Bebelusi de martie - aprilie 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 5
adrianafedorca spune:
in sfarsit am reusit sa-l adoprm pe cezar, azi a fost un marait...din cauza dintzisorului 4 care se incapataneaza si nu mai iese odata...gingia e aproape crapatadar nu iese
ati vazut torturile? mie imi place ala cu winnie ...pacat ca nu e cofetaria in bucuresti, pe ala l-as face, dar o sa mai caut poate totusi gasesc o cofetarie care sa fac macar ceva asemanator
merg sa citesc si revin...daca nu adorm cu capul pe tastatura ![]()
Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
pisicuta si matei spune:
salutare fetelor. ce mai faceti?
m-am hotarat sa va mai obosesc si cu ale mele.
intrebari de ultima ora:
1)ii dati mai mult de o banana/zi?
2) pastele le pasati cumva sau le lasati asa?
3) ce se intampla daca doarme copilul cu perna?
alessia105 multumim de pupici si sanantate sotului tau 

adrianafedora,carmenduta2003 multumesc de sustinere 

eu ii dau lu' Matei biscuiti de la romdil cred,ii cumpar din carrefour.nimic special.si am vazut ca de obicei nu le dati copiilor mai mult de 2-3 biscuiti.noi mancam si mai mult! nu este bine cumva?
rrox-cu placere!si alta data daca mai pot te ajut! ![]()
in rest sunt bucuroasa ca am primit un sondaj de piata de la GlobalMarket.Si in plus coordonatoarea mea de avon m-a propus ca si coordonator.
ps:daca vrea cineva sa se faca reprezentant avon sa ma anuntati.![]()
va pupam!
http://photos.yahoo.com/selfguide1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png
elibui spune:
Salutare!
Si noi am iesit afara pentru o baie de soare! Am stat pana ne-a ametit soarele!!! Si pe Alice am tinut-o doar in body + o bluzita subtirica! Parca s-a si bronzat un picut! Apropos de porumbei…Am uitat sa va zic ca de vreo 2 saptamani, Alice si-a completat vocabularul cu numele celui de-al treilea membru al familiei: Lai, pisica noastra! Stie foarte bine cine e Lai, dar acum striga :”Lai” pe toata lumea, inclusiv porumbeii, masinile, bunica, etc. Cred ca ii place!
Mamanati 
Mamacita, ne alaturam in clubul speriosilor. Lisu se sperie rau de tot de papusi! Tremura toata de groaza si plange precum crocodilul! Mori de ras, nu alta! La alte jucarii nu are probleme! Ii plac chestiile cu butoane, in special mouseul, tastatura, calculator, si stie sa se uite pe monitor ca sa-si vada opera. Sanatate si spor la studiu! 
Ligia, ar fi foarte bine daca ai putea sa faci si ceva analizute la sange macar pt Ca. Pentru linistea ta. Noua ne-a luat sange din degetel si a fost mult mai simplu si mai nedureros!
Caramella, super! E genial! 
Adriana, please povesteste de pediatrul vostru! Inca nu m-a multumit vreunul pana acum!
Fiti atente ce minunatie mi-a zis mama aseara. M-a invatat sa fac branza altfel. Se ia laptele si se lasa la prins pana face putina smantanica. Sa ia apoi si se baga la cuptor pana se branzeste!!! Inca nu am incercat, dar suna bine!
Ciao!
Eli + Alice(04.03.05) + bb (26+)
elibui spune:
Mai am sa va zic ceva!
Tot vad meniurile voastre si ma minunez! Lisu meu mananca muuult mai mult: minim 6 mese de minim 200. Uneori de arunca si la 400 ml odata. Sa nu credeti ca e obeza. De la 8 luni imi ia in greutate decat vreo 100 gr pe luna. Acum are 10.5 kgs, aproximativ. Noroc cu voi ca imi dati idei de meniu, ca imi mananca urechiile.
Nino, nu n-am uitat pe poze inca! Din ce zic fetele a iesit super! Pare-se ca nu te simti bine cu acele kg invizibile asa ca iti trimit un citat cules de pe net: “De o saptamana si ceva am inceput sa tin cura de slabire cu tinctura de fructe de soc.
Dupa o sapt si ceva pot sa spun ca mi se apre cea mai tare cura de slabire pe care am tinut-o pana acuma...si credeti-ma ca am tinut o gramada.
De cumparat,am cumparat-o de la Plafar si am dat 160 mii pe o sticluta de 200ml.
