bebelusi de ian-feb 2005 (82)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Shobo, la varsta asta chiar nu cred sa mai conteze ce formula ii dai, bine ca a primit asa ceva. O sa vezi ca reusesti tu repede cu intarcatul, mie asta mi s-a parut cel mai greu, sa-l fac sa primeasca alt lapte. De aici si pana la intarcare mai e doar putin. Dar esti sigura ca asta iti doresti?
Cat despre formula, mie fetele din parc cu care sunt prietena si care au alaptat, mi-au spus sa incerc Milumil. Acesta fiind cel mai dulce este in general singurul acceptat in schimbul sanului. Eu stiu insa ca dr. Culcer recomanda ca lapte praf Nan-ul. Eu una le-as evita doar cele cu arome, asta e parerea mea personala, restul toate mi se par ok la 1 an.
Tu de ce le combini? Scuze, poate ai spus deja dar mi-a scapat...
Liviana, cu siguranta vor iesi bune toate. Daca ai insa nevoie de un degustator...aici sunt!
Oana, nu-mi vine sa cred citind ce copii rai intalniti voi. Mi se pare inexplicabil si de neconceput cum unii parinti isi cresc asa copiii si ii educa sa fie violenti!!! Care o fi de fapt scopul lor? ma tot intreb oare ce spera sa obtina prin asta? tu n-ai intrebat-o niciodata pe cumnata ta, asa, ca de la mama la mama? ca eu daca as auzi asa ceva, tare as fi curioasa sa stiu ce e in capul unei asemenea mame...

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Tomasa, am inteles bine ce vrei sa zici Eu vroiam sa-ti zic ce simt eu. Si eu sunt singura la parinti si mi-as fi dorit doi copii, ca sa nu fie singuri, dar in momentul asta, cu atata oboseala acumulata nu ma prea incumet.

Patricia, ziceam cu ciuda ca eu sunt o mare pofticioasa, si ieri dupa ce-am citit reteta Crinutei mi-a stat capu la o incercare

Coraly si bebe Sergiu

poze 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Unde vad si eu rochita Hanei?

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Marsupiul psihologic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Te inteleg perfect, Patricia. Noi stam tot in 2 camere si categoric se simte nevoia de mai multe. Eu dorm cu sotul tot in sufragerie pe canapeaua extensibila care nu e la fel de confortabila ca patul din dormitor. Prefer insa sa dorm pe ea decat sa-l aud pe Matei la cea mai mica foiala. Nici varianta de a-i muta patutzul in sufragerie nu-mi convine pt ca acolo e camera de zi in care "teoretic" ne primim musafirii. Cat despre luatul lui Matei in pat langa mine, am facut pt o scurta per de timp acest "sport", in noptile cand era mai rece si casa si lui Matei ii era frig. El nu doarme invelit DELOC! In fine, vorba ta, se face el mare.
Tomasa,

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Matei Yoghinul!

Professional pics

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Daca se dezvelesc copilasii de ce nu-i puneti in sac de dormit?

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Marsupiul psihologic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Oana, imi pare rau ca a plans Seb, mititelul ce rau s-a speriat! Si eu sunt de parere ca cel mai bine ar fi sa stea cu copiii de varsta lui, nu mai mari. Ei acum nici nu au stabilitate prea mare in picioare(cel putin al meu), dar sa se harjoneasca cu copiii mai mari. Eu, sincer, evit copiii mai mari din aceste motive.

Hi, hi, ne-am intalnit cu Gabi.i in parc, ce bine imi pare!

Gabi.i, chiar vroiam sa te intreb daca nu ti-e greu cu 2 copii? Cum te descurci toata ziua? Te mai ajuta cineva? Poate ai mai povestit, dar n-am fost pe faza.

Crinuta, voi ce faceti? Sper ca Rayan e bine, nu? A mai avut febra?
Pup.

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Liviana, ne trebuie case mai mari...cum s-or descurca unuii in garsoniera, nu stiu, zau...
eu as vrea ca pina la 3 ani cel tirziu sa aiba camera ei in apartament de 3 camere...si eu mai dorm citeodata in sufragerie dar nu ma simt bine si de cele mai multe ori se trezeste la aceeasi ora 4 si trebuie sa merg in dormitor la ea...si acolo raman. eu o pun si pe seama dintilor, caci de pe la 8-9 luni a inceput faza asta, deja acum cind ride se vad maselutzele binesi parca si caninii ar da semne.

Anda, postase Magga poze in mes anterior, la 1 an.
Nici Rebecca nu doarme invelita, pozitia preferata este pe burta si cu funduletzul in sus, se fatzaie in toate partile, asa ca nu as vedea-o dormind in sac de dormit, plus ca in casa este extrem de cald. ea simte in somn cind pun pe ea patura si imediat arunca.

Tomasa, s-a facut

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Oana, Rayan e bine acum. Il urmaresc mereu.
Esti o draguta ca ma intrebi mereu. Apreciez enorm asta. Imi pare rau ca nu te-am avut in grup de la inceput. Esti o tipa de milioane.

Shobo, si in Germania anumite medicamente se dau doar cu reteta, dar multe altele, gen aspirina, Paracetamol, de vitamine nu mai zic, chiar si unguente sa dau fara.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Coraly, se pare ca simtim la fel!

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta,

Azi am facut un pilaf cu vitel si am pus in el si spanac(aveam in congelator, pus de mine). A iesit demential, iar Vlad a mancat un castronel plin si mai are si pt. maine. Poate incercati si voi.

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput