bebelusi de ian-feb 2005 (82)
Raspunsuri - Pagina 3
cory35 spune:
LA MULTI ANI HANA!!!
Sa cresti mare si sanatoasa
Magga sa-ti traiasca printesuca si sa va aduca o eterna primavara in suflete..
Va pupam,
Cori si Amanda
crinuta spune:
LA MULTI ANI HANA!
Sa fii sanatoasa, fericita si sa le aduci multe bucurii celor dragi.
Azi noapte am cam avut emotii, deoarece la un moment dat avea 38,8, si atunci am trecut la Novocalmin, deoarece nu mai era de joaca. Azi dimineata febra trecuse complet, dar a trecut in cateva ore, deoarece dormind cu el il tot atingeam si il mai simteam inca cald.
El nu a avut niciodata chiar asa temperatura mare de la dinti dar stiu ca altii au. Bine ar fi sa fie asta.
Crinuta si
Rayan
oana cretu spune:
Buna dimineata!
Merci fetelor scumpe pentru ganduri! 
Scriu pe viteza ca imi este foarte rau, am ameteli si ma doare capul. Dar nu-i grav, m-am obisnuit.
Hana, Rayan si Robert, la multi ani puiuti, sa fiti sanatosi si fericiti! Va pup dulce dulce dulce!

Sunt de acord si cu Florina si cu Lavinia legat de comportamentul copiilor, eu le zic la copii si la mamici daca e nevoie, dar uneori nu mai am cuvinte. Asta e, daca si lui ii plac copiii mai mari.
Am emotii pentru azi. Mai gasesc si eu copii sociabili, dar vreau sa zic ca sunt foarte rari.
Gabi, si Seb era la sfarsitul racelii cand i-a facut vaccinul. Ce mica si scumpa era Rebe.
Florina, da, sunt copilasi.
Dar prea repede.
Oana si Seb 
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI
oana cretu spune:
Gabi, am vazut pozele de la ziua lui Iustin. Ce costumas frumos are el si Rebe ce rochita!
Sunt doi ingerasi de copii. Iar tortul, splendid. Am vazut zilele astea niste copii frumosi la toate fetele in poze si nu imi vine sa cred ce au crescut. Dana (V.Erica), in afara de copii, care sunt minunati, torturile si platourile m-au dat pe spate! Felicitari!
Oana si Seb 
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI
ana maria spune:
Oana Cretu multumim de intrebare. Noi suntem bine, am avut o mica raceala care e pe final (i-au crus doar doar nasucul, fara febra si alte alea). Am tot intrebat si eu de tine, inclusiv pe topicul acela unde se cauta membri care nu au mai scris o perioada. Chiar nu stiam de ce lipsesti. Eu am inceput serviciul iar pentru mine asta inseamna si plimbari de colo colo ca am doua joburi si scriu mai rar pe forum, pentru ca atunci cand vin acasa mama abia asteapta sa o mai eliberez. Sanatate!! de ce ai ameteli? Poate ai mai scris si io n-am cetit.
Sirimie foarte bine ca faceti la restaurant. Eu am facut acasa si am fost cam coplesita de atatia invitati. Asa poti si tu sa te relaxezi. Eu la anul o sa-i fac ziua de nastere la un club pentru copii ca sa nu mi se devasteze casa.
Lavinia succes cu intacarea. Eu stau mai prost decat tine, pentru ca galusca mea nu bea altfel de lapte decat cu mare chin si cantitati foarte mici.
Apropo de copii mai mari si atitudinea lor. Am avut si eu surpriza sa observ o transformnare a unui baietel tare apropiat nou (finul nostru). Care pe la 2 ani a inceput sa-l agreseze pe Victor. Pana atunci ne intalneam adesea cu copiii si era totul ok. Dar ultima data cel putin (in ianuarie) au venit la noi in vizita si recunosc ca nu mi-a convenit deloc ca l-a impins pe Victor, i-a dat cu sutul. Pusese stapanire pe jucariile noastre si daca Victor venea si el catre jucarii era agresat. Cred ca si parintii s-au simtit prost, ca vad ca au evitat sa ne mai vedem. Desi eu n-am reactionat .
Atunci am vorbit cu un psiholog care se ocupa de copii si mi-a explicat ca in jurul varstei de 2 ani, in medie (la altii si mai repede) se dezvolta spiritul de competitie (mai pregnant la baietei) si implicit devin mai agresivi. Chiar este un semn de buna dezvoltare agresivitatea. Cu alte cuvinte poate ar fi bine sa ne ferim puisorii de copiii mai mari (mai ales de cei in jurul vasrtei de 2 ani). asta pana cand vor ajunge si ai nostri acolo si vor fi si ei agresivi. Oricum abia pe la varsta de 3 ani este un prag important de la care copiii incep sa inteleaga mai bine ce este in jurul lor...
Shobo , Liviana cum ati petrecut?
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
oana cretu spune:
Ana Maria, ma bucur ca vi cu vesti. Imi pare rau ca a fost racit ingerasul blond. De asta am si eu ameteli, de trei luni intru in raceli (gripe) si ies, cu pauze de 3-5 zile sa ma odihnesc si eu.
Iti multumesc de informatia cu copiii.
Dar nu vreau ca Seb sa aiba acest semn de buna dezvoltare.
Oana si Seb 
(10.01.2005)
POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI
tomasa spune:
LA MULTI ANI , HANA!
Sa cresti mare, sa fii sanatoasa, fericita si foarte norocoasa!
Andreea, sa-ti traiasca fata si sa va aduca multe bucurii!!!
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)
ana maria spune:
Hana La multi ani!!!

Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
tomasa spune:
Multumim Oana si Cory, ca vreti sa stiti ce mai facem. Tudor este un nazdravan si un zvapaiat, asa cum ii sta bine unui baietel (desi pe mine ma cam oboseste), aleraga toata ziua si face multe nebunii.
Acum de cand cu vremea asta superba stam ore intregi in parc, la soare si incercam sa profitam ca am inteles ca iar se strica pe la sfarsitul saptamanii.
Dupa motz l-am tuns scurtut, cu masina de tuns a lui tati, este baietel adevarat acum.
Nu vorbeste decat pe limba lui, inafara cuvintelor pe care le spunea pana acum: mama, tata, papa, caca, baba s-au adaugat doar: pisi (il pronunta un fel de "tisi" mai degraba) si "ocul", care este focul. Din pacate focul il fascineaza inca de mic.
De curand a inceput sa bata din palme ca nu facea asta si nici acum nu-i reuseste mereu.
Nu stie sa arate nasul, ochiul, etc. Nu stie nici animalele pe care i le arat intr-o carte si nici nu prea are rabdare sa ma urmareasca atunci cand i le arat. Insa iti aduce obiecte daca ii ceri, stie care este patul de ex. Cand ii spune tati dimineata "hai sa facem patul" se duce acolo si incepe sa traga de cearceaf.
Pare oricum un copil mai interesat de miscare (ii place sa care, sa exploreze, sa mearga, sa bage in gura pamant si frunze, etc.) decat de vorbit. Nu face la olita, nu am scapat de suzeta, nici de mesele nocturne. Cam astia suntem...
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Patricia si