bebelusi de ian-feb 2005 (82)
Raspunsuri - Pagina 4
tomasa spune:
Ana Maria, scuze ca nu ti-am raspuns, probabil nu am vazut intrebarea ca sigur iti raspundeam. Deci, Tudor nu mai suge, eu l-am intarcat fara probleme, s-a petrecut cumva de la sine desi lapte mai am intr-un san. Sper sa-mi treaca fara sa iau pastile hormonale, as vrea sa evit fiindca am inteles ca pot da efecte greu de suportat cand esti singur cu copilul...
Tudor nu a acceptat in schimbul sanului nici un lapte praf, spre supararea mea asa ca acum bea lapte de vaca integral, pasteurizat, din comert, la punga. Uneori ii pun si cereale in el, alteori il bea simplu, ii place in ambele feluri. Nu bea insa cantitati mari, cam 150 ml. este o portie obisnuita pt. el.
Inca se mai trezeste in medie de 2 ori pe noapte, uneori si trei, dar adoarme repede la loc. Inca mai bea lapte si noaptea. Totusi eu cred ca dintii, respectiv maselele care il supara joaca rolul principal in cazul acestor treziri nocturne. Tu inteleg ca nu l-ai intarcat. Bravo tie!
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)
BDana spune:
Oana ma bucur ca va merge un pic mai bine. Sa dea Dumnezeu sa fie din ce in ce mai bine.
La multi ani frumoasei Hana sa fie sanatoasa si sa aiba o viata chiar mai frumoasa decat parintii ei spera ptr ea. 
Si eu m-as lipsi bucuroasa de acel semn al bunei dezvoltari, agresivitatea. Dar sincer, nici nu mi-as dori sa fie ciuca batausilor ptr ca nu stie sa se apere. As vrea sa gasesc o cale intermediara, mai ales ca el este -cel putin acum- asa de bland si calm ca nu stiu daca va fii in stare de gesturi agresive.
Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).
Prima aniversare
tomasa spune:
Sirimie, noi ne-am interesat pe la bunici si nu i-am pus decat obiectele care se puneau traditional pe tava la motz. Ideea e ca se pun clar bani, ceva care simbolizeaza intelectual vs meserie, ceva care simbolizeaza sportul si ceva care sa-i intuiasca firea.
Deci pt. baietel ar fi cam asa: banul, stiloul, cartea, ruleta si surubelnita (echivalentul foarfecii sau acului cu atza pt. fete), cheile (nu de la masina neaparat, fiindca cica simbolizeaza de fapt deschiderea intelectuala, desteptaciunea), mingia si paharul cu vin (la fete s-ar pune in locul vinului ceva de mancare, o prajitura, ceva). Acum depinde de imaginatia fiecaruia, e doar o traditie haioasa. Am auzit pe multi ca pun telefon mobil, glob pamantesc, etc, dar eu chiar nu stiu care ar putea fi semnificatia mobilului, ca ii place sa vorbeasca probabil. Am mai auzit de carti de joc, tigari, dar mie personal astea mi se par cam aiurea.
Sotul meu de ex. nu a fost de acord nici cu paharul cu vin, insa cica este un obiect care se pune traditional la baieti si nu inseamna ca va fi betiv
ci ca ii plac distractia si petrecerile, asa ca intr-un final i l-am pus, s-a lasat convins, iar pe Tudor nu l-a interesat si nu si l-a ales, asa ca ne-am luat de o grija...hi, hi, hi.
Bunica mea mi-a zis ca oglinga se pune doar la fete si simbolizeaza cochetaria. Totusi nu cred ca are nimic daca ii pui baiatului, de ce el nu ar fi cochet?
Oricum e doar asa, de fun, poti sa-i pui orice iti trece prin cap. Noi am vrut sa fie insa ceva care chiar sa insemne ceva.
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)
Ubi spune:
La multi ani!MATEI (lbelciug)
CODRIN STEFAN (Shobo)
HANA (Magga)
Asteptam poze la motz si turta dupa caz.
Ce se mai pune pe tava: o papiota de ata- cica traieste mult daca o alege. Asa ca distractie: baietelul prietenei mele, a ales de pe tava surubelnita, cartea si patentul. Toate aceste obiecte erau ascunse sub diverse bancnote (lei, dolari canadieni si u.s.a si parca euro). El le-a dat la o parte si a luat ce i-a placut - adica nu bani nemunciti am concis eu. Si eu i-am mai pus Alexandrei pe tava un pic de zahar si un colt de paine.
Nasa si-a pus pachetul de tigari pe tava mai mult in ras si Alex l-a luat (deja era finalul si ne pregateam sa strangem balciul) dar sunt convinsa ca a fost atrasa de pachet ca si de o cutiuta. Chestia asta cu alesul e mai mult de distractie si fiti sigure ca daca alege stetoscopul e pentru ca are 2 "snurulete" si nu ca o sa devina mare doctor.
