bebelusi de ian-feb 2005 (81)
Raspunsuri - Pagina 10
oana cretu spune:
Lavinia, atunci chiar te sfatuiesc sa opresti brusc. Eu am crezut ca nu te lasa inima sa o faci. Cum ai spus si tu, si iti dau dreptate, 13 luni de tzitzi e perfect. De aia te-am intrebat daca ia bibe, ca sunt copii care nu iau si e groaznic cand mamele ii intarca. Nu ai de ce sa iti faci griji atunci. Incearca la farmacie si cere ceva. Ce haioasa e, in Romanica vrea mai mult tzitzi.
Oricum, sper sa reusesti intr-un final fara prea multe lacrimi nici din partea ta si nici a ei, chiar deloc.
Oana si Seb 
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI
oana cretu spune:
La multi ani Sebastian, sa fi sanatos si fericit alaturi de familia ta!!!

Oana si Seb 
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI
crinuta spune:
LA MULTI ANI SEBASTIAN!
Amaya, ti-ai modificat tu pana la urma? Ca azi dimineata m-am logat in bbdeian-feb sa iti modific si cand am intrat era deja modificat.
Fetelor, eu am cam racit. Stranut des, imi curge nasul, vai de mine.
pupici
Crinuta si
Rayan
BDana spune:
Andainca o data m-am regasit in gandurile si mai ales in temerile tale. Iti multumesc ca imi asterni gandurile pe hartie, asa cum eu nu sunt in stare sa o fac.
Lavinia si eu sunt in faza in care vreau sa intzarc, dar cred ca la copiii nostri, asa atasati de tzatzi nu cred ca merge vre-o metoda soft. Ei nu stau la tzatzi numai de foame, ca sa o abandoneze daca nu mai au mult laptic. Stau si de alint, de dragul de a fii aproape de noi. Cris si daca il certam, eu sau taica-su mi se cuibareste repede in brate si vrea tzatzi; sau daca se loveste sau se sperie sau...sau. Nu stiu, ma gandeam sa ma dau cu ceai de pelin sa vad ce fata face.![]()
Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).
Prima aniversare
amo2004 spune:
La multi ani sarbatoritilor de ieri si azi:
RARES BOGDAN (alibeta)
SEBASTIAN (Clara03)
Sa cresteti mari si sa aveti o viata frumoasa!
Fetelor va dau o veste buna, mi-am recuperat actele! Mi le-a trimis cu posta pe adresa din buletin. Bine-nteles ca in plic nici un sfant, dar bine ca am scapat de umblatura mare dupa acte, mai ales ca aveam si talonul masinii si permisul, nu numai buletinul si cardurile.
Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"
jone spune:
mona - chiar ca ce chestie buna ca ai primit actele.
a varsat alexandra cana cu nes si unde a cazut i-am dat un servetel si i-am zis sa stearga!
fetelor!a sters!statea in genunchi si stergea.dadea cu servetelul stanga dreapta.ce fetitza harnica am!
alexandra la 9 luni nu a mai vrut tzati.noaptea o mai mozolea dar aiurea.ziua cand incercam sa ii bag in gura o impingea cu mainile si dadea capu pe spate.si noaptea i-am dat din ce in ce mai rar si cand se trezea ii dadea apa chioara si ii zicea nani nani si mangaiam patura ca sa se aseze inapoi la nani.
pupici
jo si alexandra 
"soarele va rasari si maine!"
Witchie spune:
BDANA
Eu zic sa puneti mana pe pixuri mamici! copiii or sa vrea sa stie ce era in mintea voastra cand cresteau. Eu cel putin as fi dat orice sa stiu ce a facut mama in diverse situatii sau macar cum a gandit.
Jone, eu cred ca asta cu spalatul pe jos e o etapa de dezvoltare... Imi amintes ca si Rayan stergea praful... ieri irina uda masuta din camera ei cu apa din biberon si pe urma intindea apa cu o piesa de puzzle. cred ca daca ii dadeam pe mana un servetel ar fi sters si ea... ORicum, AI NOSTRI sunt cei mai destepti. clar!
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Marsupiul psihologic
magga spune:
Clara, sa-ti traiasca feciorul! Mai da-ne si noua un semn daca ia vreme.
Va pupam pe toate, va rog sa ne puneti absente motivate, vine ziua pestisoarei si trebuie sa m pregatesc.
Crinuta, ieri n-am mai apucat sa intru. o sa-l rog pe sotz sa se uite la anunturi cind are treaba la spitalul mare (psihiatria e despartita de spitalul general), dar pentru ce specialitate, ortopedie?
Oana, eu zic sa nu panichezi, oricum zaharul nu are nici un fel de proprietati nutritive, numai calorii, o sa-i treaca si pina una lata si legumele au vitamine, nu?
Of, Lavinia, dar nu vad cum ai putea-o intzarca daca dormiti impreuna cu tztzul la nas. eu cind dorm cu ea, deh! mi se intimpla si mie, ma scoala noaptea de vreo doua ori ca simte desertul preferat pe aproape.
multzumim de raspunsurile legate de culoarea ochilor, ai nostri au inca culoarea vintului turbat, verde inchis in casa, mai olive pe-afara, if you know what I mean, tare m-as mira sa ramina asa, ca doar si eu si tatal ei suntem caprui.
pf, s-a si trezit piciulina, va pupam si sper sa mai revin pe seara.
sunt mare si smechera
cory35 spune:
LA MULTI ANI !!!! SEBASTIAN
"multzumim de raspunsurile legate de culoarea ochilor, ai nostri au inca culoarea vintului turbat, verde inchis in casa, mai olive pe-afara, if you know what I mean, tare m-as mira sa ramina asa, ca doar si eu si tatal ei suntem caprui"
parca vad culoarea ochiilor Amandei in postarea ta..
Am vazut pozele cu smechera..![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cory352001/detail?.dir=/53bb&.dnm=f6fdre2.jpg&.src=phpoze cu tunsa..
Oana cred ca toti copii au perioade cind vor sa manince numai ce vor ei..deci incearca sa nu te necajesti..