bebelusi de ian-feb 2005 (82)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, ce face Rayan, mai are febra?

Kita, sanatate multa lui Andrei! Mai face injectii saracutul?

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

Dragi doamne, multzumim tare mult de urari.

Multi ani fericiti lui Codrin si Matei!!!

ieri n-am putut intra, am fost cam bolnava.

Lavinia,

va povestesc eu mai pe seara ce s-a facut si ce s-a mincat, citi meseni au cazut otravitzi si cite pahare s-au inchinat in cinstea principesei.

mare si smechera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Buna fetelor,

am revenit si noi.
am pus poze din vacanta intr-un album.
Amaya, eu stiu ca nu e nici o diferenta, doar de producator si de "comision" pt. cine le vinde pe cele mai scumpe. Mie o farmacista de la help net mi-a zis initial ca Pentact hib are 4 radacini de virusi si infarix are 5, iar cand i-am zis ca "penta" vine de la "cinci" a citit pe ele si a zis ca-s la fel, difera producatorul.

http://community.webshots.com/user/megg2005

Megg si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Multumesc fetelor care s-au interesat de Rayan ( Oana Cretu, Bubu, Lavinia).
E mai bine, e vesel, temperatura nu a mai avut, insa ii voi mai da Calpol preventiv. Sper sa nu mai creasca ca azi noapte m-am cam speriat.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Amaya, nu exista nici o diferenta intre Penta si Infanrix. Eu am facut Penta, e fabricat de Pasteur si am 100% incredere in ei.
Nu vad nici un rost sa arunci 1 mil pe fereastra.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Kita, sanatate multa lui Andrei.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

la multi ani Hana!

Sa fii iubita, fericita, sanatoasa, ascultatoare, desteapta!

Sa ai parte numai de bucurii si satisfactii in viata!

de la Bianca

Fetelor s-ar putea ca de sapt viitoare sa am si eu net acasa plus PC.

prima aniversare
poze1
poze 2
poze 3
kris si Bianca Maria (26.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

kita, sanatate multa lui Andrei! Doamne ajuta sa fie bine rpd!!! multumim si pt urari. gindurile voastre frumoase au fost primite! de la Codrin
crinuta, sanatate multa lui Rayan! e f posibil sa fie de la dintisori, nu-ti face prea mari pb, zic eu!
ai idee de unde pot cumpara ceva ca un con- special pt shpritat degetele doamnei, ca sa iasa toate la fel de fine / frumoase? ca mie mi s-au tot spart pungile si imi ieseau si mai groase, inegale... dar in rest super prajitura, asa mult i-a placut sotului ca vrea sa o repet simbata . insa as vrea sa aflu cu ce naiba pot sa fac alea frumoase, caci la punga eu nu mai bag. aaa, si mai am citeva intrabari la aluta si frisca dar acum ple putin.
merci mult

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Buna fetelor,
in primul rand La multi ani!!! pt toti bebeii care au mai implinit un an in zilele in care n-am intrat. Sa fiti sanatosi si norocosi toata viata si sa le aduceti numai bucurii parintilor dragi!

Sanatate multa puiutilor bolnaviori!

Noi suntem bine, sanatosi. Am profitat de vremea frumoasa si-am stat mai mult pe-afara... Apoi mami a profitat c-a avut "bona" aproape toata saptamana trecuta si a mai rezolvat una-alta, s-a rasfatat un pic ...

Ubi, multumesc pt. cantecel.

Shobo, mi-a soptit o pasarica (,) ca ai slabit: felicitari! Ce scor?
Poate ma mobilizez si eu... De vreo 3 sapt. cica mananc Monti, insa dupa ureche, si cu muuulte abateri, pt ca nu mai am tabelul cu indicii glicemici si cartea (am avut pb. cu PC-ul). Voiam sa te rog sa-mi trimiti si mie cartea cand ai tu timp la ruxmaria@yahoo.com.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Shobo, n-ar strica sa mergi la Magazinul cu produse Wilton, cel din spatele magazinului Cocor. Acolo vei gasi varfuri, pungi si tot ce vrei din acest domeniu.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput