Constanta la apel! (67)
Raspunsuri - Pagina 10
nastasie spune:
chiar nimeni pe aici?ca doar e ingrozitor afara.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
nastasie spune:
scuze de mesaj dar eu nu vedeam postarile voastre
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
roxanaz spune:
sara buna
ce oribiloasa vreme!
Tania aniversare fericita, sa traiti multi ani fericiti impreuna!
noi am fost in vizita...si cam atat.
Leditita, trimite-mi adresa pe PM. imi trebuie si un nr de fax daca ai ptr ca multe dintre anunturile camerei de comert vin pe fax ca de....tehnologia ne omoara! :))) luni iti dau si nr de la Lexis ca nu cred ca am vreun exemplar din pagini aurii pe aici.
Sanzi pai ce sa mai zic...nu prea am noutati. nu zice nimic, stie tot, surubareste tot...cum il stii. e super incantat de locomotiva, trenuletul va mai astepta pana sa il vada iar castelul il ducem la niste prieteni cu casa la curte...sa aiba loc sa se destrabaleze.
seara frumoasa tuturor!
Edessa spune:
Nu stiu daca ma mai tineti minte, am mai postat pe aici,dar, din pacate, nefiind o participanta activa la subiect...m-am pierdut in multime!!!
Acum m-am gandit sa postez si aici, fiindca ma simt totusi una de-a voastra si poate ma puteti sprijini cu un sfat in problema mea.
Fetita mea are 6 ani; am mai postat candva despre problema ei oftalmologica. Pana acum nu mi s-a spus insa ca este vorba despre un strabism alternativ. Noi eram pregatiti psihic si sa o operam; am fost si in Bucuresti la o clinica de specialitate( pe langa n medici locali, care m-au dezamagit mai mult sau mai putin). Ni s-a spus ca nu este cazul de operatie, vederea fiind completa si buna cu ambii ochi si ca se va corecta in cativa ani sub purtare de ochelari. Acum doua zile am fost la un control, teoretic de rutina, la un medic din Constanta, renumit, la care am mai fost de 3 ori. Mi s-a spus ca strabismul este asociat cu o hipermetropie ( cel putin teoretic) si ca va trebui sa poarte TOATA viata ochelari iar despre interventie chirurgicala nu se poate vorbi pana dupa 20 de ani ( mi s-a spus ca asta e tot ce se poate cu tehnica actuala). M-a lasat masca afirmatia medicului tinand cont ca niciodata nu mi-a mai vorbit despre asa ceva! ( nu mai spun ca tot consultul a durat 3 minute si mi s-a parut facut in genul <lasa-ma sa te las>, desi onorariul a fost cel practicat in mod obisnuit la o consultatie completa). Fiindca deja simteam ca ma apuca disperarea am mai fost la un cabinet, despre care am inteles ca ar avea dotari de ultima ora si am mai investigat-o o data. De data asta, consultul a fost complet, cu fund de ochi si toate cele. Aici mi s-a pronuntat pentru prima data diagnosticul de strabism alternativ +/- hipermetropie si mi s-a spus ca trebuie tratat strabismul si la 14 ani operata hipermetropia, ca sa nu dea in ambioplie( spre ca nu gresesc exprimarea). Ce m-a mirat este ca medicul de aici a fost foarte indignat cum in uram atatora controale si investigatii nu s-a stabilit daca este de cauza musculara sau dioptrica...Chiar ca nu mai stiu ce sa cred! Sunt foarte ingrijorata de ceea ce mi se spune.Mentionand ca este singurul copil si ca voi face absolut tot ce e omeneste posibil sa o vad vindecata, am fost sfatuita prieteneste sa...mai fac un copil ( ca nu ar mai avea probleme , fiindca nici unul dintre parinti nu avem...). Nu am replica....! Pe de o parte mi se zice ca...DEOCAMDATA nu e nimic si ca e ceva usor, pe de alta parte mi se spune ca e pe viata si...cu bataie lunga.
Va rog, as dori un sfat daca sunteti in cunostinta de cauza oarecum...Momentan sunt o mama foarte speriata!
Leditia spune:
Roxana ti-am trimis PM.
Edessa,imi pare rau pt puiul tau.Din pacate o parere avizata,nu stiu daca obtii aici..Eventual poate gasesti mamici care se confrunta cu aceeasi problema sa va sfatuiti.Poate mai bine ai posta la "clinica virtuala",sau "la parintii intreaba parintii raspund".E foarte grav ce spui tu,ca ai mers la atatia medici si totusi ai avut atatea pareri diferite si inafara de asta mai esti si tratata cu "lasa-ma sa te las".
In rest voiam sa-ti spun sa nu-ti pierzi speranta si sa ai incredere ca o sa se rezolve pana la urma,o sa fie bine.Multa sanatate ii doresc fetitei tale,iar tie multa putere sa treci cu bine peste toate.
pupici.
POZE
narcisa spune:
Buna seara,
Cristina ], Tania, la citi mai multi Ani de casnicie, sa fiti fericite si iubite, clipe senine alaturi de familiile voastre!
Ghiulten, multa sanatate!
Edessa, cumplit cu medicii astia lasa-ma sa te las, din pacate si pe aici sint multi de genul asta care lucreaza ca pe banda, azi iti spun una miine alta..., multa sanatate fetitei voastre, asa cum scrie si Leditia, nu va pierdeti speranta si multa, multa putere sa treceti peste aceste incercari!
Sinzi, pupici lui David si ma bucur ca va merge bine in State si va prieste din ce scrii!
Eu v-am citit un pic in salturi, de doua zile n-am avut net ca a fost tati plecat seara cu laptop-ul dupa el, si eu n-am avut timp sa-l conectez pe cel nou. Deh ocupata cu, Carnavalul lui Patrick la gradi si nu numai, costumatii etc. in rest sintem bine sanatosi, speram s-o tinem tot asa, si urmeaza alte 2 zile grele pt. mine ca vine ziua lui tati si totul cade pe umerii mei la bucatarie.... multi musafiri, prieteni cu care nu ne-am mai vazut demult..abia astept!
toate cele bune
narcisa
Patrick in probe de Carnaval
crig72 spune:
va multumesc din suflet pentru urari!
Tania multi ani inainte!
Narcisa m-am uitat pe poze si mi-au placut foarte mult.Vreau si eu la carnaval!!!pentru bzzzz
va pup si pe curand!
Mariuca,februarie 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
happymumy spune:
Buna seara fetelor!
Tania, felicitari si sa va iubiti ca in prima zi!
Sanzi, povesteste-ne si noua mai multe despre noua voastra viata printre americani! Sau nu prea mai ai timp , de cit stai la soare?
Eu chiar vroiam sa va intreb, nu o punem de o mica intilneala de 1 sau 8 martie? Ca vad ca nimeni nu zice nimic! Sau aveti toate deja program, si numai eu am ramas?Uff, nu stiu ma gindeam ca poate reusim cumva sa imbinam utilul cu placutul, adica sa ne intilnim , sa ne distram, dar in acelasi timp sa stringem si niste banuti pentru Mihaita. Nu stiu cum, poate cu invitatii platite sau un fel de licitatie ceva? Sa nu dati si voi cu rosii in mine, dar chiar mi-e gindul la copilul acesta si nu stiu cum sa procedez, de unde sa incep. Roxa, abia astept sa vorbesc cu tine maine despre acest subiect, mai ales ca sint un pic dezamagita de ce am citit pe celalalt topic. Si in legatura cu Mihaita, as fi vrut sa mai propun ceva( si iar sper sa nu dati cu rosii in mine). Deoarece Mihaita nu prea maninca in spital( nu-i place mincarea), ma gindeam ca am putea noi sa-i ducem cu rindul mincare gatita. As fi facut-o eu singura, fara sa apelez la ajutorul vostru, insa, mi-e imi este foarte greu cu transportul(deoarece stau in Lazu, deh , mi-a trebuit casa cu gradina) cu Ayli si cu mincare si bagaje dupa mine.Adica, mi-ar fi foarte greu in fiecare zi. Sa vin macar o data la 3 zile. Ce ziceti? Haideti macar sa-i facem sederea in spital un pic mai placuta.
Noi azi am fost pe faleza sa ne plimbam putin si am facut si o multime de poze, pe care va invit sa le vedeti.
Tatiana, m-am invrednicit, in sfirsit, sa pun si pozele cu gazele noastre, de cind s-au jucat sus in Tomis. Asa ca acum ai la ce te uita.
Noapte buna tuturor! Si o saptamina placuta, fara prea multe batai de cap!Pupici tuturor!
Ghiulten si Ayla(15.01.2004)
http://community.webshots.com/user/HappyMumy
roxanaz spune:
ziua buna
azi e ziua Simonei! (liris) sa fii sanatoasa si fericita si sa ti se indeplineasca toate dorintele!!!! La multi ani!!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70010" target="_blank">felicitarile
liniste mare pe aici. azi se pare ca e mai frumos afara....poate scapam mai ieftin de data asta....ca m-am saturat de mocirla!
Narcisa hihihi frumoase pozele de la carnavalul lui Patrick. voi cum mai sunteti? sper ca ati scapat definitiv de muci si alte raceli de felul asta.
Edessa, eu iti recomand consultul la spitalul din bucuresti de oftalmologie, cel din Lahovari. daca vrei clinica particulara (unde este cam scump dar sunt seriosi) iti recomand oculus-opticontact, www.eye.ro. succes si nu te demoraliza....cred ca solutia buna sa va gasi!
o zi buna tuturor!