Clubul nurorilor (16)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Fetelor,de vina este vremea asta frumoasa,de-asta cred ca suntem asa putzine,de soacre ne-am putea plange non-stop,in special cele albastre...cel putzin a mea e irecuperabila!Noi acum am intrat in casa,am fost cu copiii afara de la ora 16,ne-am plimbat...a fost super,sotul inca nu a ajuns de la job!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Buna. Ma inscriu si eu in clubul vostru, dar la "soacre bune". A mea soacra e o femeie extraordinar de buna, multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat o asa soacra. E o dulceata de femeie, e buna sa o pui la rana. Am citit postari de-ale fetelor, care se plang ca soacrele le "mananca banii"... la noi nu e asa; chiar deloc, e tocmai invers! De cate ori avem nevoie de ceva mai scumptz... fuga la socrela. De ex. bani de divortul sotzului de fosta sotie- de la soacra; bani de jacuzzi-de la soacra; a vandut masina lui socru-meu (D-zeu sa-l odihneasca) dupa ce socrul meu a trecut in nefiinta, nu a oprit un cent, toti banii ni i-a dat noua. Bani de actele mele de stabilire in Canada-de la soacra.
Alte fete se plang ca soacra le baga zanzanie in casa, ca le vb. de rau la soti, sa-i desparta; la noi nu e asa; daca am vb. vreodata cu ea, si m-am plans de sot, intotdeauna l-a sunat si l-a certat, l-a readus cu picioarele pe pamant; daca eu am gresit, mi-a spus, dar frumos... parinteste.
Altele se plang de vizitele inoportune ale soacrei; la noi nu e asa. Soacra-mea a venit neinvitata cred de vreo 2 ori in trei ani, si atunci a venit sa ne aduca cate ceva; ba cumparase o patura ptr. masina, ba a venit sa-mi aduca mie carti de citit, ca i-am spus ca nu mai am ce citi si sotul nu a avut timp sa treaca pe la ea sa-mi ia carti.
Alte fete se plang ca soacrele le vb. de rau; la noi nu e asa! Vorbeam odata cu matusa sotului meu si vb. de mancare, de gatit... i-am spus ca iubesc sa gatesc, dar ca nu prea stiu eu sa fac multe feluri de mancare. Raspunsul ei a fost: "Cum nu stii? Ca Jean a spus ca gatesti foarte bine, ca ea de cate ori a mancat la voi a fost tare impresionata". In plus, ma lauda la toata lumea ca sunt organizata, ca tin casa curata, ca am grija de fiu-su, desi pe mine ma cearta ca l-am lasat sa faca burta... si sa-l mai pun la dieta. Cand am luat licenta de Interpret la Tribunal, a sunat pana si pe verisorii ei din Anglia sa le spuna.
Daca am nevoie de ceva, pot s-o sun si ma ajuta oricand; si prin asta nu spun ca ii cer lucruri, ci doar o sun, de ex. sa o intreb de unde pot cumpara un lucru sau altul. Imi spune, apoi imi cumpara si ea lucrul respectiv, desi stie ca am cumparat si eu, dar sa am, acolo...
Eu nu as putea spune un cuvant rau de ea, ca as minti!

Winners don't quit; quitters don't win.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Nadia si Alynutza bine ati venit! Si ce ma bucur ca aveti soacre bune!
Cherry nu te mai stresa inutil! Pur si simplu nu merita! Voi sa fiti sanatosi ca le faceti pe toate! Incearca sa nu o mai auzi, pur si simplu!
Camelia ce bine ca ai iesit cu copiii!
Flavia deja are curtezani micutica? Dragut, dragut!
Fetelor..va rog io...bolduiti-mi soacra cu cel mai rosu din rosu! Nadia cred ca soacrele noastre sunt neamuri!
Dupa ce-mi trimisese trandafirul ca sa-mi treaca durerea de la operatie, azi a sunat-o pe mama, apoi pe iubi...si i-a intrebat ce cadou sa-mi ia de 1 si 8 martie? Ca eu sunt asa, mai speciala si nu vrea ceva "de umplutura". E o scumpete de femeie!
Andreea eu sper sa ne zici ca BB este OK! Restul, din partea mea, poti sa-l tii pentru tine! TOT ce conteaza este sa fie sanatos si voi fericiti si multumiti! Te pup si sa-ti fie bine, copile!
O seara faina tuturor...fug sa ma spal ca incepe meciul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Am ajuns si noi acasa. Din pacate...nu am aflat sexul lui BB, ca era tare agitat. Sa-l fi vazut cum se invartea, si cum dansa..Abia a reusit sa ii faca o poza. La un moment dat era cu gurita deschisa, apoi era cu mana la gurita... Si are niste picioare lungi... Are 9 cm si e totul in regula. Mai merg peste 5 saptamani la control.

15+
Mai am 4 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Nadia bun venit si felicitari si tie pt soacra, te-am trecut pe lista cu bold sa se vada ca e buna tare:) Sta in Canada sau in Ro? Are nepoti, sau isi doreste?:)

Cherry e dusa rau soacra-ta. Da cum spui, la ei mentalitatea comunista e in floare. Poate tocmai de aia va invidiaza pentru ca vede ca voi va descurcati singuri, in zilele de azi cand statul nu ofera nici un ajutor. Nu le baga in seama rautatile, si mai ales sa fi bucuroasa ca sotul e de partea ta, pana la urma asta conteaza

kiss asa-i, daca stati in chirie nu aveti ce vinde. Da poate va puteti lua un credit... Pt mine mutatul langa socrii for ever ar fi ultima solutie, nu ca ar fi rai, da vreau sa am liniste

moko tot raul spre bine, chiar daca nu aduce bani, macar scapati de ea:)

SunSmile draguta soacra, sa ne spui ce cadou iti face:)

Da voi cu ce va cadorisiti soacrele? Hai sa adunam niste idei:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Andreea ce fain ca l-ati vazut. Cred ca ati fost emotionati, eu abia asteptam sa merg la eco sa vad bb:) Nu conteaza ca n-ai vazut ce este, important ca e sanatos si jucaus, mancal-ar mama pe el (sau ea:)

SunSmile ce meci? Liga campionilor? Eu ma uit joi seara la meci, ca joaca Steaua:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

neata..nurori!!!!!!

si bine ati venit, cele noi.
a.cicel, se pare ca il faci dansator, daca e asa activ(a).
N-am apucat sa va citesc pe toate, dar se pare ca soacrele noastre s-au cam domolit, sau sintem noi mai "calite"???. TRAIASCA SOACRELE!!!
la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata fetele
Andreea ma bucur di suflet ca e BB in regula! Sa fiti sanatosi toti 3...mai aveti 3 zile! Facem galerie sa stii!
Flavia da, a fosst Real-Arsenal. Diseara e Chelsea-Barcelona. Iar joi DRAGOSTEA mea cea mai mare...STEAUA!
O sa va spun cu siguranta ce cadou primesc! Si ce o sa-i daruiesc eu!
Va pup si sa aveti o zi buna!..."Trai-v-ar soACRELE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
Iar sunt trezita....si sa vedeti ce doarme iubi... Il invidiez, ca eu nu pot dormi Nu v-am spus ce am facut aseara...Dupa ce am iesit de la eco, am mers la mama sa ii aratam poza, ca doctorita a zis ca face poza pentru bunica (o cunoaste pe mama). Asa ca la ora 10 fara ceva am mers la ea, i-am dat desteptarea si i-am aratat poza. Era asa de fericita...

Si inca ceva.... SOACRA NU VINE LA NUNTA!!!!!!!!!!

15+
Mai am 3 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Salutare si motivati-mi absentele... ghci cine e de vina? Maria Sa Mrs S
Bun venit noilor nurorici....
Andreaaaaaaaaaaaaaa NU VINE SOACRA LA NUNTA????????????????????????????????????? Wowwwwwwwwww!!!!! Cum s-a hotarat? Haha, si de ce? Cum s alipseasca tocmai ea? Ma bucur tare mult ca bebica mica e sanatoasa (eu zic sa ne concentram energiile si s-o consideram fetita, poate se adevereste) si jucausa foc hihihi... pup dulcic pe buric

Mai fetelor eu va pup... nu mai scriu multe ca si-asa am lipsit si nu-s la curent. Soacra mea poate sta la noi pana-n martie si dupa, totul depinde de efectele operatiei. Acum zice ca pleaca acasa si-n secunda urmatoare pe dos. Nu stiu cum sa mai reactionez, nici de acord cu ea nu mai am curaj sa fiu fiindca o ia ca pe un refuz de a o tine la noi.. sid ecat sa o fac lata dintr-o rastalmacire a cuvintelor mai bine tac. Raman neutra.
Va pupacim mult si cu mult drag si va dorim sanatate.. fizica si
psihica

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput