Bebelusi de martie - aprilie 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 11
adrianafedorca spune:
nika bine ai venit ...sa-ti traiasac frumusica grasunica...e f frumoasa....imi place nasucul carn...de la cine l-a luat?
Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
adrianafedorca spune:
mey fetelor am si eu o idee...sa mai facem o listutza...
avem una cu copilasii sa avem una si cu mamicile...cu data nasterii...ce ziceti?
uitati incep eu...8 iulie 1976 ( anul nu e obligatoriu ) 
Cezar,minunea mea
NIKA spune:
adrianafedorca mersic..nu stiu de la cine are nasucul...nu cred ca de la mine...hahaha ![]()
![]()
foarte buna ideea ta...subscriu si eu... 28.11.1976 ![]()
an-k spune:
Daria, La multi ani!, multa sanatate noroc si fericire
, mey ce romantici sunteti, concert Vama Veche, ce super! Distractie placuta!, mi-e dor si mie de concertele din "club A" si "laptarie", sper sa va simtit super bine
Nino, ti-am vazut baiatul la aniversare, e tare frumusel, ce-a ales pana la urma de pe tava?, si mami a lui e tare frumusica
Buna ideea cu data nasterii da io nu dau anu'
19.10
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
caramella spune:
DARIA - LA MULTI ANI!Multa sanatate,iubire,noroc si fericire alaturi de cei dragi!!!

ELLINIAnu am observat sa o doara burtica de la iaurt cu fructe si ea e cam constipata,adica face kk zilnic dar destul de tare.
Cu meniul de mot,fac chestii reci pentru ca nu stau sa tot incalzesc dupa fiecare(sunt multi si nu vin deodata).Cu prajiturile m-am scapat face mama si matusa(sora geamana a mamei-ea face regina maria).Fac 2 salate,oua umplute si platouri reci cu (branza,sunca,masline rosii,ardei)chiftelute si ma gandeam la niste rulade dar sa mai caut retete. 
A intrebai de ham,eu intentionez sa-i iau,inca am cautat ieri si nu am mai gasit in zona la noi.Chiar discutam cu o mamica in parc al carei copil avea 1 an si 2 luni si mergea foarte bine in picioare,ca si-a dat mai repede drumul cu ham la mers.Nu stiu daca e asa ,oricum nu ne mai cocosam si e util cand incep sa mearga ,cum nu au echilibru .Sunt curioasa daca o sa-i placa cu el.
Alicia s-a trezit de 5 ori azi noapte,dar adormea repede cam 1-2 min.
Lapte a baut cam putin,iar la 11 a papat 150gr cereale cu fructe,paine cu unt putin si lapte cu biscuiti de la mine din castron(nu stiu cat sa zic),a papat bine.
Acum urmeaza piure de cartofi cu peste fript in tigaie teflon.Sa vedem daca vrea.
Deseara mamaliguta cu branza si iaurt.
Am si eu niste intrebari:
Am cumparat ieri periuta si pasta de dinti,nu am incercat inca nimic,cand sa ne spalam pe dinti seara? Dupa masa de lapte?Nu prea stiu ca ea dupa lapte doarme de obicei.
Ciuperci la ce varsta se dau?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Vad ca va dati datele de nastere,a mea e 30 mai 1978.
Va las ca s-a trezit si mergem sa papam.
carmenduta2003 spune:
La multi ani Mara, Raducu, Alexander si Matei!!
La multi ani Daria!!! Sa ai parte de o viata frumoasa si de iubirea celor doi barbati frumosi din viata ta!
Pisicuta, multumesc.
Rrox,
Adrianafedorca, bravo dintosului Cezar.
Caramella, noi nu i-am luat inca periuta de dinti. Ciuperci nu i-am dat, mie nu imi plac.
Mamanati, am vrut sa-ti scriu acum doua zile, dar am uitat, scuze. Vroiam sa-ti spun ca sunt convinsa ca este totul in regula cu micutul prunc, si iti doresc sa fii sanatoasa si optimista. Totul va fi bine! 
Ma bucur ca Andira este bine, chiar ma intrebam ce-a patit de nu mai scrie.
Meniul lui Rares pe ziua de azi:
- 230 ml lapte dimineata,
- un mar mic, o jumatate de banana, suc de la jumatate de portocala si patru biscuiti la 11,30,
- legume (cartof, morcov, rosie, ardei, ceapa, dovlecel) cu piept de pui, la 13,30,
- pe la 14,30 a furat din mancarea noastra o portie de cartofi la cuptor,
- seara, iaurt cu fructe
- inainte de culcare, 200 ml lapte cu cereale sau simplu.
Data mea de nastere: 26.07.1975.
Poze Rares
Varsta lui Rares
mamacita spune:
Fetelor,tinand cont ca forumul este "despre copii"si nu"despre mamici"
,ne intindem cam mult cu listutele si o punem la treaba pe rrox;are si ea doi copii,ne mai are si pe noi...Dar daca ea este de acord,lista va fi binevenita,sa ne bagam si noi in seama![]()
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
caramella,noi ne-am obisnuit sa-l spalam pe dintisori dupa baita,in fiecare seara;si el s-a obisnuit si asteapta si tare se mai bucura
Ciuperci eu nu i-am dat,tinand cont ca sunt o mancare grea,neesentiala(adica fara un aport de nutrienti esentiali,pe care si-i procura din celelalte alimente),si mie mi se mai face rau uneori de la ele.are tot timpul,dar daca vrei sa incerci eu zic sa intrebi si un pediatru...
nika,deci nu mi s-a parut,e tare dolofana
,arata ca o papusa.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
adrianafedorca spune:
mamacita am vazut si eu pe la alte mamici si am zis ca ar fi frumos sa stim cand e si ziua noastra de nastere, ...dar daca nu se voteaza...atunci asta e...mi se pare cam aiurea sa zic fetelor azi e zia mea ..urati-mi la multi ani... si nu cred ca e chiar asa multa munca...ca doar o face o data si gata...ca la bebelusi...
Cezar,minunea mea
rrox3 spune:
Vreti sa ma puneti la munca? Hmm...![]()
Nu ma deranjeaza sa va trec si datele de nastere pe listuta (aceeasi listuta), da' normal era intai sa-mi cereti parerea, ca-i totusi timpul meu, indiferent cat de scurt sau lung...da' stati linistite ca nu m-am suparat ![]()
Astept datele de nastere de la toate mamicile! ![]()
Caramella cred ca deocamdata nu-i nevoie de pasta de dinti. Intreaba pediatrul si fii foarte atenta la continutul de fluor al pastei. Ce pasta ai cumparat? Ii dai si Zymafluor Aliciei? Si da, periajul e cel mai eficient chiar inainte de culcare, ii lasa dintisorii curati peste noapte.
Nika Multumesc 
Adriana Si sotul meu e nascut tot pe 8 iulie ![]()
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi