bebelusi de ian-feb 2005 (82)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Magga, felicitari pt tort si rochita! dar ce contine tortul? din ce sint straturile aripilor albinei? ca tare m-as baga sa fac si eu unul. ma tot gindesc la un trifoi cu 4 foi sa-i poarte noroc insa nu stiu cum sa scot forma trifoiului si din ce sa-l fac sa fie si bun
si cum sa-l fac verde? ca fondantul nu ma prea incinta...

merci mult!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

coraly, nu se intarca vara pt ca e pericol de enterocolite (asa spune dr. Culcer), mai multe detalii nici eu nu stiu sa-ti dau... nu stiu de ce, probabil din cauza caldurii se altereaza mai rdp diverse chestiuni ... dc cineva stie mai clar sa ne spuna!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

L-am masurat, are 83,5 de cm.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Vlad a schimbat la tv, din telecomanda, meniul in lb. rusa . Noroc ca am nimerit sa-l dau inapoi in romana

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bubu05

Vlad a schimbat la tv, din telecomanda, meniul in lb. rusa . Noroc ca am nimerit sa-l dau inapoi in romana

Poze cu Vladutz

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Magga sunteti frumoase,ce mai!Ce-s atele alea de atarna din tavan si au cate ceva la capat?

Eu mi-am scos 2 masele de minte,una alataieri si una azi.Asta de azi mi-a pus capac,ma doare tare si mi-a sangerat locul ala vreo 3 ore.Dupa ce ca imi era frig,a trebuit sa stau cu gheata pe mutra.Si acum nu stiu de ce parca imi vine sa vomit.Plus ca anestezicul a tinut 3 ore,iar eu nu suport anestezic,nu stiu de ce dar chair daca nu imi da palpitatii dar imi da o stare nasoala,de disconfort,ma simt bolnava pur si simplu.Mi se umflase limba si abia de mai puteam sa inghit saliva,un sentiment aiurea...

Lavinia si Natalia(17.01.05)

pozeNatalia

Mergi la inceput

Eu am observat de ieri o chestie la Rayan. Are momente cand strange ochiul, ca si cum ar fi iritat sau ceva de genul asta. Nu a mai facut asta pana acum. Oare ce o fi?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Aoleooo, Lavinia ce nasol! Stiu cum e ca mi-am scos si eu o masea de minte cand avea Vlad vreo 5 luni, dar doua...nasol rau! Eu am avut noroc ca a iesit repede, a avut o radacina f. dreapta, dar cand mi-a zis ala ca tre sa o scoata, imi venea sa lesin de frica. I-am zis ca mai bine mai nasc o data! Pe bune! Ia si tu fiole de algocalmin sa nu te mai doara si pana maine trece! Dar e senzatia aia nasoala de iti vine sa duci mereu limba acolo...Pupici.

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Eu mi-am scos 2 masele de minte,una alataieri si una azi.Asta de azi mi-a pus capac,ma doare tare si mi-a sangerat locul ala vreo 3 ore.Dupa ce ca imi era frig,a trebuit sa stau cu gheata pe mutra.Si acum nu stiu de ce parca imi vine sa vomit.Plus ca anestezicul a tinut 3 ore,iar eu nu suport anestezic,nu stiu de ce dar chair daca nu imi da palpitatii dar imi da o stare nasoala,de disconfort,ma simt bolnava pur si simplu.Mi se umflase limba si abia de mai puteam sa inghit saliva,un sentiment aiurea...

Lavinia si Natalia(17.01.05)

pozeNatalia
[/quote]

Off, bine ca ai scapat. Imi inchipui cat de neplacut a fost.
Dar de ce a trebuit sa le scoti, erau infectate?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Sunt super nervoasa si stresata si speriata. Sotul meu a venit in seara asta Muscat de caine, cu rana la picior si hainele rupte. Au sarit pe el 3 caini din fata blocului. Imi cer scuze iubitorilor de animale dar eu deja nu mai pot sa simt decat ura si frica fata de ele, ptr ca nu este primul caz de care m-am lovit, este cel mai apropiat mie, insa. Deja mi-e teama sa ies cu copilul, ma gandesc ca sunt aproape complet lipsita de aparare in fata lor. Si totusi, cartierul nu este dintre cele marginase, nci nu vreau sa ma gandesc cum este pe acolo. L-am trimis la spital sa ii faca antirabicul si acolo i-au zis sa urmareasca animalul 14 zile si abia daca pateste ceva ii fac antirabicul. Imi pare rau ca nu m-am putut duce cu el, ca as fii fost mai linistita daca facea tratamentul, chiar daca el e de alta parere.

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Prima aniversare

Mergi la inceput