Bebelusi de martie - aprilie 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna seara mamici
Noapte buna pitici

Offfffffff, Dora a adormit tare greu. Voi ce le mai faceti cand sant maraiti?
Noi nu mai stim cum sa procedam cu ea.

Eu i-am dat azi Dorei ficatel de pui,galbenus de ou,branzica,2 bucatele de cartofi si unt sau smantana. Toate le pasez cu mixerul (brawn).Ii place tare mult/

Ziua mea 11.04.1968 (cea mai batrana)

Pupici

Ionela si Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU DORA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Incerc sa recuperez... din urma ... sa vedem daca reusesc... e sotul plecat iara asa ca umblu pe net.. in loc sa dorm..

In primul rand Pisicuta si Matei multumesc de carti.

Rp multumesc mult de tot pentru mesajul separat, dar mai ales pentru laude si aprecieri.

Mamacita m-a amuzat chestia cu tanga pe plaja si ciuda ca nu sunt mai grasa.. ceaiul de papadie oricum nu beau asa in exces o cana maxim 2 pe zi... am vazut ca este indicat printre altele si pentru obezitate... multumesc de sfaturi.

Adseana nici eu nu stau in bucatarie, atunci trebuia sa fac cate ceva totusi.. si o aveam pe mama care se tinea dupa copchil prin casa... ca altfel... cand aude sotul ca avem ciorbita... nu ii vine sa creada ca am mai gatit si eu... desi imi place foarte mult... nu mai reusesc sa fac decat in week-end cand e sotul acasa.

Alessia multa putere de convingere asupra sotului si multa sanatate. sper sa se rezolve cat mai repede.

Danuta sa stii ca al meu flacau fu de vina ca se scrise atat... saptamana trecuta... multumim de urari.

Daria felicitari lui Brien pentru turnul cu 4 cuburi... scuza intarzierea..... al meu copil tot ce prinde darama si arunca....

Nika tu ai fost totusi si pe lista de burtici... ? parca stiu ca ti-am urat bine ai venit...

Caramella multumim de complimente..., am vazut ca ai zis de crenvursti.. de care ii dai...?

Rrox multumim si tie, intradevar Alex a stat cumintel, nici eu nu ma asteptam... iar cu obiceiurile.... nasa a venit.. si eu nu aveam de ce sa comentez...

Elibui multam si tie de pontul cu tinctura de soc... o sa ma interesez si despre asta... problema mea e ca vreau sa slabesc... dar sa si mananc... imi place de de toate, daca pot sa spun asa...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valenka spune:

LA MULTI ANI DARIA !!! Sanatate,fericire si multa dragoste alaturi de Brien Si Mircea
LA MULTI ANI MARA, SARA MIHAELA, ADELA, RARES, RADU, ALEXANDER CHRISTIAN, MATEI !!!!
Multumim pt urarile la 10 luni Ninocikap, Ellinia,Adrianafedorca, Rrox, Andrruzza, Nika, Mamacita, Adseana, Daria, Carmenduta, Anca Micaela, Elbui, Pisicuta, Rp ...mai un pic si facem si noi anul
Pisicuta Multumesc pt carticele
Nu cred ca iese iaurt din lapte praf..da' trebe sa admit ca n-am experienta...
Ellinia Si pe mine ma bate gindul sa iau un ham...pot sa-l folosesc si pe post de centura la scaunul de masa, ca cea din dotare nu e eficienta...si se catara omu' in picioare pe scaun
Adrianafedorca Felicitari pt dintisori Cezarica !
Daria Distractie placuta la concert...imi place de sotul tau..tare romantic
Rrox de la o alta ochelarista, care nu suporta lentile de contact..desi la inceput am fost tare entuziasmata de idee ...ce e PCOS ?
Anca Micaela apropo conversatii..Alex monologheaza intr-una..mai ales cind goleste dulapul de haine sau cind isi rasfoieste carticica ...mai incearca sa ne antreneze si pe noi in dialog, dar noi nu pricepem, inca ce vrea sa spuna
Caramella Noi am luat o periuta de dinti rotunda...nu mai stiu firma..inca nu avem pasta de dinti..incerc sa-i periez dinti dupa ce-si bea lapticul (asta cind nu adoarme inainte ) Da' nu ma lasa pe mine ..prefera sa ia el periuta
Elbui Felicitari pt noul cuvint..e fff important..nu e voie..e caca !..sau mama am facut ... Eu fierb oul 10 minute...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Buna seara si de la mine la mamicile care au adormit deja piticii. Al meu numa la 10 a cedat azi, desi de obicei la 9 e ora de culcare. Dar azi a dormit dupa amiaza de la 5 la 7.

