bebelusi de ian-feb 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cory35 spune:

LA MULTI ANI!!!!CRISTINA, MIRUNA SI RADU sa cresteti mari si sa va bucura-ti parintii..
Oana ma bucur ca ai reintrat pe forum.. Nici eu nu sunt prezenta tot timpul.., mai mult absenta
Magga nu sunt sigura dar eu zic ca pina la un an se definitizeasa culoarea ochilor..
Fetelor care va plingeti de copilasi ca maninca numai pasat incercati sa le dati legume fierte sa incerce sa pape ei singuri..
Amanda maninca singura morcov fiert, cartof..si fructe la greu si fierte(borcanase) si crude..Cu carnea nu se prea impaca, dar asta e alta poveste..
Am tuns si eu printesa si o sa pun niste poze noi in albumul nostru..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Nu stiu ce s-a intamplat de a aparut mesajul de 3 ori!

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Buna seara mamici!

Mi-a mers internetul ca pixu' in ultimele zile,asa ca ma chinui de ceva timp sa va raspund la intrebarile de acum un car de zile cu privire la bona.

Amo tu vroiai sa-mi vezi jupanul?Ai presupus bine ca e scump la vedere,nu prea sta sa-i fac poze si cu atat mai mult sa i le pun si pe net.De Craciun si de Revelion m-a si enervat ca n-am reusit sa facem si noi o poza de fam.la pom,cu fata.Ba ca n-are chef,ba gatea,ba se uita la stiri,ba ca nu e imbracat corespunzator,pana adormea cupilu'.

Ana Maria tu ma intrebai de programul bonei.Are un program in functie de cata treaba este,in linii mari se trezeste la 7 dim si se culca pe la 9.30-10.00pm.Are camera ei,cu tv si tot ce-i mai trebuie,loc avem ca stam intr-un apartament mare comparativ cu Ro,are 180mp.Pt aici e un apartament de marime medie.

Jone tie iti raspund ca a mea bona costa 160$ pe luna ca e mai educata ca sa zic asa.Si cele din Etiopia au la fel salariul,doar cele din India si Sri Lnaka au salariu de 100$/luna pt ca sunt din tari mai sarace si pt.ca sunt si mai inapoiate,trebuie sa le iei de zero,sa le explici ce-i ala clor,Cif,aspirator sau furculita.Si pe unele chiar trebuie sa le convingi sa se spele macar o data pe sapt.Si cum nu vreau din astea prin preajma Nataliei,am optat pt una mai scumpa dar mai curata si in care sa am incredere.

Una peste alta sunt multumita de prestatia bonei,de fapt e mai veche la noi,am avut-o un an si ceva inainte,apoi cand am plecat in Ro sa nasc am trimis-o acasa si am rechemat-o dupa vreo 3 luni cand m-am intors si eu aici.Acum are deja inca un an aici si mai avem contract pe inca 2.

Lavinia si Natalia(17.01.05)

pozeNatalia

Mergi la inceput

Uraaa am reusit sa trimit mesajul,ca l-am scris de vreo 4 ori pana acuma!

Ana Maria eu am mai auzit de recomandari din astea cu alaptat pana la 3 ani.Si pediatra nepotului meu i-a spus sora-mii ca f bine a facut ca l-a alaptat asa de mult,vreo 3 ani si ceva.Ma rog,eu n-as putea si nici nu vreau sa ajung pana acolo.Dimineata isi luau antidotul impreuna.Sora-mea isi bea cafeaua si el in poala ei la unul din sani si cu o masinuta se mai si juca!

Eu sunt hotarata s-o intarc si gata oarecum sa aplic o metoda mai hard.Ce-mi recomandati?Mustar?Gabi.i. spunea mai demult ceva de albastru de metil...Altceva?O alta metoda?Eu ma gandeam sa ma apuc de vreo reteta de slabit din asta mai dura gen disociatul(daca oi mai putea sa ma abtin de la mancare si dulciuri)si poate cu ocazia asta s duce si laptele si asa o sa inteleaga si Natalia ca nu mai are de ce sa traga din tzitzi.Ce ziceti???Astept advice-uri pls.

pozeNatalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Fetelor, eu nu reusesc sa imi revin gandindu-ma la Andreea, imi imaginez ce este si in sufletul gravidutzelor. E groaznic, sa te duci la intalnirea cu puiul din burtica si nici macar sa nu apuci sa-l strangi in brate. E cruda tare viata uneori...

Magga si Cory

Magga, eu nu syiu daca se mai schimba culoarea de la un an, vad ca Seb ii are caprui de ceva timp. Dar chiar, culoarea parului se mai schimba, nu?

Nu mi-ati raspuns, mai e vreun bebe care scuipa cand simte dulce? Mi se pare ciudat totusi. Mai ales ca noi mancam dulciuri la greu.

Crinuta, subscriu la ceea ce a zis Magga, ca distanta intareste iubirea, o spun din proprie experienta si eu. Va doresc sa va reuniti cat mai curand si sa gasiti un loc, in orice tara unde sa va fie bine.

Bubu, ziceai ca Vladut doarme la pranz, si mi-am adus aminte ca vroiam sa va intreb de cate ori e normal sa doarma un copilah de un an? Ca Seb doarme de doua ori pe zi, o data dupa ce isi mananca biberonul dimineata (ca e ora 8,9,10 cand se trezeste), il iau in brate la calculator, bag un film sau desen animat si adoarme sau uneori urca in pat singurel si se culca, spre surprinderea noastra.

Jone , si Seb increteste nasul si pufaie cu nasucul si ii place tare sa faca asa. Mai nou cand face asta scoate si sunete ca un purcelush. Iar Seb cu telecomanda... cum zice familia s-a nascut cu ea in mana. A invatat sa o butoneze si pe cea de TV si pe cea de combina si isi schimba canalele, cand aude o melodie care ii place, lasa acolo, cand se termina, schimba. Si e moartea lui sa danseze. Si nu ma mira, daca va aduceti aminte, noaptea bantuiam pe DC cand eram gravida, ca pe Seb il apuca dansatul. Noua ni s-a stricat de mult webcamul, dar cand era mic si se vedea in el radea. Iar acum cand se vede in poze la fel. Oare ei realizeaza la varsta asta cand se uita in oglinda ca ei sunt? Ca se stramba in ea, vorbeste cu el, danseaza, face ca toate alea.

Ubi, frumos ai invatat-o si ai recapitulat mereu cu ea sa nu uite. Bravo tie si bravo ei! Seb stie de "beng beng", adica broscuta nebuna, sau crazy frog. I l-am luat cadou de Craciun, sicand apesi pe burtica lui canta melodia, era inebunit dupa videoclip, si acum dupa maimutoi. Si cand ii zic "unde e beng beng" il cauta. Si mai stie de mingie, cand il intreb unde este mi-o aduce si jucam fotbal. Cred ca nu m-am inselat ca o sa se faca fotbalist, ii place la nebunie sa dea cu piciorul in mingie. La 4 ani am zis ca il inscriem la AS Club Cannes.

Fetelor, sfatul meu este, daca merg destul de bine copilasii sa ii lasati sa mearga singurei si pe afara. Eu asa am facut cu Seb si daca cade, se ridica, daca vrea sa ia ceva de pe jos sa bage in gurita ii zic ca nu e voie, si cu certuri uneori, si cu distragerea atentiei, intelege. Bine, ca e mai greu acum pentru ei imbracati gros sa alerge si sa fie liberi, dar cad, si se ridica. Eu asa procedez, il invat sa se descurce singurel, pentru ca astfel, cand venim acasa invata sa nu depinda de mine si ma lasa sa imi fac treaba linistita. Si plus de asta, le place sa fie liberi afara, sa descopere, sa alerge...

Cory, am incercat si cu bucatele fierte de legume, baga in gura, si apoi le scuipa. Dar le tine ceva timp in gura, parca ar fi bomboane. Tu le lasi intregi? Asteptam poze cu printesuca tunsa.

Lavinia, dar nu accepta biberonul Natalia? E o situatie complicata, zic eu.

La noi a plouat astazi tare, dar am iesit totusi, am fost intr-un McDonald's si Seb s-a jucat cu copiii in spatiul amenajat special pt ei. Dar ce o sa fac eu toata saptamana, ca o sa ploua incontinuu? Ma gandesc la el, mititelul, sa nu ia aer deloc...se duce la usa si plange...

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI

Mergi la inceput

Bubu, nu fi dezamagita ca nu a mancat sufleul, si eu eram la inceput, stiind ca Seb nu refuza nimic, dar am inteles ca au si ei momentele lor.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI

Mergi la inceput

Oana ba ia biberonul dar nu de la mine.Numai de la bona iar eu tre' sa stau ascunsa in timpul asta.Cum apar cum se termina vraja,iar de la mine il refuza categoric.De alaptat o alaptez destul de putin,maxim de 2 ori ziua si noaptea la fel,maxim de 2 ori.Dar daca suntem in deplasare,in masina,la plimbare,vizita,oriunde si daca e obosita sau maraita imediat incepe sa-si frece fatzuca de sanii mei,ba acum imi trage si fermoarul in jos daca am geaca pe mine.Ieri o controla pe bona sa vada ce are pe acolo....

Cat despre mamica care a murit,nu mi-o pot scoate din minte!Ce tragedie,ce durere,ce soarta!Atat pentru ea ca s-a stins atat de devreme,ca n-a apucat nici macar 2 minute sas-i stranga puiul la piept,sa-si vada printesa.Apoi ce durere pentru familie!Din poze parea o tanara vesela!
Cat despre fetitza ce pacat ca n-a apucat sa simta caldura mamei,dragostea ei,caldura sanului ei,zambetul mamei dimineata,atunci cand o noua zi incepe,cand parca ne descoperim a nu stiu cata oara comorile,pacat ca nu va cunoaste toate aceste lucruri minunate.
Pe doctorita Alina Dascalu eu o cunosc,i-am fost pacienta vreo 3 ani dupa care fara nici un motiv bine intemeiat m-am dus la actuala mea doctora Mihalache.

Sincera sa fiu acum mi-e frica sa mai fac un copil!Desi stiu ca il voi face!

Fetele insarcinate,curaj si putere!Totul va fi bine!

pozeNatalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Va multumim tuturor pentru urari!

Crinuta, te rog schimba si la noi in listuta (eu nu mai am parola de la bbdeian), la 1 an: 81 cm si 10,350 kg...va pupam si noi

Oana, ma bucur tare mult ca ai revenit printre noi si va doresc numai bine, tie lui Seb si lui George.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Mergi la inceput

Lavinia, si nu poti, cand este ora mesei, macar in timpul zilei, sa o lasi pe bona sa ii dea biberonul si tu sa te ascunzi? Iar noaptea, pentru inceput ii dai tot tzitzi pana mai scade cantitatea de lapte, apoi incerci sa ii dai o data bibe si o data tzitzi noaptea, si in ultima etapa ii dai tot bibe. Nu stiu daca ar merge, ma gandeam si eu ca ar fi o solutie. Dar daca e mai usor sa o faci brusc, incearca asa. Metode pentru a opri fabricarea laptelui nu stiu, dar exista medicamenete, du-te la farmacie si intreaba. Curaj, ca iti trebuie!

Amaya, merci! Si eu va doresc numai bine si voua, si celorlalte fete! Am modificat eu in listuta la tine.

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI

Mergi la inceput

Amaya cu intarziere un pic,La Multi Ani pentru Andrei!

Oana nu stiu cat sa mai scada productia de lapte sa o fac pe Natalia sa renunte de una singura.De ascuns ma ascund,bea bibe cu lapte dimineata si seara la culcare,dar noaptea ma prinde mereu la un supt,doua,ca dormim impreuna.Iar ziua la fel cand ne mai jucam se mai lipeste de mine si i se face pofta de san brusc.O mai plasez bonei uneori daca nu e ocupata,dar nu reusesc mereu.As vrea totusi sa termin mai brusc asa cu intarcatul,nu de alta dar nu mai am nervi sa o iau incet incet,e prea multa lupta.Fata e deja mare.13 luni de alaptat eu zic ca e de ajuns.Accepta bibe deci eu zic ca nu o las chiar asa pe uscat.Poate daca n-as calatori asa mult as mai mai continua cu alaptatul,dar urmeaza in 2-3 saptamni sa plec iar spre Ro,in aprilie s-ar putea sa plec intr-o mica vacanta,apoi iar calatorii intre Ro si Liban...

Nu mai spun ca in Ro suge mai mult ca aici,nu stiu care e explicatia,poate pt ca in Ro suntem mai mereu pe drumuri...plus ca mama ma indeamna sa-i dau san la fiecare 2 ore....cum plange putin sa-i dau san,daca se loveste sa-i dau san,daca plec pe undeva 2-3 ore sa-i dau san inainte de plecare ...

pozeNatalia

Mergi la inceput