Bebelusi de martie - aprilie 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

mey m-am gandit asa pt ca din lista reiese ca eu m-am nascut pe 23 aprilie 2005 si am avut 56 cm si 3,850 kg...

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi, Dariei si lui Mihai Alexandru!
La multi ani pentru maine si lui Stefan Catalin!
Sa fiti cu totii sanatosi si fericiti!

Pisicuta, te rog sa imi trimiti si mie cele 2 carti pe ancamicalea@yahoo.com (daca nu iti e prea greu). Saru'mana!

Ema e bine, merge tinuta de manute si asta ar vrea sa faca toata ziua. Ne-a cocosat pe toti, iar pe mine si pe ta-su' ne ia de proaspeti cand venim seara acasa si ne face turul casei. Am avut adevarate conversatii cu ea, dar nu vreau sa credeti ca ma laud, pentru ca ar fi putut fi coincidente. Asa ca o mai vanez pana sa fiu sigura...

Sunt nascuta pe 26 dec. 1978.

Va pup pe toate si pe toti!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elibui spune:

Pisu, multumesc!
Rrox, esti o forta!
DARIA, LA MULTI ANI! Cele bune sa se adune in sanul familiei tale!
Mara, Raducu, Alex si Matei
Si eu am pus dintotdeauna iaurtul cu fructele impreuna. E masa preferata! Am pus mere, pere, prune, kiwi, ananas, piersici, nuci, rosii, morcovi, banane (eu ii pun in fiecare zi), struguri, pepene, gutui…ce mai e?!? Am cam pus de toate, dar nu I-am dat cu portocala la blender. Eventual am facut-o la storcatorul de citrice separat. Desi citisem ca pielita alba e sanatoasa pentru ficat, parca…ma insel?
Despre ciuperci am mai citit undeva pe forum..., lumea dadea la copii cam pe la 2-3 ani, in general. Eu ma gandeam sa incerc mai devreme de atat, dar nu acum. Totusi I-am dat o branza topita cu ciuperci si n-a avut nimic. Lisu e innebunita dupa branza topita. Are e-uri destule, dar cand o vad cum pofteste…
AZI A ZIS PENTRU PRIMA OARA…ce credeti…”CACA”. Pfuuuuu!
Eu nu stiu cum sa-I dau oul. In afara de cel din supita. Nu stiu cat sa il fierb ca sa se distruga eventualii microbi. Voi cum procedati? Multam!
Andira , ce bine ca esti bine!!!!
Va pupa Eli!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elibui spune:

...si cum nu sunt in stare sa scriu un singur mesaj...
Imbogatesc listuta cu datele de nastere: iaca...inca un 26! de data asta februarie, 1980! Multumim pentru rabdare Rrox!

Mergi la inceput

elibui galbenusul eu numai in supica i-l dau deoacamdata...cand o fi un pic mai mare si o sa mestece mai bine poti sa faci o omleta la teflon ...zic si eu ce am mai citit pe net l afete cu bb mai mari

multa sanatate

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

buna seara

Daria si puilor sarbatoriti azi: Mara,Sara Mihaela,Adela,Rares,Radu,Alexander,Alexander!
Noi multumim pentru urari si pentru raspunsuri
Cartea am trimis-o cu cea mai mare placere.
Caramella si eu vreau sa ii cumpar periuta si pasta de dinti.Chiar maine am zi de cumparaturi si ii iau si olita.si chiar vroiam sa va intreb ce pasta si ce periuta folositi.
eu am auzit de la cineva ca cele mai bune periute ar fi oralB ca sunt mai moi.dar pasta? am vazut una azi la farmacie si pe ea zicea sa fim mai precaute la copii sub 7 luni sa nu inghita prea multa pasta.
Despre portocala eu ii dau lu' Matei direct feliute si le mananca asa cu pielita si nu are nimic.sa vedeti ce haios le rupe cu manuta si apoi baga in gura bucatele!
galbenusul de ou il fierb cam 5-10 min si il pun si in piureul de cartofi de exemplu sau in branzica.

stie cineva cum sa fac iaurt in casa din laptele nostru praf hipoalergic? ca imi e o frica sa incerc iaurt normal si oricum si daca incerc nu stiu daca il suporta,asa ca trebuie sa gasesc o solutie.

va pup!

http://photos.yahoo.com/selfguide1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Buna seara tuturor.

LA MULTI ANI! Sara Mihaela, Adela Maria si Rares Ionut, Raducu Victor, Alexander Christian, Alexander Paul si Matei, sa cresteti mari si sanatosi.

La multi ani Daria, sa fii fericita!

Andira, ma bucur ca esti bine.

Multumim mult pentru urari Nino, Ellinia, Adrianafedorca, Rrox, Andrruzza, Nika, Mamacita, Adseana, Daria, Carmenduta, Anca Micaela, Elibui

Pisicuta, multumesc pentru carticele.

Ellinia, noi i-am luat hamuri de la Chicco, de la o farmacie Sensiblu, a costat vreo 400.000, dar cred ca sint si mai ieftine. Nu l-am folosit inca pentru ca Marutza nu vrea sa mearga, dar cred ca e bun, copilul are libertate de miscare mai mare si mama nu mai sta cocosata. Cu senzatia de lesa te inteleg perfect, mie nu mi-a placut deloc cind am coborit patutul, aveam senzatia ca-mi tin copilul in cusca.

Elibui, eu ii fierb oul 1/2 de ora si ii dau galbenusul la masa de legume.

Va pup pe toate.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

am uitat , oul il fierb cam 15 minute...

si ii mai dau cu mamaliga barnzica calcica si smantanica

si noi avem ham...eu cred ca e bun ca nu ne mai cocosam...oricum se foloseste cand bb merge binisor si inca nu e sigur pe picioruse...va spun eu ca e super pt spate....

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

periuta si pasta eu am luat de la farmacie se numeste nenedent e special pt bebelusi, dar folosesc doar periuta e ca un degetar si e fff moale , pasta o voi folosi mai incolo cand o sa stie sa scuipe...cu toate ca cezarica deja scuipa...mancarea...si ma picteaza din cap pana-n picioare

am mai vazut si la colgate periute de la 0la 2 ani , i-am luat si din aia ...ii place mai mult ca e colorata ...el ar manca-o toata...

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

aham!
noi avem acum o periuta,dar este pana la 9 luni.e de cauciuc si e mai mult de masare a gingiei

http://photos.yahoo.com/selfguide1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png

Mergi la inceput