Va multumesc din suflet pt urari. Trebuie sa recunosc ca uitasem in ce zi suntem. Mi-am amintit dim cand am vazut mesajele voastre.
Gata, are mama baiat mare, 10 luni.

Vineri vine si tati din deplasare. Il asteptam ca pe mos Craciun , pt ca va veni plin de daruri, are si lista, dar sigur a mai bagat si extra lista.

Daria la multi ani si de la noi. Numai bucurii itzi dorim alaturi de simpaticul de Brien si de tati al lui!

rrox3, eu nu sunt pentru introducerea in lista a tot felul de extra date. Maine poimaine va vrea cineva sa scriem nr de dinti al bebeilor, kilogramele, ce cuvinte spun, etc....
Apoi mai e ceva, daca sunt srise datele de nashtere si uita lumea sa zica la multi ani, gata supararea!
Si apoi de la o varsta, nu mai e neaparat o bucurie sa-ti reaminteasca cineva ca ai mai inbatrinit un an ( nu despre noi vorbesc normal,ziceam in principiu, pe noipeste 30 ani ne va afecta)
Nu te supara adrianafedorca te rog ca sunt impotriva ideii tale.

Sa ma mai bag si eu in seama la cap mancaruri:
- ou ii dau de la gainile lu mama, hranite "natural" . Il fierb cam 10 min.
- intr-o zi socrela mi-a spus ca i-a dat o ciupercutza lu Radu, si si-a auzit de la mine destule, de cred ca nu-i mai da un aliment nou fara sa intrebe
- iaurtul Radu il maninca gol dupa masa de legume, sau daca papica nu iese chiar pe gustul lui atunci papam o lingura piure, o lingura iaurt.

hai ca-l trimit pe asta ca sa nu-l pierd si revin

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Valenka multumim de urari, nu face nimic ca sunt cu intarziere. speram ca tizul s-a refacut complet.

Adrianafedorca felicitari pentru dintisori. lasa ca ies ei si aia de sus.

Ellinia sper sa iti reuseasca fursecurile... si mai poti fura idei de acolo.. sunt o gramada de retete cu imagini... eu am invatat multe de acolo.. si imi place ca iti arata... ce si cum...

Ionela r asa e a fost frumos... dar am fost si foarte obosita vreo 2 zile dupa..

Daria ce sa mai zic.. ai un sot... de milioane... rar sa mai gasesti asa sa iti faca asa surprize.... iubiti-va mult... si aveti grija unul de celalalt.

An-k multumim frumos de laude . Alex a luat un calculator din ala de buzunar, forfecuta ( ca a pus-o nasa pe tava, eu nu as fi pus-o)si a treia oara 2 pixuri si pieptane... dar dupa nu a vrut sa se opreasca si a luat si banii...

Anca Micaela multumim si tie..te asteptam cu rezultatele vanatorii .... de discutii...

Elibui... citeam lista ta lunga de fructe pe care i le pui in iaurt.. si am vazut nuci... din cate stiu eu nu prea se da inainte de 2 ani.... si lui ALex ii place branza topita... si cascaval din ala felii de la Hochland.

Ligia ma bucur ca mai e putin si iti vine sotul acasa.

In legatura cu datele de nastere... stiu ca Alessia a facut o chestie cu birthday alert-ul si stransese niste date.... Rrox cred ca te poate ajuta ca sunt deja mai multe intr-un singur loc.

scriu si eu si aici totusi... 19.07.1979. (D)Racusoara veritabila

Poze

Mergi la inceput

am revenit ca mi-am adus aminte ca tot scrieti de meniuri...

- 6 - 200 ml lapte
- 9.30 - branza topita cu miezul de la o felie de paine si o jumatate de banana
- 14 - ciorbita de pui cu cartof, morcov acrita cu bors dar foarte groasa a iesit mai mult piure...300 ml + o jumatate banana
- 18 - intai o portocala bucatele pe care le mesteca el si apoi 1 iaurt de 150 ml
- 21.30 - 250 ml lapte cu 3 masuri de cereale.

eu zic ca e bine...., nu??

