Clubul nurorilor (16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Ne-am apuca sa construim cu toata viteza daca am avea cu ce. Noi stam cu chirie la ANL si nu avem ce vinde. Asa ca ne mai gandim.

P.S. M-a mancat undeva sa-mi pun efect glow la nume si uitati ce behlet a iesit.

kiss

"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Fetelor, sa va povestesc: anul trecut am vandut apartamentul meu pentru a ne construi o casa la ai mei, casa noastra, separat de ai mei, practic voi fi vecina cu mama, vom avea curte separata, cu gard etc. Ei bine, cu banii de pe apartament am construit-o la rosu, adica are acoperis, izolatie exterioara, istalatia de apa. Pentru a o termina, vom face un credit ipotecar, caci altfel nu avem cum. Socrii mei, de cand am facut pasul asta, ne tot compatimesc-ca, vai, cum ne vom descurca, ca mai avem un credit pe 5 ani, ce vom face daca ramanem fara job etc,ce sa-ti spun, ce suparati sunt ei. Duminica, cand i-am vizitat, din nou acceasi discutie. Sotul s-a enervat tare rau si le-a zis ca daca tot comenteaza, sa vanda ei apartamentul pe care-l au inchiriat(au si casa la curte, unde locuiesc, si acest ap.pe care-l tin inchiriat pe o nimica toata), sa ne dea restul de bani si cu ce le ramane sa ia un ap.cu 2 camera(al lor e cu 3), pe care sa-l inchirieze. Au sarit ca arsi, ca ei nu au case de vanzare, ca sotul are 2 case, ce se tot vaita(de parca ar fi ale lui, saracu), ca de ce am vandut ap, mai bine strangeam bani sa ne facem casa(de parca 50.000 euro se fac in 5 ani), ca noi traim in lux, avem masina, iesim la munte si la mare, ei au renuntat la multe pentru a face ceva, bla, bla,bla. Fetelor, nu vreau bani de la ei, dar sa ma lase dracului in pace, ce ne tot compatimesc si ne blameaza, daca tot nu fac nimic? Nu ne-au dat nimic pana acum, nu am cerut si nici nu le vom cere. Sotul nu a rabdat si le-a zis ca ei nu au facut de fapt nimic, casa le-a dat-o ceausescu, iar casa de la curte au facut-o in 30 de ani. Pai, si eu fac o casa in 30 de ani, asa ca sa ma lase in pace cu teoriile lor comuniste. Nici macar sustinere morala nu avem de la ei, ca de cea materiala nu se pune problema. Sunt niste persoane zgarcite si invidioase. Cand era sotul in spital, a rugat-o pe maica-sa ii cumpere branza fagaras(din aceea cu smantana), ca ii era pofta(eu lucram pana seara) si, ca sa iasa mai ieftin, a luat smantana si branza separat. Binenteles ca gustul este altul…No comment. Sunt revoltata din cauza atitudinii lor fata de propriul copil, nu-l sustin macar moral, chiar il considera un imprastiat si ne-au spus in fata ca nu vom face nimic cu firma(am deschis de curand o firma), ca nu suntem in stare. Nu vreau bani de la ei, nu sunt obligati sa ne ajute, dar consider ca un parinte ar trebui sa fie alaturi de copilul lui, sa-l sustina si sa-l iubeasca neconditionat. Pentru ca ei n u sunt capabili de astfel de sentimente, ii detest. Oare gresesc?
Va multumesc ca ati avut rabdare sa ma ascultati.

Flavia, merci ca ai bolduit-o pe scorpie!

Andreea, asteptam cu nerabdare vestea cea mare!

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

E bunaaaaaa. Poti s-o pui in "bold" (daca asta inseamna). Nu m-a suparat cu nimic. Si ne da de toate.

Atata m-am distrat de voi... auzi tu "traitz-ar soacra"... asta n-am mai auzit-o, da-i faina tare!

Miresica de 15 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

cherry, chiar ca-s nasoi. Dupa parerea mea, parintii ar trebui sa-si sustina copiii, daca nu au cu ce material, macar spiritual. Sunt niste rai si nu-i baga in seama. Ar trebui sa fie mandri de voi, ca ati reusit atatea. pentru ei!

Miresica de 15 iulie 2006

Mergi la inceput

Alynutza, bine ai venit in club si...sa-ti traiasca soacra, sa fie tot mai buna!
Ce ma bucur cand aud si de soacre bune!

Andreea, nici o veste?

Fetelor, ce faceti, somati?

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by cherry22

Andreea, nici o veste?

Abia la ora 8 am programare. Dar cred ca ma stresez degeaba. Nu stiu daca voi afla ce este, cu toate ca as vrea. Dar daca nu aflu acuma, peste 2-3 saptamani merg din nou.

15+
Mai am 4 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Andreea, iti tin pumnii, sa fie cum vreti voi, o fetita!

Feteloooooor, unde sunteti toate?

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by cherry22

Andreea, iti tin pumnii, sa fie cum vreti voi, o fetita!

Feteloooooor, unde sunteti toate?

Mersi frumos.
Nici euy nu stiu pe unde au disparut fetele. Ca de cand nu mai scriu nici eu asa des...Si e cam slaba miscare in ultima vreme pe aici. Asta nu e bine...

15+
Mai am 4 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Ai dreptate, Andreea, cam putina miscare in ultimul timp. Oare de ce, s-au imbunat soacrele? N-as prea crede, avand in vedere ca noi, cele cu siacre albastre, conducem in top.

va pup si ne auzim maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

buna nurori, va spun si eu dupa mult timp in care am chiulit de la intalnirile cu voi(dar a fost motivat, pe cuvantul meu)
...va mai amintiti voi ca va povesteam amenintarea soacrei mele(aceea ca pleaca in spania)?....ei bine, s-a hotarat sa ne ajute si cu altceva inafara de comentarii si pleaca in SPANIA..sa faca rost de bani
baiatul meu e foarte fericit si entuziast...eu sunt inca circumspecta..parca vad ca vine cu vreo 3-4 sute de euro si ne scoate ochii pentru aia o viata intreaga...
in fine, om trai si om vedea
va pupic si va urmaresc din umbra

cu fiecare zi mai aproape de bebe al meu!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mmanzana2002/my_photos

Mergi la inceput