bebelusi de ian-feb 2005 (81)
Raspunsuri - Pagina 11
crinuta spune:
Cory, nu pot vedea pozele cu Amanda. Imi zice sa sign-anesc in si mi-e o leneeeeeee.....
Crinuta si
Rayan
crinuta spune:
Magga, sigur ca nu-ti punem absente nemotivate, dar trebuie sa ne spui ce bunatati pregatesti si sa ne trimiti o felie de tort virtuala!
pupici
Crinuta si
Rayan
PatriciaArdeleanu spune:
Magga, la fel si la noi culoarea ochilor, si in poze ies verzi spre gri. Mi-ar placea sa ramana asa. Ochii mei sint o combinatie intre verde si caprui, nu m-ar mira, ambii bunici masculini au (avut) ochii verzi...chiar ma gindeam si eu daca raman asa.
cory, mama ce plete avem!! chiar si asa tunsa
Abia astept si eu sa ii pot face coditze..
Anda, bine zici tu cu scrisul...eu imi impartaseam gindurile cind eram gravida, acum nu imi mai vine...desi mereu vreau.
ai primit aseara vreun telefon suspect???
daca da, scuza-ne, Rebecca a invatat butonarea si daca imi prinde mobilu'...cine se nimereste in agenda e sunat, iar daca i-l dau blocat...hehe, ce credeti?? la fewl ca si teleomanda fara baterii![]()
Pe mine m-a indurerat profund ce s-a intimplat cu mamica de pe forum, de cind am citit numai la asta ma gindesc si la cit de cruda i-a fost soarta..., a ei si a fetitei...imi vine mereu sa pling...desi nici nu am cunoscut-o... cu o seara inainte am vazut un film cu acelasi subiect (Jersey Girl) si am fost asa de profund miscata si mi-a lasat asa un gust amar, si simbata dimineata m-am trezit si am citit pe forum...efectiv numai la asta m-am gindit..mi-am propus ca nu ma voi mai plinge de micile probleme cotidiene, de nopti dormite pe jumatate, etc, etc, si sa multumesc lui doamne doamne ca sintem bine!!
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
sirimie spune:
Eu nu prea am timp.
Multumesc mamicilor pentru raspunsul despre cum invata bebelusii sa arate nasul. Mai insistam.
Ceva ce m-a amuzat pe mine azi:
- Serviti mormoloci in acest restaurant?
- Servim pe oricine! Luati loc!
Oana Cretu, iti multumesc mult pentru raspuns. In WE-ul asta in parc l-am lasat pentru prima oara pe Vladut sa mearga pe jos, si am pozat ghetele lui la usa linga ale noastre
El nu merge singur asa ca m-a cam cocosat
Mult succes Lavinia la intarcat, eu cred ca cel mai bine ar fi sa nu mai doarma cu tine.
Si Vladut maninca toate scamele de pe jos (dar cind i-am dat in mina sa manince portocala nu a vrut in ruptul capului sa o duca la gura
).
Si eu ii fac budinca si papanasi si ma refuza regal (si pentru mine e un efort mare ca nu ma pricep deloc la bucatarie
).
Si el se pricepe bine la telefoane, telecomenzi, si tot timpul vrea sa puna capace la orice - la biberon (de obicei cind ii dau sa manince
), la sticle, la orice. Sintem meseriasi
Acum face greva, nu maninca decit cu multe rugaminti si am hotarit sa nu mai insist deloc sa manince, poate isi da seama ca daca nu maninca nici nu primeste, asa am citit pe undeva ca s-ar face. Desi ii dau Tonotil N pentru pofta de mincare, nu vrea si pace 
La Multi Ani! RARES BOGDAN si SEBASTIAN! Sa cresteti mari si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri!
Eu am vorbit numai despre AndreeaC in we, e foarte trist ce i s-a intimplat. Am mers pe link-ul de la Mona sa ajung la ce a scris sotul ei. Eu pe vremea cind eram gravida nici nu mi-am imaginat ca se poate muri la nastere. Mie mi se pare ca fetita ei seamana cu ea.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
oana cretu spune:
Crinuta, eu i-am modificat aseara Amayei, ca eram pe faza, tocmai imi modficasem si mie. Sanatate multa, ne luam de mana, ca eu nu mai scap de 3 luni de raceala. Azi m-am trezit cu o voce, si ma ustura gatul...
BDana, daca ar fi fost Seb la tzitzi acum nu ar fi mers cu ceaiul de pelin, deci nu garantez nici pentru Cristi. Sa iti zic de ce. Cineva, intr-o zi i-a facut pe plac copilului care era calare pe acea persoana sa bea din cana ei cafea, si i-a dat o gura, cafea fara zahar, beah am zis eu vazandu-l si m-am strambat, la care el cu un zambet se linge pe botic si se intinde sa ii mai dea. 
Mona, ma bucur ca ti-ai gasit actele.
Jone, sa iti traiasca vrednicutza! 
Anda, frumos graiesti tu in povestile tale, si chiar asa, parca ai povesti si de Seb acolo. Si eu vreau sa ramana mic, asa, cum este acum, dar...cred ca pentru noi, mamicile, asa o sa fie o viata copiii nostri, aia mici.
Magga, ai dreptate, zaharul nu aduce nimic bun, dar totusi, macar fructe, desi si legumele au vitamine, dar fierte isi mai pierd din ele...Azi a mancat un compotel de mere cu vanilie. Am o gramada de compotele de fructe primite, expira saracele si el nu le mananca. O sa le dau la alti copii care au nevoie, daca vad ca nu face ca azi, sa pape.
Lavinia, Magga cam are dreptate, ca si Seb cand ii dau bibe dimineata, in somn si il simte de la distanta si intinde manutele dupa el. Dar nu zic nimic, ca si el doarme cu noi si daca l-as fi alaptat si acum...
...nu stiu ce as fi facut.
Cory, de ce ai tuns minunatie de par?
Desi ii sta bine tare si asa.
Pupici fata cu nume si ochi de migdale.
Patricia, data viitoare cand il tund, iti trimit parul lui Seb sa ii faci codite. Al lui cu al lui Rayan, Amanda si restul...ii faci o perucutza.![]()
Simona, ma bucur ca i-ati dat drumul pe jos la baiat afara. De aia v-am zis sa o faceti cate un picut, ca sa nu fiti nevoite sa va mai carati cu ei, sau cu hamul. E varsta la care descopera si daca dau de gust, alergati dupa ei.
Unde-s cu pozele cu ghetutele?
Uite, acum rad de Seb, a prins un obicei, nu stiu de unde le scot copiii astia cateodata, ca eu nu ii arat. I-a ridicat tricoul lui George si ii face cu gura pe burta sunetul ala ca de partz.
Si va jur ca nu i-a facut nimeni lui, dar intr-o zi mi-a ridicat bluza mie in pat sa se joace cu buricul meu si cand a vazut ca e moale burta
, a inceput sa sara cu mainile pe ea si a pus gura si din greseala a scos sunetul ala. Si acum...ne dezbraca fi-miu cand ne prinde in pat sau chiar la calculator vine si imi face.![]()
Oana si Seb 
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI
cory35 spune:
OANA puitza transpira foarte mult si facea bubitze pe ceafa de aceea i-am taiat din parutz..Hihi obiceiul ala il are si Amanda cu pirt cu guritza dar face numai pe burtica mea..(ca e moale)
Patricia o sa-i creasca parul si printesei tale in curind..
Shobo spune:
crinuta si alte cunoscatoare in Lady's Fingers, e ok smintina Milli rosie la galetusa? am luat si eu azi sa fac miine dim pt ziua sefului
. acum tocmai ii ornez tortul nemtesc de brinza
si mai ca-mi vine sa musc din el
de bine ce arata!!!
si as vrea sa mai fac ceva sarat tot miine, poate melcisorii aceia, sau ceva cu brinza... la ora 14:00 vrem sa-i aprindem luminarica cu 1 an, pt ca exact la ora aceea s-a nascut
si si-a luat si tati LIBEEER 
, ce bucuroasa sint!!! si pe linga cele 2 bunici si sora mea mai vine si STRABUNICUL lui Codrin (bunicul patern al lui tati), strabunic ce va face 90 de ani ![]()
in aprilie (cu sotia de 87
, amindoi perfect deplasabili, perfect lucizi)... va dati seama!? ce inseamna 90!!! eu nici nu-mi pot imagina o asa virsta mama... oare mai ajungem noi asa, la 90??? 

....
Anda , ai dreptate cu scrisul, dar cind talentul e IOC -vezi al meu, mai bine ramin in mintea mea ca ar fi pacat sa le pun pe hirtie, n-ar mai iesi deloc la fel... eu de aceea nu mi-am mai scris povestea nasterii, ca in timp ce scriam mi-am dat seama ca nu ma ridicam la inaltimea sentimentelor din acele momente...
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
bubu05 spune:
Buna seara, mamicilor!
Azi nu am stat deloc la calculator, am facut curat in casa, am bantuit pe-afara vreo 3 ore in 2 reprize, am mai facut ceva de papa! Sunt franta! Si sunt consecventa: azi am facut budinca de gris cu lapte(am gasit reteta "la bucatarie") si victorieee! a mancat Vladut aproape un castronel. El nu imi refuza niciodata mancarea si tare ma supar cand stau si gatesc degeaba...Incerc sa-i fac si alte mancarici, mai variate, fata de ce papa el in mod normal.
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
bubu05 spune:
Shobo, cred ca e ok, eu am facut cu smantana Oke la galetusa cu grasime 20% si sunt de parere ca iese mult mai buna praji cu smantana la galetusa, e mai acrisoara. Mie totusi mi se parea ca nu se intareste suficient si am pus 2 pliculete de intaritor de frisca si a iesit super. Crinuta zicea ca e ok si asa mai moale ca se intareste la frigider pana a doua zi.
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
Shobo, eu am folosit data trecuta smantana Milli la galetusa ( nu stiu daca era rosie sau alta culoare, nici nu stiu daca exista mai multe tipuri, eu am vazut unul singur) si a iesit mult mai buna decat cu Dorna, tocmai datorita gustului acrisor.
Nu mi s-a intarit desi am batut-o cu mixerul destul de mult, insa, dupa o noapte la frigider era tare, iar de gust ce sa mai vorbim.
Crinuta si
Rayan