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

off nu stiu ce sa ma mai fac! abia l-am culcat la 10 si ceva si acum e deja treaz.si nu doarme decat daca ma culc cu el! ajutati-ma! cum sa fac sa il dezobisnuiesc???

in rest vroiam sa va povestesc ce am mai ras azi cu matei.m-am uscat cu feonul si el a inceput sa planga si s-a cuibarit la piepul lu' tati.si ridica capul 2-3 sec si sa scruta cu privirea si apoi se ascundea iar in piepul lui tati.dupa ce am terminat de uscat era brav si vroia sa sara dupa feon.i l-am dat sa puna mana pe el si se tot rotea in jurul feonului.apoi s-a aruncat pe burta si impingea cu picioarele feonul,sa il indeparteze si in final,evident a izbucnit in lacrimi.si noi nu mai puteam de ras evident.

http://photos.yahoo.com/selfguide1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elibui spune:

Nino, citisem si eu asta despre nuci, dar am ajuns la concluzia ca erau interzise din cauza pericolului de sufocare. Si atata timp cat sunt facute la blender...Stiti voi altceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

hai sa va mai bat la cap cu babyexpo:
daca intrati la ei pe site:www.babyexpo.ro au inscrieri la diferite concursuri care vor avea loc acolo:concursul bebelusilor care merg busi,concurs la care poate castiga un camion si altele.e dragut si e valabil,cred cel putin si pt editiile de timisoara si cluj

http://photos.yahoo.com/selfguide1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Buna,

La multi ani Mara, Radu, Alexander Paul, Matei si La multi ani, Daria, sa fiti sanatosi, iubiti si frumosi toata viata!

Mamacita, in bloc am numai persoane in varsta si cei cativa tineri sunt la serviciu. Poate cu cel sport va fi mai usor. Ma gandisem si eu la varianta cu coboratul carutului si copilul in patut, dar mi-e imposibil sa urc carutul pana la 4.
Ellinia, bine ca ai lift. Eu sunt impotriva urcatului in lift, de cand m-am blocat (probabil nu am indeplinit norma de greutate), dar cu carutul mi-as face curaj. Dar cum nu e, mai ramane sa-mi fac un scripete la geam.
Adseana, uite asa si eu cu balconul ma mai salvez, pana vine sotul. Astept sa se faca vara, sa se mareasca ziua, ca avem timp de plimbare dupa amiaza.
Nika, Rrox, Alessia, multumesc de raspunsuri.
Rrox, semnele de rahitism erau coastele in evantai si fontanela mare. Noi i-am facut hemograma din degetel si suntem inca la tratament pentru anemie, dar trebuie sa refacem analizele si atunci am sa-i fac din vena sa ne lamurim cum e. Mi-a fost mila sa-l intep de mai multe ori.
Daria, felicitari lui Brien cel istet.
Caramella, chiar buna varianta pe care ai adoptat-o si cred ca ar merge si in bloc la noi. Ma voi gandi la asta. Ciuperci nu am de gand sa-i dau prea devreme, desi mie imi plac, mi se par prea grele pentru stomacelul lor neinvatat cu alimentatie prea variata.
Ionela, am citit ca i-ai dat astazi Dorei galbenus si ficatel. Din cate stiu eu, nu se dau in aceeasi zi, dar poate ca nu stiu eu bine. Nu te supara, dar am zis ca e bine sa-ti zic si ce mi-a spus mie dr. Adevarul este ca nu mi-a spus de cand pot sa-i dau ambele in aceeasi zi.
Pisicuta, please trimite-mi si mie carticelele la constanta_pravat@yahoo.com. Eu ii dau cam 1/2 banana, dar doar de 2 ori pana acum si i-au aparut doua bubite asa ca nu i-am mai dat. Pastele le-am pasat si perna nu accepta. Oricum doarme sucit, seara il asez bine si ma trezesc la o bucata de noapte cu un bubuit, urmat de planset. Atata s-a sucit ca a dat cu capul de tablia de la picioare.
Elibui, eu fierb oul cam 10-15 min si il pun in masa de la pranz, amestecat cu legume. L-am mai amestecat in pastele cu branza la cuptor, dar nu a fost prea incantat, asa ca nu i-am mai dat.
Adriana, sa creasca mari dintisorii si sa tina cat mai mult.
Pentru ca tot se discuta de hamuri, vreau sa-i iau si eu lui Calin. Credeti ca exista un moment optim cand sa le folosim? Poate sa-i faca rau daca le pun prea devreme? El merge sustinut de manute, dar nu sta singur in picioare nesprijinit.
Meniu propus pentru maine: lapte cu orez grau cu miere, pireu de legume cu galbenus, iaurt cu fructe, lapte cu cereale. Trebuie sa gasesc ceva pentru masa de seara ca nu mai vrea iaurtul. Desi la pireul de legume ii place sa simta si gustul de iaurt, seara il papa cu ghionturi.
Azi a mancat prima data peste, i-a placut, dar pe final bineinteles tot cu un pic de iaurt l-a mancat.
Am vazut in meniuri ca le dati supa sau ciorba. Le dati si felul I si II, sau pireul de legume e subtiat cu supita?
Gata pe noaptea asta. Merg si eu la nani.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos

Mergi la inceput