Constanta la apel! (67)
Raspunsuri - Pagina 12
happymumy spune:
Am uitat sa urez, pentru maine, tuturor mamicilor si nu numai "La multi ani!", o primavara frumoasa(macar in suflet, daca nu si afara), cu multe impliniri, realizari, multe bucurii si zimbete alaturi de piticii nostrii!
Ghiulten si Ayla (15.01.2004)
poze noi: http://community.webshots/com/user/HappyMumy
Ontica Camelia spune:
Multumim pentru urari.
Va oferim cu multa dragoste un mic martisor.
O primavara frumoasa si multa sanatate!
poze cu noi
Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)
Alexandra -Elena
Madamsadamy spune:
Multumim pentru felicitare!
Un gand bun de la mine pentru voi toate de martisor, si nu uitati sa fiti vesele, veselia alunga ghinionul.
Ghiulten, imi pare tare rau ca fetele nu ti-au dat raspuns la initiativa dar cred ca majoritatea sant foarte ocupate in perioada asta.Pe langa obligatiile familiale de a oferii martisoare, mama nasa surori etc. majoritatea la serviciu au organizata ziua de 8Martie.Poate intre sau dupa ne vom mai vedea.
Eu incep munca de maine, inca nu-mi stiu bine programul dar cand voi stii cu exactitate poate vom stabilii o data fixa ptr. intalneala.
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
Madamsadamy spune:
Un gand bun de la mine pentru voi toate de martisor, si nu uitati sa fiti vesele, veselia alunga ghinionul.
Ghiulten, imi pare tare rau ca fetele nu ti-au dat raspuns la initiativa dar cred ca majoritatea sant foarte ocupate in perioada asta.Pe langa obligatiile familiale de a oferii martisoare, mama nasa surori etc. majoritatea la serviciu au organizata ziua de 8Martie.Poate intre sau dupa ne vom mai vedea.
Eu incep munca de maine, inca nu-mi stiu bine programul dar cand voi stii cu exactitate poate vom stabilii o data fixa ptr. intalneala.
Madamsadamy spune:
Un gand bun de la mine pentru voi toate, de martisor, si nu uitati sa fiti vesele, veselia alunga ghinionul.
Madamsadamy spune:
Un gand bun de la mine pentru voi toate, de martisor, si nu uitati sa fiti vesele, veselia alunga ghinionul.
happymumy spune:
Madam sadamy, ce ai facut, mama? De emotii ca incepi maine serviciul, ai trimis mesajul de 4 ori! Oricum a fost placut sa te citesc de 4 ori! Pupici!
Bafta maine!
Ghiulten si Ayla (15.01.2004)
sinzi_ana spune:
Va salutam si noi!!!!
Ghiulten frumoase poze!!!
Tatiana ce muncesti?? Tot la scoala?? cum este???
Cornelia ce mai fac pitcii?? Ai gasit o gradi pt Maria?
Camelia tare frumoasa Alex!!!
Rox, tu ce mai spui? ti-a mai trecut durerea de cap?
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David
roxanaz spune:
buna dimineatza!
sa aveti o primavara insorita si plina de bucurii!!!
Sanzi suntem bine, saru-mana, vad ca migrena m-a parasit (sper pentru mult timp!)am vazut pozele ieri....sunt mortale alea cu acadeaua albastra!!! iepurashu e cuminte si vorbitor (in lb lui bineinteles) si surubar-mecanic sef. a primit si el ieri un martisor - o masina de fier mica pe care a demontat-o in 5 minute. distractie mare. cum mai e vremea la voi?
Dana da ai trimis mesaju ala nu te-ai incurcat!
Ghiulten nu te supara ptr ca nu am raspuns la invitatie....dar eu una sunt intr-adevar ingropata in munca si proiecte. ajung la 6 acasa cand ma apuc de gatit si mai stau si eu 2 ore cu piticania. cam asta e programul....pe toata luna martie si pana in 10 aprilie. asa ca imi cer scuze dar....eu chiar nu poci!
Tatiana felicitari pentru job, am aflat din surse secundare! sa ne spui cum e si daca iti place!
Cornelia fulgeratoarea bine ca ne dai cate un semn sa stim ca esti ok! fii sigura ca te intelegem!
pupi tuturor si o zi superba!
cornelianeli spune:
buna dimineata,
o primavara minunata va doresc,plina de impliniri si tot binele din lume pentru pitici
nu v-am mai scris de mult,sunt pe aici,bine,astept sa vina luna mai si odata cu ea sotul meu
pupici