Cameron din cate stiu eu nu e obligatoriu sa ii luati motul in ziua cand implineste 1 an... eu stiu ca intre 1 an si 3 ani... dar vorbeste si cu nasa, vine si cand vrea sotul...?
eu m-am grabit chiar daca Alex nu avea par prea mult pentru ca se spune ca sa nu il tunzi pana nu ii iei motul. Petrecere frumoasa. 
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69759" target="_blank"> 81
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi

Stefan Catalin LA MULTI ANI !!!

SA CRESTI MARE FRUMOS SANATOS CUMINTE, SA AI PARTE NUMAI DE FERICIRE SI MUUULT NOROC IN VIATA
Cameron SA VA TRAIASCA FLACAUL
Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
LA MULTI ANI Stefan,sa cresti mandru,sanatos,destept si norocos,si s-aveti o viata lunga si fericita tu si parintii tai!
LA MULTI ANI Ioana si Cezar!
connie,eu piureul il dau subtiat cu supita.utilizarea hamului,daca merge sustinut de manute,nu vad ce rau ar putea sa-i faca.Si noi ne gandeam la ham,caci sunt inalta si cu mijlocul in pioneze,nemaivorbind de varsta -caci nu Ionela e cea mai batrana,asa cum se lauda![]()
-dar vad ca Alex evolueaza foarte rapid,poate ajunge si el mergator inainte de 1 an,sa vedem,n-am exclus inca hamul,mi se pare foarte folositor.
Alexut a facut ieri primii pasi sustinut de o singura manuta,si inca n-are 10 luni,sunt foarte mandra!
![]()
elibui,oul il fierb 10 minute,e suficient,nu trebuie rascopt.
aoleu,acum am vazut ca a deschis rrox un nou capitol,stai sa vad daca mai ia mesajul asta.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png