bebelusi de ian-feb 2005 (82)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

BDana, imi pare rau pt. ce s-a intamplat, sper sa nu pateasca nimic sotul si sa se faca bine! Si ai dreptate, in legatura cu cainii astia vagabonzi, sunt exagerat de multi si mie mi-e frica de ei cand sunt cu copilul afara. Nu mai stiu daca am mai spus, dar asta toamna venise un pricajit in fata carutului si i-a lins ghetuta lui Vlad! Va dati seama ce m-am speriat! Si asta vara ne-a prins o ploaie torentiala si eu fugeam cu carutul sa ajung mai repede la bloc si un caine m-a fugarit si vroia sa muste din rotile carutului! Sanatate multa sotului!

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

Lavinia, stiu cum este. si eu mai am doua de scos. curaj. eu imi tzineaam in mod conzinuu o compresa din aceea de silicon de la congelator. oricum trece, de trecut, dar doare. multzumim asemeni de aprecieri. buna intrebare ce erau acelea, fluturi si pesti desenati si atirnati de ate, ceva minte nu mi-ar strica nici mie.

Shobo, eu nu stiu ce este acela fondant, Crinuta stie sigur mai bine. tortul: eu am facut ceva simplu care sa-mi iasa sigur si sa poata minca si Hana. Primul strat era din brinza dulce de casa frecata la blender cu zeama de lamiie, cu zahar (cantiatatea dupa gust), cu vanilie. la sf am pus niste gelifiant vegetal, am amestecat toata compozitia cu stafide si am turnat-o in forma si frigider vreo 24 de ore.

forma a fost destul de usor de facut, am utilizat niste recipiente din aluminiu (4 rotunde) pe care le-am taiat in asa fel incit sa dea forma respectiva, e ceva geometrie la mijloc, dar nu trebuie calcule savante ca sa iasa.

apoi, eu am facut o parte cu mere la cuptor si scortisoara si un strat de cioco negra amestecata cu mere uscate si stafide. cealalata parte cioco neagra amaruie amestecata cu coaja de portocale amara rasa si miere.

decoratiile sunt in coaja de portocala decupate cu foarfeca si tzinute o zi in miere sa se indulceasca. antenele sunt doua batoane de vanilie, perfect intregi, pot fi reutilizate.

ce sa spun, intii hana s-a culcat cu doua ore mai devreme decit de obicei, asa ca am taiat tortul numa cu bunicii paterni, invitatilor le-am prezentat altul cumparat. asta a fost apreciat de damele la dieta continua, de Hana, partea cu mere si de mine si sotz partea cu coji de portocale amare.

smechera la un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

aoleu, Dana, nici nu am ce comenta la treaba cu ciinii vagabonzi, si eu am oroare de ei cind ies cu copilul, o sa-i atrag bonei atentia inca o data! cel mai tare mi-e de ciinii fara lesa, azi a venit unul si la carutzul nostru si stapina nu il tragea serios de acolo, doar ii zicea lasa-l mama ca e mic... m-am uitat urit la ea cum numai eu stiu sa ma uit cind ma enervez destul... dar imi trece rpd!

Lavinia, stiu, e nasol, sotul si-a scos doar una si ce nasol s-a simtit vreo 3 sapt dupa si a tot luat calmante... ca nu putea dormi de durere. nu se infectase dar crescuse deja aiurea si il deranja nasol si-l durea. cind l-a vazut dentista noastra i-a zis "eu nu ma bag, esti prea mare pt mine " si l-a trimis la un chirurg care l-a chinuit si ala cam o ora pina a iesit - si dupa aceea i-au ramas si niste resturi de oase prin gingie si a mai alergat pe la ala... sanatate multa! ai putut face anestezie pe alaptat? xilina? ca si mie mi-au facut xilina la 7 luni si mi-a fost frica sa nu nasc acolo... desi dr-ul imi zisese ca-i ok. am avut un fel de gingivita avansata de sarcina, se chema "epulis gravidorum" sau asa ceva

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Te inteleg Dana, eu gandesc la fel ca tine, sunt revoltata de ceea ce se intampla pe strazi. Cica intram in Europa.

Shobo, m-ai amuzat cu uitatul urat cum numai tu stii. Culmea e ca si eu fac din astea, mi-au spus cei care ma cunosc. Cand ma supar arunc o privire de ma tine lumea minte

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Si eu fac parte din clubul celor cu privire de nu-ma-uita!Cu o privire din asta am dat-o gata pe menajera care o avea jupanul inainte sa vin eu incoace.Intr-o saptamana a plecat in tara ei de bastina...

