bebelusi de ian-feb 2005 (82)
Raspunsuri - Pagina 12
PatriciaArdeleanu spune:
Bubu, desi nu am pus niciodata in orez, cred ca e bun. eu la stevie, primavara pun orez si este f.f.f gustos.
ai facut doar pentru el sau si pt voi? eu in ulimul timp gatesc din de in ce mai des cite o supica la comun, sau carne la cuptor, legume, etc.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
crinuta spune:
Ma uit la filmul despre Oksana Baiul si e foarte emotionant.
Rayan in schimb mi-a furat soseta si acum se chinuie sa ma imbrace cu ea...
Crinuta si
Rayan
bubu05 spune:
Patricia, am facut doar pt. el si acum imi pare rau ca nu am facut mai mult. Si mie imi place orezul cu stevie, cand apare o sa fac si o sa-i dau si lui.
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
Am inceput si faza cataratului. Se dadea singur jos de pe canapea de ceva vreme, dar de urcat singur a inceput la Amaya si a reusit azi fara nici un ajutor.
Acum tre sa fiu si mai atenta.
Crinuta si
Rayan
Shobo spune:
asta cu invelitul noi am rez. din octombrie Codrin doarme in sac de dormit f bine. se mai foieste dar cred ca s-a obijnuit f bine cu el ca se ridica f usor in picioare in pat in sac fiind... dc il vedeti cum arata asa muriti de ris
. eu cred ca e chestie de obijnuinta. adica odata ce s-a obijnuit cu el e ok.
Codrin a invatat de o sapt sa se urce in canapea/fotoliu insa sa coboare inca nu... si noi tb sa fim ff atenti acum.
wow, Tomasa, ce ma bucur ca aud de Culcer ca recomanda Nan... pt ca eu la asta m-am oprit ca alegere pt ca e simplu, lapte lapte, fara alte arome identic naturale... si Doamne ajuta ma bucur ca l-a acceptat copilul! aaa, il mai amestec cu 1 masura de Milumil ca deh, l-am cumparat si vreau sa termin punga ca sa nu-l irosesc... insa Codrin il bea si pe Nan simplu. hmm, am mai zis odata sa termin cu combinarea asta aiurea totusi si n-am terminat...
pai de ce ma intrebi mama dc sint sigura ca vreau intarcare?
ma vezi alaptind 2 sau 3 ani?
... ca eu nu... si cum stiu de la Culcer ca vara nu se intarca... m-am gindit ca pina in vara sa incheiem acest capitol
. Sper sa fie ok! faza ae ca nu-l mai vad oricum pe Codrin f atras de sin... de cind i-am bagat si formula... dar inca mai suge totusi. pb sint eu ca nu prea ma lasa inima dar nici sa trec peste vara cu titi nu vreau.
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
coraly spune:
Shobo, de ce nu se intarca vara??
Nu ma uita cu raspunsul, te rog, ca ma intereseaza tare!
Coraly si bebe Sergiu
poze 1 an
magga spune:
multumim de complimente, intr-adevar eu sunt faptasa si a tortului si a rochiei. eu i-as fi facut-o cu totul si cu totul alta culoare, dar asta a fost alegerea de necontestat a fetitzului. ii place galbenul.
Liviana, bulinele erau din coaja de portocala, decupate cu foarfeca si tzinute o vreme in miere sa se indulceasca si sa se lipeasca. cred c-ar fi putut sa arate si mai a fluture, dar mai bine de atit nu m-am priceput, si asa a fost prima data.
eu va dau voua chef de fete si voi mie de baieti. pentru mine numarul ideal de copii e cinci, minim 3, sper sa-mi iasa socoteala. sunt absolut convinsa ca e mai usor sa cresti mai multi copii decit unul singur.
Anda, la semnatura.
Tomasa, multzumesc. stii tu pentru ce. imi pare rau ca nu am fost pe faza.
Patricia, si eu gatesc pt toti trei la un loc, cu aceasta ocazie mai usor pt noi cei mari.
Kita, ce mai face Andrei, vrem vesti!
smechera la un an
magga spune:
Oana, asa sunt copiii agresivi, ei teseteaza limitele. nu toti parinti reusesc sa traseze niste limite solide. cred ca povestea ta este o lectie interesanta pt noi toate. pupa-l pe Seb din partea noastra.
smechera la un an