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/
Amaya spune:
LA MULTI ANI, HANA! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de o viata plina de bucurii
Daca puteti sa ma ajutati, stiti cumva care este diferenta intre vaccinurile Infanrix IPV-HIB si Pentact-HIB (in afara de cea, astonomica, de pret)? Noua ne-a recomandat pediatra Infanrix-ul si as vrea sa aflu daca exista vreo diferenta intre cele doua sau arunc banii pe geam!?!
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!
bubu05 spune:
La multi ani, Hana! 
Magga, sa-ti traiasca printesa!
Gabi.i, uite si gasca noastra, poate recunosti pe cineva. pozele sunt de asta vara, aveau copiii vreo 8 luni.
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
amo2004 spune:
La multi ani, Hana! Sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa si sa ai tot ce-i mai bun in viata. Magga, sa-ti traiasca smecheruta si sa te bucuri de ea toata viata.
Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"
Shobo spune:
In primul rind:
La multi ani puiului meu, CODRIN STEFAN!!! pt ziua de ieri! mami si tati te iubesc enorm, nici nu mai putem concepe viata fara tine, nu am mai fi intregi, asta e clar!
iti dorim o viata lina, lunga si plina de bucurii, fericire pina nu mai incape
!!! Sa fii mereu protejat de ingerasul tau pazitor si Dumnezeu sa te insoteasca pretutindeni!!!
sa cresti mare si sanatos! si sa fii inconjurat de oameni buni!
si sa fii norocos macar cit mami si tati la un loc! ![]()
eeeh, si mai vroiam sa scriu... dar deocamdata ajunge ![]()
in al 2-lea rind:
Liviana, sa-ti traiasca Matei!!! sa aibe o viata frumoasa si noroc! cum sa nu-mi amintesc de SMS-ul tau de pe 21 dimineata??? SIGUR ca imi amintesc cum eram in travaliu si mai aveam putin sa nasc si mi-ai dat vestea cea mare!- chiar ieri pe la ora 14:00 eu si sotul ne-am amintit asa cum am petrecut momentele de acum 1 an cu mari emotii si am
in cinstea lor... am baut si eu 2 pahare de sampanie!
si i-am zis piticului, mami, azi bei si tu sampanie in laptic
.
in al 3-lea rind, SCUZE ca ieri n-am reusit DEELOC sa intru nici macar sa citesc, am avut tot familionul venit si mi-a fost jena de ei sa stau la computer si i-am tot servit ba cu tort (care a iesit SUPER) - am facut nemtesc cu brinza si deasupra fructe de padure si a papat si Codrin ff mult
, ba cu prajituri (am facut Fingers).
Fingers mi-au iesit bune, insa o sa va pun eu citeva intrebari mai tirziu cunoscatoarelor
.
Deci: MULTUMIM TUTUROR pt TOATE urarile de ieri!!!
A fost o zi SUPERBA!!! si urmeaza party mare pt motz simbata!
multumim frumos, Liviana pt amintirea momentelor speciale ale zilei de 21 febr 2005 

, sa ne traiasca flacaii!!! multumesc pt urarea frumoasa ca si Codrin sa fie un iubitor de Dumnezeu, asa cum sint si eu! mi-a placut tare mult si imi doresc ENORM sa-i insuflu aceasta mare dragoste, deja ii arat icoane si ii explic cam cum e si zimbeste de fiecare data la ele si apoi la mine, ca si cum... eeh, stiu mami ce zici tu.
As vrea sa fie un om cu frica si dragoste de Dumnezeu!
multumim frumos, Bubu , pt urarea facuta la FIX 14:03 -adica FIX ora cind s-a nascut Codrin
si multumim tuturor celorlalte fete si bebici pt urarile lor!!!
La multi ani, HANA!!! Magga, sa va traiasca si sa aibe o viata frumoasa!
revin ca mai am de zis
...
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
kita spune:
La multi ani!
MATEI (lbelciug)
CODRIN STEFAN (Shobo)
HANA (Magga)
Imi pare tare rau ca nu am reusit sa va urez ieri sa va traiasca baietii, dar sa stiti ca m-am gandit la voi;
Sper sa fiti indulgente cu noi, si sa ne iertati intarzierile, dar suntem inca in stadiul in care cam facem potecuta spital-casa- casa spital;
Nu e cazul acum sa va stric bucurilile petrecerilor, dar o sa va povestesc din patanii. si cum merg lucrurile pe acolo cand ne vedem;
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
lbelciug spune:
La Multi Ani, Hana! Sa cresti mare si frumoasa!
Multumesc Shobo, Kita si celorlalte fete care ne-au urat LMA ieri si azi. Matei n-a baut sampanie (inca), insa a baut suc cu un pai smecher. Ii canta Happy Birthday cand trecea lichidul prin el.
N-am avut noi vreme multa de petrecere ieri, insa pe la ora 8 seara cand ne-am adunat pe acasa, ne-am tinut de tot felul de jocuri, tranteli si hlizeli in 3! A fost tare frumos.
Kita, don't worry! Si gandurile tale bune indreptate catre noi au fost suficiente. Sanatate multa puiului! Si eu ma gandesc cat trebuie sa-ti fie de greu. Dar, cu Dumnezeu inainte, toate se rezolva. 
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Matei Yoghinul!
Professional pics