Cu maselele,una am scos-o ca era cariata,nu ma durea inca dar am preferat s-o scot cat mai repede pana sa se instaleze durerile,si cealalta,aia de azi,am scos-o pentru ca se inflamase gingia in jurul ei si o acoperise cam in totalitate.Prima masea de minte am scos-o la o luna dupa ce am nascut,mi-a dat batai de cap prin luna a opta de sarcina de-mi venea sa ma sui pe pereti,dar nu mi-a putut face nimic stomatologul,ca obstetriciana nu mi-a dat voie s-o ating!Nu mai spun ca era cariata de fapt si mi-o plombase unul aici in Liban,cu vreo 2 luni inainte sa raman gravi.In timp ce era cu polizoru in gura mea se uita la jupan si vorbeau.Am aflta ulterior ca masele de minte nu se plombeaza,e pierdere de timp si bani.A doua mase de minte am scos-o in decembrie anul trecut cand am facut urat de la anestezie,aia cu adrenalina la care se pare ca am alergie.De mi-a dat tremuraturi,imi sareau umerii involuntar si puls oscilatoriu.

Lavinia si Natalia(17.01.05)

pozeNatalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna seara dragelor , a venit weekend-ul pt. mine , de maine am 3 zile libere si vreau sa ma satur de Mandy , astazi mi-a fost dor de ea cand am fost la servici , nu stiu de ce .
La multi ani Matei , Codrin , Hanna , Dara , Lucian , sa va faceti mari si frumosi , cuminti si iubareti !
Voi sunt foarte harnice cu scrisul si imi face deosebita placere sa va citesc .
Megg cat privesc pozele noastre cu zapada , sunt facute in Austria ca aici nu avem noi zapada aproape niciodata poate asa o fulguiala dar nu sta mai mult de o zi si atata . Multumim mult !
Erica am inteles insa oricum ma bucur ca ai avut scapari bravo tie asa meritam toate si usor usor ne facem noi timp .
Shobo , pozele sunt foarte frumoase si voi niste scumpi , si asa cum spunea Crinuta iti sta bine in rosu .
Catiflo asa mi s-a intamplat si mie cu Mandy a plans noaptea si vroia doar in brate doar asa ii era mai bine , poate e durerea de la dinti , eu am alintat-o asa cum ai facut si tu si pana la urma i-am dat lapte si s-a culcat , dar tare greu mai e si cand ma gandesc ca avem doar 2 dinti mici jos si mai trebuie sa vina o gramada ... ofof .
Crinuta si aici la noi se da cam totul pe reteta insa nu si vitaminele ca doar alea le cumpar di de la magazine normale si asa se poate face si in Ro . nu ? felicitari cu cm. lui Rayan asa da flacau .
Ana Maria bine ca ati scapat de mucisori aia spurcati , as incerca si eu ce spuneti voi insa nu gasesc , am incercat ce e pe aici si nu prea am avut cine stie ce succese . asta e .
Bubu si pe voi v-am vazut , imi pareti o familie foarte fericita , imi place cand apar si tati in poze este o imagine totala si placuta .
Vai Patricia pana la 4 dimineata ??? wow eu nu as fi putut sta nici batuta , hmmm te cred ca ai fost terminata a doua zi la lucru . Si cat priveste somnul de ziua si noi ne indreptam spe o data pe zi insa se intampla sa mai pice si de doua ori . Felicitari pt. caca la olita . Cat priveste cosul de rufe e si placerea noastra .
Oana te inteleg perfect ca a durut faptul ca Seb plangea si ca s-a lovit , insa cu toate trebuie sa fim constiente de problemele si loviturile si toate relele care vor veni , nu putem sa ii protejam de tot , incearca sa fii mai tare .
BDana mare dreptate ai sa urasti caini vagabonzi , sunt foarte periculosi , si mie imi este frica de foarte multe pe cand voi veni in Romania cu fata , numai eu stiu , m-am obisnuit intr-un orasel mic aici unde este extraordinar de curat frumos si linistit , lumea imi zambeste , ne salutam , copii sunt draguti , nu am vazut de 4 ani nici macar 1 betiv pe strada sau un om sa mearga leganat , nu exista caini vagabonzi sau caca pe jos , etc.
Desi imi este doar de familie sunt foarte multumita de alegerea pe care am facut-o pt. Mandy de a sta aici unde are toate sansele pe care eu nu le-am avut .
Si acum sa va spun cate ceva despre Mandy , ei ii plac la nebunie cartile , si cataratul pe orice , scaunel , masinuta , cutie , etc. Aplauda , danseaza , face la revedere cu mana , merge tinuta de maini , mananca cu lingurita cea stramba si construieste blocuri pe care mai mult le darama .
Ma duc acum ca am de caut pe net ideei in ceea ce priveste noua casa , nu stiu ce culoare sa aleg la faianta din baie , poate gasiti voi niste site-uri sa ma ajutati , v-as fii tare recunoscatoare , sau ceva mai mult despre culori ... vorbesc prosti pot cauta si singura dar mai multe minti mai multe sanse , nu ?
Va pupic noapte buna sau pe curand !

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 1 an

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Apropos de catarat: Rayan pana de curand nu era interesat sa se urce pe canapea, pe fotoliu. A inceput acum vreo 5 zile, in schimb eu il mai puneam pe canapea si el se dadea jos ca se plictisea.

