Constanta la apel! (67)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Ghiulten, si eu sant de acord sa merg cu mancarica la Mihaitza, daca se mai vrea cineva sa se anuntze si sa ne organizam care si cand merge.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Buna seara fetelor! Tare pustiu pe aici! Ce s-a intimplat cu voi?Vine primavara si nu mai dati pe aici?
La multi ani Liris!
Ma bucur Madamsadamy ca ai raspuns apelului meu, si da, mai asteptam si alte fete sa ni se alature.
Uff, iar ma doare maseaua asta, cred ca stie saracuta ca maine ma duc iar la stomatolog.Si tot maine ma duc sa vad si un baietel frumos foc, dar tare bolnavior, pe care l-am cunoscut in noaptea cind am stat internata in spital.Are probleme cu rinichii(sindrom nefrotic)si din pacate mama lui nu vine deloc sa-l vada, desi e internat de o luna de zile.Si desi e de o virsta cu Ayli, el nu stie sa vorbeasca pentru ca nimeni nu se ocupa de el in spital, si sta toata ziua in patut si se uita pe geam .ATIT! Iar maine ma duc sa-i duc niste jucarioare si o pereche de pijamalute, dar mai ales sa ma joc cu el si sa-i vorbesc. Nu stiu daca or sa-mi dea voie sa-l plimb pe coridor, ca tare mi-e mila de el.
Uff si am auzit ca maine o sa ploua si eu am atit de umblat!
Va doresc o saptamina placuta!
Pupici tuturor!
Ghiulten si Ayla(15.01.2004)
poze noi: http://community.webshots.com/user/HappyMumy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna seara!
Nu am dat cateva zile pe aici ca nu m-am simtit prea bine si net-ul mi-a facut si ceva probleme.
Deci:
La multi ani Tania, tie si sotului va doresc toata dragostea si intelegerea din lume!
Simona, si tie iti spun "La multi ani!", sa ai parte de tot ce iti doresti in viata!
Roxa, intrebare: daca o persoana a avut hepatita de tip A poate dona? Sotul meu vrea sa o faca, dar nu stiu daca se poate....poate ne lamuresti.
La noi la scoala se strang deja bani pentru Mihaita, initiatoarea este o colega, insa am aflat azi cu bucurie ca ea cunoastea cazul lui Mihaita si strangea bani, cat am fost eu in concediu saptamana trecuta. O voi ajuta si eu zilele urmatoare, sa vedem ce putem face sa se stranga ceva mai multi.
Sofi a inceput sa vorbeasca binisor, azi a zis: atat, putin, picior, ureche, nas, gura, nenea, tanti (bineinteles, stalcite in stilul caracteristic)

Madalina si nastrusnica Sofia Maria,12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Roxana, Ghiulten, Mada, multumesc frumos ptr urari!!!!
sa aveti si voi parte de tot binele din lume!
azi fac eu cinste deci ...
si va dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata.mie nu mi-a mers DC ieri.
cu scuzele de rigoare urez si eu la multi ani, liris, tania si sotul.tot ce va doriti, sanatate si multe impliniri.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza neatza
Mada ce surpriza placuta! imi pare bine ca se cunoaste deja cazul lui Mihaita si se mai face si altceva. multe multumiri colegelor tale!
despre hep A daca a avut si ultimul titru viral a fost negativ e ok. dar cel mai bine intreaba la centrul de donare unde ii mai face eventual un test rapid.
Simonel!
fug la treaba...o zi super sa aveti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna dimineata!
Roxa, cand incepe donarea, acolo suntem!
Azi am multa treaba, fug sa beau cafeau, ca nu am apucat(am facut papa pana acum)..
O zi buna!

Madalina si nastrusnica Sofia Maria,12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare!
Cand credeam ca vine primavara au revenit frigul, brrr.
Noi in we am serbat implinirea a doi ani, cu gasca de pitici din cartier. Va aratam si cateva poze de la petrecerea de dimineata. Dupa-amiaza am petrecut si pentru Alex si pentru mine, am schimbat prefixul . A suflat Alex in lumanari duminica de a luat-o ameteala, dar i-a placut .

Liris "La multi ani!" si multa sanatate alaturi de cei dragi.
Tania multi ani fericiti alaturi de sotul si fetele tale

O saptamana linistita si calduroasa.

poze cu noi

Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)
Alexandra -Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Alexandra! Sa te faci mare si sa aduci multe bucurii familiei tale!
La multi ani fericiti Camelia!

Stau cam prost cu timpul si la serv. si acasa si asta e motivul aparitiilor mele fulgeratoare .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Buna fetelor!
La multi ani Alexandra si Camelia! Super pozele! Sper ca ne-ati oprit si noua din tortul acela delicios cu Tweety!Mi-ai facut asa o pofta de tort!
Azi am vorbit cu tatal lui Mihaita.Roxa, incredibil dar nu a plecat azi cu el la Iasi, mi-a spus ca poate joi sau vineri. Si ca nu se simte bine deloc, e foarte slabit, nu prea se mai poate tine pe picioare, si nu poate minca, sau , de fapt, daca am inteles bine, nu prea poate sa inghita.
Fetelor, vad ca nu zice nimeni nimic despre intilneala? Sa inteleg ca nu sint amatoare de distractie?Sau poate sinteti toate prea ocupate?
Tatiana, unde esti mama? Ce-i cu voi?Pupici Biei
Si , bineinteles, pupici tuturor!
Ghiulten si Ayla(15.01.2004)

Mergi la inceput