Bebelusi de martie - aprilie 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 14
pisicuta si matei spune:
fetelor trebuie sa va zic ca mie mi se pare asa o chestie nasoala hamul,parca ar fi copii in lesa,pana si numele mi se pare grotesc-ham-dar ce e copilul cal?!
sa nu va suparati va rog dar asta e parerea mea! si oricum eu zic ca nici macar ala nu e sigur!
http://photos.yahoo.com/selfguide1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png
alessia105 spune:
Buna
va scriu pe fuga ptr ca nu sunt acasa si cateva zile voi lipsi 

O sa va povestesc mai pe larg cand ma voi intoarce....suntem bine nu va ingrijorati doar ca nu sunt acasa si nu am acces la internet
Daria : mii de scuze ca nu am putut sa fiu tocmai de ziua ta alaturi dar in inima mea ai fost aproape 

sa fiti cuminti ca vin repede inapoi ![]()
Va iubesc mult pe voi si pe speciali

Cu drag,
Va
dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia
, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny
(02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!
alessia105 spune:
LA MULTI ANI DIN SUFLTET ANTICIPAT PTR IEPURASII CARE FAC 1 ANISOR Stefan Catalin -Cameron SI Stefan Costin -Ellinia-Sa cresteti ,ari si sanatosi sa va bucurati parintii cu realizarile si implinirile voastre 