Alina, si lui Rayan ii plac cartile, e innebunit dupa ele.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Shobo pe mine nu m-a chinuit mult la scosul maselei doar ca tragea de ea asa de tare si nu iesea,ma tinea strans cu bratele lui in jurul capului meu si la un moment dat am avut impresia ca o sa-si puna si un genunchi pe umarul meu sa traga mai bine.Ma lasase in scaun la orizontala si el statea pe scaunul lui si tragea.

Magga imi place ca esti inventiva.Eu n-as fi avut rabdare sa lipesc fluturi si pestisori pe ate si apoi sa ma cocotz sa-i atarn de tavan,dar presupun ca arata bine,mie mi se par romantici fluturii.Cat priveste tortul,felicitari,ideile sunt simple si geniale,te pricepi la improvizat!Auzi tu coji de portocale in miere!Cred ca sunt demetiale!Si cu ciocolata amaruie.....yam-yam.

pozeNatalia

Mergi la inceput

Bdana iti inteleg indignarea si ingrijorarea totodata.Mie imi plac f mult cainii,dar nu jegosi,fiorosi si ai nimanui.Si urasc sa calc in excremente de caine!Eu i-as eutanasia.Facem curat putin.O fi o idee mai extremista dar putin imi pasa.Decat sa-mi fie frica sa merg pe strada...Mi s-a intamplat odata cu un ex prieten prin studentie,ne plimbam prin Primaverii si hop un caine a sarit pe preten si l-a muscat de picior.M-am simtit ca naiba,mai ales ca ma-sa ne-a luat la intrebari pe unde ne-am plimbat si ce i-am facut cainelui.Nici macar n-a latrat dupa noi sau sa sara la noi.Pur si simplu a venit pe la spate si l-a capsat.

Alina ideea de gresie si faianta pt baie:gresia si faianta neagra,gen marmura neagra cu chit alb-alb intre ele,mai mare de 5 mm ca sa iasa contrastul bine,si restul mobilierului din baie alb imaculat.Iese demential dupa parerea mea.Contrast alb-negru,clasic,sobru.

Eu ma pregatesc psihic pentru dieta.Am inceput sa reduc din dulciuri desi tanjesc dupa ele.Dar vine iar vara si eu tot multa sunt.Hai ca va las,ma duc la culcare ca am logoree de parca am baut ceva...

pozeNatalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

Oana, nu lasa evenimentul sa te afecteze prea mult, inteleg ca a fost cumplit sa asisti si gindul ca se va mai intimpla te macina, dar a fost doar un accident si probabil ca nu se va mai intimpla. eu nu inteleg de ce copiii sint amestecati, la noi fiecare grupa de virsta are camera ei, interactioneaza doar dimineata devreme sau seara tirziu citeodata, cei care ramin dupa 6 sint adunati la un loc ca sa inceapa curatenia in celelalte camere.
Liviana, noi am dormit in sufragerie pe canapeaua extensibila cam vreo luna, apoi am reorganizat toata casa si am reusit sa mutam copilul in birou si noi am luat in stapinire din nou dormitorul. socrii mei au 2 copii si apt cu 3 camere si au dormit pe canapea in sufragerie pina au plecat copiii de acasa... nu stiu cum au gindit cei care au "ridicat marile orase", locuintele sint minuscule, parcari ioc, in blocuri cu sute de apartamente nu exista lifturi pt mobila, mai toti traiesc inghesuiti ca sardelele.
patricia, te inteleg foarte bine, ideal ar fi sa va mutati intr-un apartament mai mare, sa dea Domnul sa reusiti. si gabita doarme pe burtica cu funduletul in sus, eu il pun in general in sac de dormit, asta vara mi-a facut mama unul din niste scutece de tifon dublu, pacat ca acusi iese din el. pe linga asta am mai cumparat vreo 4 sa avem de schimb si la gradi. eu fac mincare la comun, bineinteles ca el nu are voie sa manince chiar orice, dar am vazut meniurile de la gradi si ii dau si mincare chinezeasca si indiana cu curry. de obicei ii pun citeva portioare la congelator, sa am in caz de nevoie. ce ii fac numai lui sint piureurile de mere+pere, cu scortisoara sau nucusoara, pe care le folosesc ca atare, cu iaurt sau cereale.
lavinia, recuperare cit masi usoara...
Bdana, ingrozitor, sper ca sotul tau sa se vindece repede si in primul rind sa faca cineva ceva in privinta asta, am ajuns sa ne terorizeze animalele ...
crinuta si lavinia, sinteti haioase cu privirea-de-nu-ma-uita
alina maria, gabita are 6 dinti si cind ma gindesc ca mai sint 14 de venit... ofofof. stiati ca dintii de lapte sint numai 20 si cei permanenti 32?
pupici la toata lumea

Florina & baby Gabe (04 feb 2005 )
Pozele noastre

Mergi la inceput