Bebelusi de martie - aprilie 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

pisicuta vreau si eu carticica plizzzz...bebelina1@yahoo.com
multumesc anticipat

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

pentru toate mamicile interesate:am 2 carti de psihologia copilului: "cand apare copilul" de francois dolto si "intelege copilul" de kuzma.
cine le vrea sa ma anunte.
carmenduta2003
an-k si eu am admirat-o pe bia este superba!

http://photos.yahoo.com/selfguide1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

pisicuta, roxanapav03@yahoo.com. Multumesc mult.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

pisicuta am primit carticica multam muuult ...mama ce rapida esti...acu trimite si pe a 2 a ...

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

adriana,

BIA e nor´meeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaa,da????

noapte buna evribadi
mai reviu ca imi pica okiu pe taste

Mergi la inceput

fetelro eu ma opresc aici ...pisicuta inca o data multu pt carte si pt a 2 a daca vine, ...merg la nani ca nu mai pot...am vizionat iar carucioare,,,iar o sa visez numai carucioare...

si noapte buna

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

pisicuta iti multumesc. Si pentru carte si pentru aprecieri. esti tare draguta.
Cea de-a doua carte o am si eu.multumesc oricum. Cat despre cea de retete...nu siu ce sa zic.am una,nu stiu daca aceeasi.trimitemi-o totusi,mai bine de 2 ori decat sa nu fie aceeasi.multumesc

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

pisicuta, andrruzza@yahoo.com
thx!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

PISICUTA cam 1 banana ii dau (asta in caz ca o mananca toata),pastele nu i le pasez,ii dau mai mici(nu se omoara nici cu ele)iar cu perina eu stiam ca nu e indicat inca pentru coloana.

ELIBUI bravo Alice,ce mancacioasa esti!Ce mi-ar place sa manance si a mea asa.Multam ,dar la ce te refereai cand ai spus bestial?
Ce mai face bb mic?

ANDIRA sper ca sunteti bine,mai treci pe la noi!

Alicia a fost tare maraita,iar cu meniul am dat-o in bara,a mancat foarte prost.
Spanac a mancat cateva guri,oul doar galbenusul(albus nu prea ii place)apoi nu a mai vrut sa deschida gura si dai plansete,a mai papat o jumatate de felie cu unt.Seara i-am facut iaurt cu portocala si cereale,un sfert din cat i-am facut a mancat si a baut 100ml lapte .
Ii mai da un dinte sus,se vede alba gingia si umflata.
Ma duc si eu la nani.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elibui spune:

Bau!

Am uitat sa va povestesc o faza tare! De regula, Alisu cand vede fructele in cos le arata cu degetul si nu se lasa pana nu ii dau una sa-i rontaie coaja si sa se joace cu ea.
Intr-o zi am desfacut o lamaie ca pe portocala si am lasat-o din imprudenta langa ea. In secunda urmatoare MANCA o felie de lamaie cu pofta si nu se stramba deloc!
Avem 2 dinti decat; amandoi au iesit in decembrie. Sunt super ascutiti!!!

Carmenduta & Caramella
Caramella, am ramas impresionata profund de cuvintelul Aliciei! E atat de greu de pronuntat…nu mai vorbesc de semnificatie!
Apropos, Alice se bucura rau cand vede o icoana cu Maica Domnului & Pruncul. Si eu ii arat ca acolo e Iisus bebelus cu mama Lui. O intreb apoi unde e fiecare si imi arata cu degetul!
Daria, felicitari si voua!
Alessia, va doresc si eu curaj la toti sa rezolvati totul cu bine!
Lisu doarme de la ora 18 (acum e 00.22), de aia ma intind la vorba! Sigur o sa fac o noapte alba!
Bebele mic e mai lenes ca Alisu dpdv a frecventei loviturilor, dar e super puternic! Nu imi vine sa cred ca am intrat in a 7-a luna! Abia astept sa aflu ce e. “Babele” zic ca am tot fetita… Vom vedea!
Pisicuta, te rog, trimite si la mine: lyn_23_03@yahoo.com .Multumesc!
Pupici!

Mergi la inceput