Constanta la apel! (67)
Raspunsuri - Pagina 9
roxanaz spune:
Mada, de la inceput se stia ca e vb de stadiul IV, vezi in postarile lui Soni. iar despre un pronostic sigur de la Pavia....nu cred ca ne putem hazarda sa ghicim. vom vedea ce se intampla luni, intre timp am sa incerc sa mai fac cele spuse in postul de dincolo.
Cornelia spune:
Pupici fetelor!
Nu prea v-am citit in ultimele zile. Vroiam sa va salut.
pt. cele care incearca sa ajute un copilas! Daca pot ajuta cu ceva, spuneti-mi!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Cornelia spune:
Uitasem. Vrem si noi la ludoteca, dar scuzati-mi ignoranta, concret, ce inseamna? Adica, stiu ce inseamna cuvantul, dar ce se intampla pe acolo? Un fel de gradinita/loc de joaca/se "imprumuta" jucarii??? Exista o varsta limita?
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
sinzi_ana spune:
Va spunem si noi buna dimineata!!! Si va salutam!!!
Cornelia, Loreen, Oana, Anda, am vazut si eu pozele de la intalnire si tare mi-au placut copilasii!!!! Niste frumosi cu toti!!!
Roxa, tu ai mai pus poze noi??? Ce mai zice Patrick?
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David
happymumy spune:
Buna seara fetelor!
UFF AZI AM FOST LA SPITAL.Aproape ca nu l-am putut privi in ochi pe baietel, pe Mihaita. Cum sa poti, cind il vezi asa si nu stii ce sanse are?
Da, Madamsadamy,asa se procedeaza cu transfuziile, poti sa donezi chiar daca nu ai aceeasi grupa de singe.Deocamdata nu mai are nevoie, pentru ca azi l-au externat. Insa, va fi nevoie peste 2 saptamini, cind i se va face o noua transfuzie. Si asta se va intimpla o data la fiecare 2 saptamini.Asa ca, lansez pe aceasta cale un apel! Va rog din suflet sa ne unim fortele peste 2 saptamini si sa-l ajutam donind singe.El are grupa 0.Chiar daca nu avem aceeasi grupa de singe cu el, tot putem sa-l ajutam.Si daca stim persoane cu grupa lui de singe, ar fi si mai minunat.Eu , de exemplu, o am pe mama cu aceasta grupa de singe, si deja am vorbit cu ea.
Mada, nu stiu daca mai avem timp pentru a organiza un bazar, chiar daca ne este o metoda la indemina.Tatal lui mi-a spus ca trebuia sa ajunga cu el pina la sfirsitul acestei luni.Insa, doctorita de la Iasi i-ar fi spus ca se mai poate chiar si in martie. Daca nu, nu mai are rost, in aprilie e deja prea tirziu.Asa ca, nu avem decit cel mult 1 luna la dispozitie.Hai sa ne gindim si sa vedem cum e cel mai bine sa actionam!
Pupici tuturor!
Revin mai tirziu!
Ghiulten si Ayla(15.01.2004)
Leditia spune:
'neata fetele...tot eu..mai am si eu o intrebare e vreo firma/scoala care organizeaza cursuri in Cta?(de limbi straini,resurse umane..etc)aa si sa fie si avizata si cu acte in regula..
Multumesc anticipat si scuze ca intru la voi la sub.dar nu am pe cine intreba.
pupici.
PS:am ajuns la coafor
POZE
roxanaz spune:
neatza neatza
fetelor cu vremea asta oribila stateam si ne uitam la "beauty and the beast"...si iepurele a adormit pe mine!!! la nici 11 ce viatza!
Sanzilescu n-am mai pus pose ca am laptop si nu computer si mi-e lene sa instalez cablul (recunosc....sunt de coma!) poate ma mobilizez in week end.
Leditia in primul rand te rog sa nu iti mai ceri scuze ca intri la noi! pai nu e si subectul tau? ca doar tot din constanta (judetul) esti! cursuri de limbi straine poti face la lexis (school of languages, sediul este pe bd mamaia aroape de intersectie cu ig duca) ia de HR...stiu ca camera de comert face ca mai primesc eu la munca anunturi...si mai avansate la codecs. daca te intereseaza cele de la camera de comert da-mi niste detalii si iti dau un forward la ele cand apar la munca daca vrei.
Mada, Ghiulten cred ca are dreptate, nu avem timp de bazar....timpul e mult prea scurt! plus ca avem nevoie de sume mai mari....sa vedem ce variante mai gasim!
hahahahaha la protv e "toate panzele sus" ce amintiri din copilarie!!!
Leditia spune:
Buna fetele.
Roxana mersi de raspuns.Eu am cautat pe net si nu am gasit,dar stiu ca sunt pt ca in drum spre facultate am vazut din autobuz un panou..sigur mai sunt si altele,ca doar e al doilea oras din tara,nu?(sper ca nu ma insel)
As vrea in principiu engleza mai intai si apoi nu stiu,mai sunt vreo 3 limbi pe care vreau sa le aprofundez sau sa mi le aduc aminte,ca daca nu le folosesc uit...si-am uitat mult din pacate in ultimii ani.
Si ma interesa si unu pt inspector resurse umane(pt ca nu poti direct de manager resurse umane,ca nu am facultatea terminata)
Si daca imi spuneti de vreo scoala,va rog frumos si respectos sa ma indrumati ca pe-un copil mic,ca atata am umblat dupa coaforul ala,de mai rau ne-am ratacit si am luat un taxi si ne-a dus..Apoi am vazut ca era simplu..dar in fine..cand nu cunosti,e greu.
Oricum deabia astept sa se faca frumos si sa vin iar..
Pupici si mersic pt eventualele raspunsuri.
Roxana,daca ai oferte ceva poti sa-mi trimiti pe email,daca vrei iti dau adresa pe PM..
pupici
POZE
sinzi_ana spune:
Roxa, poate te mobiliziezi...hihi...ca tre sa citesc la bebelusii de iulie-aug sa vad ce nazbatii mai face Patrick...hihi..aici nu prea povestesti...hihi...
Io sunt tare incantata ca din cauza fusului orar, ma trezesc la 6.30 si nu sunt morocanoasa!!!! haha...e prima data cand ma trezesc asa binevoitoare la o ora asa matinala!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David
Madamsadamy spune:
.
TANIA, te rog sa ma scuzi ca te felicit cu intarziere, dar ieri dupa amiaza nu mi-a mers netul.
LA MULTI ANI! Sa fiti sanatosi sa va bucurati de viata, sa va iubiti mult si sa va doriti mereu.Sa va fie dor peste zii de celalalt si sa fugiti repede dupa program acasa sa va strangeti in brate.
Ieri Tania a facut 10 ani de la casatorie si mi-a ascultat povata dinnainte de a io da si a fugit la Brasov.Aveti grija
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy