Bebelusi de martie - aprilie 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 7
Valenka spune:
Sa-mi fie rusine...a trecut o gramada de vreme de cind am dat pe aici..
...lui Alex nu-i place sa ma vada la computer..vine si incepe sa maltrateze tastatura ..asa ca rezidez fie pe covor, fie in virf de canapea si citesc printre picatele( distrat bb, luat in bratica, dansat)...mai nou ii place sa faca pe calaretul..il pun pe genunchi si dii calut!
A scapat de raceala, acum oscileaza intre mairiala si buna-dispozitie..are 4 dinti si-i mai dau 2. Ma exaspereaza ca maninca prea putin ..acum incerc cu borcanele Hipp - poate asa am mai mult succes...
Am intrat zilele trecute pe aici, dar am citit despre AndreeaC si m-am intristat..m-am si enervat pt ca m-am gindit ca de vina o fii fost incompetenta medicilor...
CU INTARZIERE, DAR DIN INIMA LA MULTI ANI pt ALEXANDRU LA IMPLINIREA PRIMULUI AN DE VIATA 

Ninocikap Mi-ai facut pofta cu bucatele de la taierea motului
...zau nu vad kilogramele alea in plus...
Pisicuta Si mie pls cartile la dumval@yahoo.com !
Referitor la intrebari..nu-i dau mai mult de o banana pe zi, paste am vazut in borcanase ca le-au lasat mai mari..asa de vreo 1-2 cm, Alex doarme mai nou pe o pernutza ultra-plata pt bb-ii.
Dariaevelin Tare dulcic e Brien..si ce bucle are
..mi-ai facut dor de Tm cu pozele de la porumbei...
Din pacate nu mai pot scrie, ca nazdravanul de Alex, care a tras un somnic intre 8-10.30(seara) ...e acum in forma..nici gind de culcat 
Ce credeti c-a facut..a dat de un pachetel de servetele..a reusit sa-l desfaca(la modul obligat-fortat..a se citi sfisiat) si acum e plina camera de servetele mai mult sau mai putin rupte![]()
pisicuta si matei spune:
sper ca nu am uitat pe nimeni.daca s-a intamplat nu a fost cu intentie,mai amintiti-mi si nu mai uit.
mai vroiam sa va anunt ca in perioada 17-19 martie la Sala Polivalenta are loc editia de primavara a Baby Expo.
si o veste buna e ca va fi si la Timisoara(Sala Olimpia 7-9 aprilie) si Cluj (Sala Sporturilor 26-28 mai).
http://photos.yahoo.com/selfguide1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png
alessia105 spune:
Multi ani traiasca
...multi ani traisca
...LA MULTI ANI

..............
Cu drag,
Va
dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia
, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny
(02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!
alessia105 spune:
Cine sa traiasca
....cine sa traiasca
...LA MULTI ANI!

Cu drag,
Va

Alessia
(02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!
alessia105 spune:
DARIA SA TRAIASCA
...........DARIA SA TRAIASCA
...... LAaaaaaaaaaa Multiiiiiiiiiiiiiiiii ANiiiiiiiiiiiiiii!

Cu drag,
Va

Alessia
alessia105 spune:
Drga Daria
.....sa ne traiesti
....SANATOASA,FERCITA ,VOIASA si IUBITA ...100 de ani (fara reparatii
)..sa ai putere si noroc sa te bucuri impreuna cu Mircea de miracolul vostru BRIEN si nimeni si nimic sa nu umbreasca fericirea frumoasei voastre familii

...va iubim MULTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

Cu drag,
Va

Alessia
ninocikap spune:
La multi ani!!!!! Daria. 

mi-ai luat-o inainte Alessia...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
ninocikap spune:
La multi ani!! pentru Mara - Rp, Sara Mihaela - Iuliana Sara, Adela Maria si Rares Ionut - Cristinatwo, Radu Victor - Ligia 13, Alexander Christian - Lantana7, Alexander Paul - Valenka, Matei - Pisicuta si Matei.

Poze
ellinia spune:
Buna dimineata!
La multi ani sarbatoritilor de astazi: Marutza, Raducu, Alexander si Matei! 
Pisicuta te rog si mie la criss.ignat@gmail.com. Multumesc! Eu nu ii dau chiar in fiecare zi banane, mai fac si pauze de 2,3 zile chiar. Doar cand sunt mici ii pun doua, in rest una mare. Paste papa in borsic si fiind fierte le molfaie, nu le-am maruntit niciodata - bine ca folosesc si paste gen fidea, adica foarte subtiri. Asa, cu branza nu prea e amator, dar nici asa nu le-am maruntit, le tai cu lingurita cand ii dau - cu branza folosesc un pic mai groase, gen spaghete. Cu perna nu doarme inca dar el se roteste prin tot patul si mai doarme cu capul pe picioarele mele sau pe burta mea, sau pe pieptul meu - are un somn tare ciudat.
Daria la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita impreuna cu familia ta! Si felicitari pentru Brien!
Stefan e un mare distrugator, spre deosebire de Brien!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
ninocikap spune:
Multumim tuturor de aprecieri.
cu kilogramele stiti cum e... niciodata nu esti multumit de ce ai.... ba vrei mai slab, mai nu stiu cum... ![]()
Pisicuta as vrea si eu cartile daca nu deranjez prea tare. ninocikap@yahoo.com
Nu reusesc sa mai tin pasul cu voi.... cand scrieti asa de mult mai fetelor... ma alearga copilul asta prin casa de nu mai pot... uite asa o sa slabesc si eu...
si cand doarme abia reusesc si eu sa fac putina ordine si ceva de mancare.
ma intreba cineva cand reusesc sa le fac pe toate.. pai a fost mama mea la mine si de aceea am reusit sa fac atatea bunatati.... ![]()
Ellinia uite aici reteta de fursecuri. http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=7913
Am primit si eu primul sondaj. ![]()
Poze