Este remediul care conduce detasat in topul produselor de slabit de la noi. Care este secretul sau? In primul rand, este un laxativ puternic si bland, care poate fi luat pe termen lung, fara a da dependeta si fara a produce iritatii sau alte efecte adverse. Apoi, fructele de soc contin substante care pe termen lung inhiba apetitul alimentar, au efecte de eliminare a apei din corp atat prin diureza, cat si prin transpiratie, fiind un remediu de slabit complex. Practic, insumeaza calitatile unei intregi game de remedii pentru scaderea in greutate. Iar pentru a intregi caracterizarea sa, ar trebui sa mai adaugam ca are efecte intineritoare si vindecatoare exceptionale asupra pielii, ca tratamentul cu aceasta tinctura confera o stare de dinamism si usurinta, atat la nivel psihic, cat si mental. Mai vreau sa mentionez...ca desi are efect laxativ...nu ma doare burta ca de la orice alt medicament sau laxativ pe care l-am luat pana acum.Si psihic ma simt f bine.chiar sunt uimita de cata energie am...fapt care nu mi s-a mai intamplat tinand cura de slabire.” (nu stiu cui ii apartine).
Pupici!
dariaevelin spune:
pisicuta si matei te-as ruga si eu sa-mi trimiti cartea. Multumesc anticipat
dariaevelin@yahoo.com
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
carmenduta2003 spune:
Pisicuta, 
Eu ii dau lui Rares cateodata si 4-5 biscuiti in fructe, iar daca mai are chef in timpul zilei ii mai dau. Nu-i dau mai mult de jumatate de banana. Nu-l culc cu perna pentru ca mi-este teama ca se poate sufoca cand se intoarce pe burtica, in somn. Paste i-am dat doar ieri, i l-eam pasat cu furculita, dar nu prea i-au placut.
Despre ce carte este vorba? Vreau si eu, carmenduta2003@yahoo.com.
Elibui, ce fetita mancacioasa ai!! Ce face bebe din burtica?
Poze Rares
Varsta lui Rares
an-k spune:
Multumim tuturor din suflet pentru aprecieri, mi-au dat o stare de bine si m-am umflat in pene ca un cocos
, incep sa ma gandesc serios sa o inscriu la o firma care se ocupa de modeling pentru micutzi
, Locul de joaca e facut intre perete 2 canapele si tv, puteti folosi si coltarul, i-am scos patura pe care state si acum e mai jos si nu mai poate urca ccc canapeaua
Daria, tare inteligent Brien, felicitari si tie pt daruirea cu care te ocupi de el
!
Alessia, multa sanatate lui Ben, trebuie sa mearga la dr!
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
pisicuta si matei spune:
dariaevelin ti-am trimis cartea.tocmai m-am uitat din nou la albumul tau si iam admirat obrajorii lu' Brien.e un scump.mi-a placut la nebunie poza cu "unchi si nepot"-superba,sunt 2 frumosi!
http://photos.yahoo.com/selfguide1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png
rp spune:
Buna seara.
Connie, Carmenduta, multumim.
Carmenduta, deocamdata Marei nu i s-a definitivat culoarea ochilor, desi in carti scrie ca se intimpla intre 6 si 9 luni, e o amestecatura de gri inchis, maro si un soi de verzuliu.
Daria, Brien ne-a aratat inca o data ce inseamna un copil inteligent. Bravo!
Noi am fost astazi la policlinica, se pare ca urlatul se datoreaza dintilor, in rest e foarte bine, are 9,6 kg si 72,5 cm. Am facut Varilix, care o va imuniza pentru 10 ani impotriva varsatului de vint. Apoi am fost la Selgros Pantelimon si am gasit mango si avocado bunute (parca tu, Rrox, intrebai?) si cartofi dulci, asa ca miine o abordez pe Mara cu un fruct exotic.![]()
Despre ce carte vorbiti?
Va pup pe toate si va doresc o noapte linistita.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos
roxana si marutza (22.03.2005)
adrianafedorca spune:
n-am apucat sa citesc decat asa printre randuri...
an-k pai cu asa frumusete de papusica sigur o sa aveti succes
si apropo...cezar s-a indragostit de ea...mi-a spus mie azi...![]()

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea