bebelusi de ian-feb 2005 (81)
Raspunsuri - Pagina 12
bubu05 spune:
Mai fetelor, de cand cu vremea asta frumoasa, ce faceti? Stati mai mult pe afara? Nu prea mai e activitatea asa intensa pe forum...
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
quote:
Originally posted by bubu05
Mai fetelor, de cand cu vremea asta frumoasa, ce faceti? Stati mai mult pe afara? Nu prea mai e activitatea asa intensa pe forum...
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Da Oana, si noi stam pe afara si tare bine e.
Of, ce ma enerveaza raceala asta, de fapt doar nasul infundat. Imi pun picaturi mereu si tot degeaba.
Acum ma uit la patinaj. E ultima grupa de la dansuri.
pupici
Crinuta si
Rayan
catiflo spune:
Buna fetelor,
noi sintem intr-o pasa cam proasta desi ziua de 13 a trecut de mult lucrurile nu au luat o intorsatura prea bune, au inceput sa ni se strice electronicile din casa unul dupa altul, parca au fost programate. Gabitza merge azi la doctor la control sa vedem daca ii continuam antibioticile pt otita, taica-su e intr-un very low mood, imi vine sa ma urc pe pereti. ieri le-a scris la ai lui invitindu-i sa vina si sa petreaca cu noi citeva luni, sa vad ce vor zice.
oana, bine ai revenit, vad ca Seb face multe nazdravanii.
mona, e extraordinar ca ti-ai recuperat actele, cred ca persoana care ti le-a trimis stia ca nu ai voie sa trimiti bani prin posta normala
te poti considera norocoasa
sa nu ma considerati scorpie, dar eu nu vreau sa citesc nimic despre mamica ce a murit la nastere, ma apuca plinsul numai cind ma gindesc la tragedia care a cuprins familia. aseara la tv un film cu un baietel care a fost dus la un tratament experimental si a murit din cauza asta, incep sa pling si trebuie sa mint, ii zic sotului ca ma doare stomacul... prea multe lucruri rele se intimpla pe lumea asta si stirile triste ne bombardeaza din toate partile, ati observat ca in mass media nu exista nici o stire vesela si imbucuratoare? numai tragedii de toate felurile si proportiile. nu-i de mirare ca sintem toti depresati si cu moralul la pamint.
cer scuze daca v-am intristat in vreun fel, n-a fost asta scopul, m-am descarcat si eu putin.
alina maria, trebuie sa recunosc ca ma bucur chiar ca se vorbeste de alocatii si alte chestii care pe mine personal nu ma intereseaza, dar care fac viata mai dificila si tracasanta, intr-un fel ma face sa nu uit de ce am plecat. Cumnata-mea e doctorita si are un cabinet intr-o cladire care acum a fost retrocedata bisericii greco-catolice si astia cer chirii monstruoase pe care medicii nu au de unde le plati, doar ei pun bani din buzunarul sotului/sotiei ca sa tina cabinetul deschis. am fost anul trecut la ea, m-am ingrozit, cadea tencuiala de pe pereti, iar scaunele de pe sala erau de acum 50 de ani, toate scorojite, mobilierul ca vai de el, mi-a fost groaza sa ma duc la toaleta.
va pupicesc dulce
Florina & baby Gabe (04 feb 2005 )
Pozele noastre
crinuta spune:
LA MULTI ANI MATEI SI CODRIN!
Sa fiti sanatosi, fericiti si sa aveti o viata cat mai frumoasa.
Crinuta si
Rayan
Amaya spune:
LA MULTI ANI, Matei si Codrin...sa va dea Dumnezeu multa sanatate, fericire si o viata plina de bucurii; sa fiti cuminti si sa va bucurati parintii.
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!
crinuta spune:
Shobo, cum au iesit torturile? Arata-ne si noua poze. S-a intarit smantana?
Iar e slabuta activitatea pe aici. Pai ce facem?
Crinuta si
Rayan
PatriciaArdeleanu spune:

La multi ani, Codrin!!
La multi ani, Matei!
Shobo, Liviana, sa va traiasca puiutzii si sa va bucurati de ei, sa creasca mari, sanatosi si sa va umple mereu sufletul de implinire!!
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
BDana spune:
La multi ani celor 2 baietei sarbatoriti azi, Codrin si Matei. Sa cresteti mari si sa le aduceti bucurii parintilor asa cum ati facut in anul ce a trecut de la nasterea voastra.
Noi stam mult pe afara, e tare frumos si lui Cristi ii place mult. Doar ca ieri, in parc, a fost tare amarat ptr ca erau pe acolo niste paietei de 3-4 ani care se jucau si taaare mult voia si el sa il bage in seama si sa se joace cu el, dar ei, de, erau mari si il tot dadeau la oparte. Saracul, a incercat de cateva ori si daca a vazut ca nu merge, s-a retras si se uita asa lung la ei, ca imi era mila. Dar ce sa ii faci, trebuie sa avem si experiente din astea, desi, daca ar fii dupa inimea mea de mama, as incerca toata viata sa il feresc. STiu ca nu se poate, asa ca, uneori, stau pe margine si privesc.
Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).
Prima aniversare
jone spune:
La multi ani, Codrin!! La multi ani, Matei!
Shobo, Liviana sa va bucurati de puiutii vostri.iar iei sa fie cat mai zglobii si lipsiti de griji.
Florina ai atata dreptate sa nu citesti despre mamica andreea.e multa durere acolo.eu nu ma uit la stiri.citesc doar ce primesc pe newsletterele economice sau de specialitate IT.
am lucrat putin (vreun an) in domeniul stirilor si multumesc! nu mai imi trebuie sa ma uit la stiri.am vazut cum se fac ele si cum "se fac"
pupici
jo si alexandra 
"soarele va rasari si maine!"
tomasa spune:
LA MULTI ANI, Codrin si Matei! Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi, fericiti si foarte norocosi si sa le aduceti parintilor numai bucurii!!!

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)