Cu drag,
Va
dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia
, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny
(02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!
ninocikap spune:
La multi ani!!!! Stefan Catalin - Cameron pentru primul anisor. Sa fii sanatos, sa te bucuri de parintii tai si ei de tine. O viata frumoasa si bogata.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
ninocikap spune:
La multi ani !!! pentru Ioana Alexandra - Rrox3, Andrei Bogdan - Crisa-77, Luca Joszeph - GabiG, Cezar Georgian - Adrianafedorca.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
ellinia spune:
Buna, buna!
La multi ani Stefan Catalin! Sa fii sanatos, sa-ti bucuri parintii, sa ai noroc in viata!
Alessia esti o draguta, multumim de urarile anticipate! 
Ma doare capul ingrozitor, am facut o noapte alba...nu stiu ce a avut dumnealui azi-noapte da' m-a scos din sarite! Asa ca am baut doua cani de cafea si n-am nici o tragere de inima sa ma apuc de treaba, mai am si febra musculara...
Am avut aseara un succes nebun cu mamaligutza cu branza. Si asta pentru ca am pus unt in mamaliga. Ideea am preluat-o de aici de la voi, nu mai stiu exact de la cine dar oricum multumesc!
A infulecat o farfurie intreaga, nici nu s-a mai uitat la peste!
Astazi cred ca am sa-i dau mar cu biscuite, supa crema de legume si un iaurt iar diseara inca nu stiu, eu pe cat posibil incerc sa adaptez ce mancam noi ca sa manance si el ca sa nu mai fac n feluri de mancare. Cel mai probabil orez, dar inca nu stiu cu ce. Va spun pe parcurs.
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
ionela_r spune:
Buna dimineataaaaaaaaaaaa
La multi ani!!!! Stefan Catalin - Cameron pentru primul anisor
La multi ani !!! pentru Ioana Alexandra - Rrox3, Andrei Bogdan - Crisa-77, Luca Joszeph - GabiG, Cezar Georgian - Adrianafedorca.
Fetelor, locuieste cineva in sectorul 6 ? Voi ati primit banii?
revenim
Pupici
Ionela si Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU DORA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos
ellinia spune:
La multi ani Ioana, Cezarica! 
Elibui eu oul il fierb 10 minute si ii dau numai oua de tara de la socrii. Referitor la piure - nu am avut deloc succes cu el, Stefan nu accepta decat cartoful si morcovul. Eu ii dau ciorbita acrita cu bors de pe la 7 luni, borsul l-am fiert intotdeauna cinci minute inainte de a-l pune si i-a placut foarte mult, e un adevarat ciorbar, cand vede farfuria cu bors incepe sa plescaie din limba
. Piure numai din cartofi si morcovi, de asta i-am diversifcat mancarea devreme si tot caut retete ptr ca iti dai seama ca nu-l pot tine cu cartofi si morcovi, mai mult de doua ori pe saptamana nu e bine sa dai cartof.
Caramella si eu as zice sa nu ii dai inca ciuperci, lasa dupa 3 ani, sunt grele pentru stomac. Meniul o sa-l faca sotul meu, el face cumparaturile, el le pregateste, eu maocup de prajituri, am gasit o reteta de tort super usoara, numai buna pentru incepatori ca mine. Trebuie sa incep de astazi. Din pacate mama nu poate veni ca are niste examene si pe altcineva chiar nu am sa ma ajute.
Pisicuta multumesc frumos pentru carticele!
Si referitor la ham te inteleg, sotul meu zice ca e umilitor pentru copii sa-i duci in lesa dar am sa-l trimit pe el in parc vreo 2,3 zile sa-l duca de manute cate o ora si sunt sigura ca o sa sune dupa macara
sa-l aduc acasa.
Rrox m-am gandit eu ca nu- chiar in regula dar chiar nu mai stiu cum sa ma orientez ca sa manance. E mancacios de felul lui dar are niste chestii pe care nu le accepta orice as face: cerealele si legumele albe.
Connie eu am o bafta extraordinara la a ramane blocata prin diverse locuri
. Am stat o data 3 ore intr-un lift si bineinteles telefonul era mort, apoi am ramas blocata in balcon, pe dinafara si Stefan era in casa in fata mea...asa ca te inteleg cu liftul.Dar cum alta posibilitate nu am, ca am tot facut muschi cat am carat 4 etaje carutul cu tot cu copil, acum, de la etajul 7 chiar mi-ar fi imposibil...
Ligia si eu la fel stiam ca din cauza de sufocare nu se dau nuci si chiar aveam de gand sa-i pun miez de nuca pe budinca, evident tocat.
Nino daca afli ceva de crenvusti spune-mi si mie. Te intreb pentru ca am vazut ca unt multe mamici care dau crenvusti la bebei de seama noastra.Si imi inchipui ca sunt de calitate, ca nu ar da porcarii la copii...Din cate stiu eu crenvustii sunt facuti ca si parizerul de asta intreb. Caramella spune-ne de care ii dai Aliciei. Mai sunt mamici care dau sunca slaba, eu inca nu i-am dat ca tot mi-a fost frica. Ma bate gandul sa-i pun in supa de azi oul intreg, fiert si maruntit.
Stiti cum se manifesta alergia la albusul de ou? Daca a mancat deja si n-a avut nimic exista sanse sa mai faca vreo alergie? Mentionez ca nu a mancat decat in galuste, nu i-am dat efectiv sa manance albusul fiert, impreuna cu galbenusul. Va intreb pentru ca stiu ca nu-i de joaca cu alegiile am vazut-o pe mama mea cum era sa intre in soc anafilactic de la colorantul din sucurile galbene, roz...si am tras o spaima atunci...Va rog daca stiti, sa-mi spuneti!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
ligia13 spune:
La multi ani!!!! Stefan Catalin 
Cameron
sa-ti traiasca flacaul.
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
cameron spune:
Buna dimineata!
Multumesc mult pentru urari!!
Si voua sa va traiasca comorile.. si sa fie sanatosi!
Ne-am facut baiat mare! Nici nu stiu cum a trecut atat de repede anul asta!
Acum un an pe vremea asta.. aveam niste emotii..cumplite!
Voiam sa va intreb ceva,..pentru ca am tot avut discutii pe tema asta: voiam (sau asa stiam ca trebuie..) sa ii tai motul astzi, dar sotul meu a zis ca nu este obligatoriu sa facem asta acum. Vrea sa fie neaparat prezenta si mamitica lui la acest eveniment..
M-am cam crizat eu.. dar nu am insistat. Voi ce stiti??
Oricum diseara facem poze.. si sper sa reusesc sa actualizez albumul.