Clubul nurorilor (16)
Raspunsuri - Pagina 3
ciuleandra spune:
ziua buna, buna si plina de soare!am fost la munte in weekend si am pus copiii prim data pe schiuri! cu monitor fiecare, cu echipament inchjriat, ce mai, am spart o caruta de bani. da' le-a placut si am zis ca la anul ii trimitem ii tabara de schi! la care socrela foarte excitata zice: " si dupa aiaa ma duc eu cu ei, la schi, pe partie! la care sotu, cu ochii gogonati de mirare,intreaba: " da' tu stii sa schiezi?!". deci, daca fii-su de 38 de ani nu stia ca schiaza mai departe de aragaz, imaginati-va cum s-ar fi priceput ea sa-i monitorize pe amandoi pe partie! la care ea, foarte fericita ca si-a facut rost de o vacanta pe banii nostri, zice ca da, ca mama-mama ce mai schiaza ea! normal, ea stie orice la maxima capacitate, ea este buna la toate, ca elena aceausescu! Am vrut sa-i spun ca daca are impresia ca ne kkm bani se inseala, da' am inghitit in sec! fetelor, daca ma auziti ca i-am cumparat echipament sia-m trimis-o la schi cu copiii, va rog eu, internati-ma la Sapoca ce e clar ca nu-s in toate mintile! acum iar e bolnava ca i-a venit telefonul 1.200.000!! si parca vad ca iar baga fraieru mana in buzunar si-i da! mama, ce ne-ar toca ea toti banii! ea vede ca nu ma uit la bani cand e vorba de copii, pian, engleza, schi, tenis, da' nu vede ca umblu cu cizme de plastic in picioare! si sotu e tras prin kur, vai de el!
dragutele mele, am si eu o rugaminte majora la voi, daca ma poate ajuta cineva cu un filmulet home-video cu niste cupilasi draguti care dormeau pe unde apucau, unul cu nasul in farfurie, unul in picioare, sprijinit de un dulap...Pleease!!!multumesc inainte!sau anticipat, cum vreti voi!
ciuleandra spune:
ziua buna, buna si plina de soare!am fost la munte in weekend si am pus copiii prim data pe schiuri! cu monitor fiecare, cu echipament inchjriat, ce mai, am spart o caruta de bani. da' le-a placut si am zis ca la anul ii trimitem ii tabara de schi! la care socrela foarte excitata zice: " si dupa aiaa ma duc eu cu ei, la schi, pe partie! la care sotu, cu ochii gogonati de mirare,intreaba: " da' tu stii sa schiezi?!". deci, daca fii-su de 38 de ani nu stia ca schiaza mai departe de aragaz, imaginati-va cum s-ar fi priceput ea sa-i monitorize pe amandoi pe partie! la care ea, foarte fericita ca si-a facut rost de o vacanta pe banii nostri, zice ca da, ca mama-mama ce mai schiaza ea! normal, ea stie orice la maxima capacitate, ea este buna la toate, ca elena aceausescu! Am vrut sa-i spun ca daca are impresia ca ne kkm bani se inseala, da' am inghitit in sec! fetelor, daca ma auziti ca i-am cumparat echipament sia-m trimis-o la schi cu copiii, va rog eu, internati-ma la Sapoca ce e clar ca nu-s in toate mintile! acum iar e bolnava ca i-a venit telefonul 1.200.000!! si parca vad ca iar baga fraieru mana in buzunar si-i da! mama, ce ne-ar toca ea toti banii! ea vede ca nu ma uit la bani cand e vorba de copii, pian, engleza, schi, tenis, da' nu vede ca umblu cu cizme de plastic in picioare! si sotu e tras prin kur, vai de el!
dragutele mele, am si eu o rugaminte majora la voi, daca ma poate ajuta cineva cu un filmulet home-video cu niste cupilasi draguti care dormeau pe unde apucau, unul cu nasul in farfurie, unul in picioare, sprijinit de un dulap...Pleease!!!multumesc inainte!sau anticipat, cum vreti voi!
ciuleandra spune:
a.cicel spune:
Nu stiu daca voi rezista sa nu va spun sexul lui BB daca il aflu in seara asta. Eu sper ca da...Daca nu...atunci macar va dau PM. Ca nu vreau sa il fac public. De fapt iubi a fost cu ideea asta. Vrem sa fie surpriza pentru toata familia.
15+
Mai am 4 de zile pana la nunta
POZE
cherry22 spune:
Andreea, buna ideea cu pm-ul. asteptam cu nerabdare sa aflam. Oricum, sanatos sa fie, caci va fi mult iubit.
Ciuleandra, ai si tu o soacra...Vezi doamne, ce draguta e, se ofera sa mearga cu copiii la ski, dar numai ca sa profite si ea. Ce scarbe sunt unele ia o pauzari, soacrele in special. Cred ca in momentul cand isi pierd odorul, li se pune o pata neagra pe creier si nu mai judeca bine.
Flavia, unde esti? Ca o vreau pe soacra-mea bolduita cat mai repede! b
va pup
Alynutza spune:
A mea inca nu-i soacra "cu acte", o sa fie abia din iulie, insa eu tot "soacra" ii zic. Da' sa stiti ca-i buna, ne intelegem tare bine, e un om cu mult bun simt si are niste conceptii despre viata tare sanatoase. Mie mi-e draga sa stiti, si nici nu se baga intre noi. Nici nu visam sa fie asa, ca stiti voi cum e zisa: "soacra poama acra".
Miresica de 15 iulie 2006
diadaniela spune:
Cherry ,neaparat vreau sa stiu de ce te-a suparat soacra asa rau.Spune,ca lesin de curiozitate!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
fannna2003 spune:
hello again!!
a.cicel asteptam vesti...vai ce aproape e nunta voastra...trezeste amintiri placute un asa eveniment...sa fiti iubiti,fericire,spor si unsanatos,frumos,destept si cu bani
impreuna spune:
Bun venit Alynutza. Sa intelegem:) Ai o soacra buna sau perfecta? Sa stiu cum te trec pe lista:) Felicitari oricum pt ea si sa isi pastreze naravul. Sper sa ne mai povestesti
Cherry acuma mama ti-o bolduiesc, da no facem neagra ca sa stim ca inca e in viata:) Si ce i-ati zis cand ati auzit ca ramaneti sa aveti grija de batrana? N-ati comentat? Of doamne ce oameni. Putea sa intrebe dc se poate, nu sa va faca ea planurile...
kiss eu zic ca ai de ce sa iti faci probleme. Vei vea socrii mereu pe capul tau, mai bine va ganditi de 100 de ori la inceput. Daca tot aveti teren si vreti la casa, n-ati putea vinde apartamentul si sa va construiti pe terenul vostru o casa? Zic si eu....
ciuleandra esti mortala cum povestesti:) Felicitari pt distractie.
Despre ce filmulet e vorba, ca eu nu-l stiu
Andreea asteptam surpriza:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
impreuna spune:
Camelia uitai ceva important:) Mersi de complimente, si mie imi place de Mihaita si l-a vazut si Sara, am intrebat-o daca il vrea si nu mi-a raspuns, probabil se mai gandeste
Mai da soacra-ta umbla mai dichisita decat mine, ca si eu am sinuzita si tot timpul cand ies am ceva pe cap
Fana pe unde ai umblat mama?:) Traitz-ar soacra
Flavia (sotie si mamica fericita)