net si mi s-a parut interesant, asa ca impartasesc si cu voi...cititi aici:
http://ezoteric.50megs.com/diverse/reteta_orientala.htm

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Ce frumos a nins astazi!
Pacat ca inca nu avem curajul sa iesim din casa,nici nu stiu daca deja avem voie.De saptamana viitoare, insa, afara la aeer!

Diana, distractie placuta!Astept poze!
Monet,ma bucur ca ne-ai mai scris!Astept sa vad poze noi cu voi!Sanatate multa lui Sean!Deja imi inchipui ce frumos o sa fie cand o sa iesiti toate 3 fetele la cumparaturi,mai ales cand o sa fie domnisoare in toata regula!
Simona,si Sebastian a avut o perioada asemanatoare dpdv a somnului!ma plangeam eu ca este defusat; i-am spus soacra-mii sa nu il mai lase sa doarma pana la 10-11 dimineata, nici sa nu il mai culce tarziu dupa-amiaza.In weekend reuseam sa-l readuc la fusul nostru orar, in cursul saptamanii era teroare! (uneori sambata nu il mai culcam deloc ziua daca se trezea tarziu, sau il lasam sa doarma dupa-amiaza 1 ora- max.2). Au mai fost nopti agitate si cand a mai avut probleme de sanatate (nasuc infundat,dureri de burtica, de dinti,etc). La fel voia sa te plimbi cu el prin toata casa, daca il duceai in dormitor parca il duceai la inchisoare (stia ca acolo trebuie sa doarma).Vad ca acum si-a mai revenit,doarme f. bine.
Lasa ca vine caldura, sper ca dupa o zi de joaca intensa afara, sa pice de somn seara!
PiatraLunii, sa fiti sanatosi!Ma bucur ca bb2 este bine!Nu stim sa ne bucuram de fiecare clipa; asa si eu, pana la 20 ani de abia asteptam sa treaca timpul, sa termin o facultate si sa imi gasesc un job;timpul trecea f. greu. Aveam impresia ca viata adevarata incepe abia dupa aceea.Dupa ce m-am angajat, anii au trecut rapid, serviciul a fost aproape toata distractia (veneam acasa mai mult pt. somn si schimbat); acum tanjesc dupa vacanta si distractie...Trebuie sa ne bucuram de ceea ce ne ofera fiecare varsta, dar din pacate parca folosim prezentul doar sa ne pregatim viitorul (intelegeti ce vreau sa spun)!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput