Bebelusi de martie - aprilie 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 8
ellinia spune:
Elibui ce pui mancacios ai!
Cred ca il intrece pe Stefan! Ai grja de tine !
Caramella iaurt cu portocala? Nu o doare burtica? Mie inca mi-e frica sa amestec fructele cu iaurtul. I-am dat odata amestecul ala de rosie cu branza, unt si galbenus si a urlat toata noaptea si se auzeau niste sunete ciudate din burtica lui...In ceea ce priveste meniul eu ma agit mai mult cu prajiturile, e prima data cand fac, le-am testat deja in wk si a fost bataie pe ele! Aperitive reci, calde, friptura la cuptor, inca nu stiu exact, vineri cand am sa fac si cumparaturile iti spun mai bine. Poate imi mai dai si tu idei. Ca de la Nino m-am inspirat cu ardeii capia si susanul la snitele.
Nka m-am uitat iar pe pozicile tale ca e tar dulce puiul tau!
Meniul nostru de azi va fi cam asa: mar copt cu biscuiti, la pranz cirbita de gaina si un iaurt, iar seara peste la cuptor si mamaligutza cu branza.
Ieri mi-a facut un circ in parc...Am tot stat afara zilele astea fiind foarte cald si l-am pus sa mearga pe jos foarte mult si bineinteles ca ii place. Dar ieri nu am mai rezistat de spate ca ma durea de-mi dadeau lacrimile si nu l-am tinut pe jos decat vreao 10 minute. Si cand l-am pus n carut a inceput sa planga, sa dea din picioare si sa zgaltaie carutul si de abia l-am scos din parc...Plus tinutul in brate prin casa ma nenoroceste de spate. Ma tot gandeam sa imi iau un ham din acela pentru copiii care sunt la inceput cu mersul dar cred ca m-as simti aiurea
ca si cum as avea un catelus in lesa. Da' spatle ma doare si mai tare. Voi va luati chestie din aia? Nu prea am vazut pe la magazine de bebei, n-am idee cat ar putea costa. Probabil cam cat un port-bebe, nu?
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
NIKA spune:
Neatza...!!!!! si uite asa incepe o noua zi...si mai creste un pic bb...![]()
AlessiaMersic mult...
te pupacim amandoua...![]()
[orange]rrox3Iti spun datele despre bb-ica Bianca Maria nascuta pe 16.03.2005, 4.200kg, 52 cm, Apgar 9...o grasana...hehehe![]()
![]()
Pisicuta[/orange]as dori si eu ...daca se poate cartile...mersic anticipat... lunna882001@yahoo.com
pupici la toate...

adrianafedorca spune:
neata fetelor....
mama ce ati mai scris...n-am apucat sa citesc doar ca e ziua Dariei...

LA MULTI ANI DARIA

MULTA FERICIRE SI SANATATE
Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
adrianafedorca spune:
[bElibui][/b] AM VAZUT CA MA INTREBAI DE DR MEA..sorry pt caps....asa...e o dr extrordinara...e balnda stie sa se poarte cu copii, cezar cand o vede se bucura f mult, il ia in brate se joaca cu el , el o musca ...etc....nu se supara ... daca vrei poti sa-ti faci o programare la CMU sa vezi cum e si daca-ti place poti s-o chemi acasa ...eu numai acasa o chem...apropo raspunde de fiecare data la telefon, are nr meu in agenda si cand sun stie cine e , stie totul despre cezar ...iar profesional e fff buna , daca vrei pot sa-ti dau nr ei de tel si o chemi direct acasa...spune-mi sa sa-ti dau PM cu nr ei...
Cezar,minunea mea
adrianafedorca spune:
pisicuta am primit carticica nr 2 , multam mult...
Cezar,minunea mea
adrianafedorca spune:
sa va zic si meniul de azi si gug sa-i dau papa
la 5,30 - 250 ml laptic
la 9,30 - 1 mar 1 para 2 biscuiti
pe la 14, 30 - ciorbica de pui cu smantana
pe la 17-17,30 - 1 iaurt cu cereale
la 20,00- 250 ml laptic cu 2 masuri cereale
Cezar,minunea mea
adrianafedorca spune:
gata am papat tot adica 205 gr ...atat a iesit...
am uitat sa urez la multi anisori sarvbatoritilor de azi Marutza, Raducu, Alexander si Matei
Cezar,minunea mea
adrianafedorca spune:
si am uitat sa va zic ce era mai important...

avem 4 dintisori

dar toti sunt jos....
Cezar,minunea mea
rrox3 spune:
La multi ani Daria!! 
La multi anisori Mara
, Raducu
, Alexander
si Matei
!!!!
Pisicuta eu ii dau Ioanei o banana la doua zile, paste a mancat doar din borcan si erau bucatele cam de 3-4 mm diametru (borcanel hipp cu peste, paste si broccoli de la 10 luni), perna dupa 2 ani cand va promova intr-un pat mare. Mai devreme ii poate afecta coloana si se poate si sufoca in ea.
Elibui Ce papacioasa e Alice!!
Sa pape si lamaia!
O dulcica! 
Ellinia eu am ham pentru bebei, l-am cumparat Mariucai, dar l-am folosit foarte putin. Nu-i placea deloc. Pe Ioana nu l-am incercat inca. E de la chicco si am vazut ca se gaseste si acum identic. Nu e prea scump.
Nika ce mare a fost Bianca la nastere!! Va trec acum pe listuta 
Adriana Felicitari dintosului!
Se fac torturi din-acelea si in Bucuresti, am papat la diverse aniversari ale colegilor Mariucai de gradinita. Dar sunt bune pentru aniversari de minim 2 ani, la 1 an nu prea merg, decat de decor. Aniversatul nu-l poate degusta, contine tot soiul de chestii interzise. 
Mai, stie careva ceva de Andira? Are cineva un numar de telefon al ei? Cum aflam ce face?
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
ionela_r spune:
Buna dimineata fetelor
Sper sa am norocul sa nu inceapa Dora scandalul.
Nici nu stiu cu ce sa incep.
nino ne bucurem c-ati iesit bine cu "motul".Cred ca v-ati distrat de minune (dar si obosita,nu?)
rrox am vazut ca ati discutat de un aspirator, dar eram noua pe aici si nu stiam despre ce este vorba.Lam gasit si l-am comandat si eu.Multumesc
adrianafedorca felicitari pt dintisor.
Cred ca si noi ne mai asteptam la inca unul
revin
Pupici
"LA MULTI ANI"- DARIA
Ionela si Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU DORA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos