bebelusi de ian-feb 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

LA MULTI ANI TUTUROR BEBELUSILOR NASCUTI ZILELE ACESTEA SI TOATA LUNA FEBRUARIE! ca eu sunt mai puturoasa la scris

Oana, bine ai revenit! ma tot intrebam ce mai e cu voi.

Coraly si bebe Sergiu

poze 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi, MATEI si CODRIN!
Liviana si Shobo, sa va traisca puiutii, sa creasca mari, sanatosi si sa aiba o viata frumoasa. Va pupam cu drag

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Multi ani Matei Si Codrin

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Marsupiul psihologic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Noua ne iese dintisorul nr 8, incisivul lateral stanga jos.
La masele inca nu pot vedea ca nu ma lasa. Si asa abia l-am vazut pe acesta, mai ales ca saliveaza enorm.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

LA MULTI ANI, CODRIN!

Happy birthday to you, happy birthday to you!

SHOBO, sa-ti traiasca "baietu"! Sa creasca mare, destept, sa fie ascultator si cu iubire de Dumnezeu, asa ca mama lui!

Fetele (Crinutza, Amaya, Patricia, Bdana, Jone, Tomasa, Coraly, Amo, Anda) va multumesc din suflet pentru urari! Astazi sunt tare emotionata si nu-mi arde deloc de servici, in ciuda faptului ca a trebuit sa merg la munca!
Azi noapte nu prea am dormit bine, fara un motiv anume... Cine stie, poate tocmai pt ca atunci cand s-a nascut Matei, am fost in travaliu noaptea. Puiul lu' mama s-a nascut la ora 5 dimineata! Curios, dar dimineata toti din casa am fost matinali. Matei s-a trezit la ora 7 (f. vesel!), el care de obicei dormea pana la 8-9!

Shobo, iti mai aduci aminte SMS-ul meu de acum 1 an? Doamne parca ieri a fost! Eram in patul de spital cu perfuzie la mana pe la ora 9 dimineata si trimiteam SMS-uri cu vestea cea mare. SMS-ul Danei venit repede ca reply si zicea cam asa "sunt intre 2 contractii, vorbim mai tarziu". Eh, ce amintiri! Iata-ne azi sarbatorind, ne-a venit randul, asa ca hai sa ne bucuram!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Matei Yoghinul!

Professional pics

Mergi la inceput

Ilbeciug, n-ai putut sa iti iei liber azi? Imi inchipui ce chef de servici ai...
Ce ai pregatit bun?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

La Multi Ani Codrin si Matei!

Magga am vazut pozele cu Hana,repet tare arata a nastrusnica!

Cat despre dormitul impreuna,asta e,nu pot s-o las sa doarma singura inca ca e destul de frig in casa noaptea.Asa ca am luat-o langa mine sa stiu ca nu ii e frig,sa stea langa mine unde e cald si bine.

Cory eu n-am reusit sa vad pozele cu Amanda.

Lavinia si Natalia(17.01.05)

pozeNatalia

Mergi la inceput

Lavinia, si eu dorm cu Rayan impreuna si tare mult imi place. Il pupacesc cand vreau, ma uit la el cum doarm,e e minunat.

Am pus-o pe mama sa sune la pol de frontiera si i s-a spus ca sa faca el acel act la ambasada in 2 exemplare pe care sa mi le trimita in original.
De ce nu merg copii?
Nu stiu ce sa zic, eu totusi vreau sa vina el sa ne ia. Cine stie peste cine dau la aeroport care are alta parere, ca deh, asa se intampla la noi.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

La Multi Ani Matei!
La Multi Ani Codrin!

Sa cresteti repede mari si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri tot timpul de acum incolo!

Shobo, Liviana, sa va creasca baietii mari si sanatosi!
Si Petrecere frumoasa!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Shobo, fix la ora 14 iti urez sa-ti traiasca baiatul, sa fiti fericiti!
Liviana, sa-ti traiasca printisorul si sa va bucurati de el!

La multi ani, Codrin si Matei, sa cresteti mari!

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput