bebelusi de ian-feb 2005 (81)
Raspunsuri - Pagina 14
oana cretu spune:
La multi ani Matei, Codrin si Marc!
Sa fiti sanatosi puiutilor si fericiti, ca o meritati din plin! Fetelor, sa va traiasca ingerasii!

Florina, da, face numai nazbatii, dar cred ca toti fac la varsta asta.
Sanatate ingerasului, off, mititelul, iar are otita!
Si noua ne-a zis pediatrul azi ca e roz intr-o ureche, sper sa n-o faca iar.
BDana, offf, daca ai sti ce te inteleg cu copiii. Eu am zis ca mai rai ca francezii nu cred ca sunt. Unul nu l-a bagat in seama peste tot unde am fost, desi el rade la ei, se duce sa iipupe, vorbeste cu ei. Pe langa ca nu-l baga in seama, il si imiping cum ai zis tu si dupa cateva insistente se retrage si el ca Cristi trist. Si eu cu lacrimi in ochi il iau si ma joc eu cu el.
Alaltaieri la McDonald's, l-am dus sa se joace cu copiii acolo, ca ploua afara, pentru el am fost, si doua fetite la vreo 3 ani au inceput sa comenteze cu rautate: "Ce vrea si asta de la noi? etc"(ma uitam cu George la ele si ne minunam, de obicei le zic ca vrea sa se joace cu ei, dar atunci am amutit amandoi cand am auzit ce scot din gura, l-am lasat sa rada la ele si apoi l-am luat si m-am jucat eu cu el si cu tati), cand el s-a dus la ele sa se joace si radea la ele. Iar altul i-a tras un picior in ochi ca il incurca Seb la tobogan jos. El nu plange, dar se intristeaza, se vede ca intelege respingerea. Am remarcat ca parintii ii invata sa fie asa rai, si cumnata la fel face cu fi-sa ii spune sa dea cu pumni si picioare la gradi la copii, si cand il vede pe Seb il impinge incontinuu, si el vrea sa se joace. In fine...offf...ma doare.
Oana si Seb 
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI
lbelciug spune:
Crinuta, n-am facut nimic bun DEOCAMDATA. Dar am o lista intreaga de pregatit pt weekend, cand vom serba. O sa fac poze si va arat atunci, ok?
Merci de urari, Sirimie si Bubu.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Matei Yoghinul!
Professional pics
crinuta spune:
Oana, e groaznic ce povestesti.
Sper sa nu treaca si Rayan prin asa ceva, mai ales ca el este foarte sociabil, e numai zambete cand vede copii, bebelusi, fuge catre ei, vrea sa ii atinga, sa se joace. Sper sa nu sufere in viata din cauza asta, deoarece sunt multi oameni rai, foarte multi...
Crinuta si
Rayan
tomasa spune:
Magga, eu am intrebat-o pe Culcer cand era Tudor mic, despre varsta la care se stabilizeaza culoarea ochilor si mi-a spus ca dupa 1 an nu mai sunt modificari, dar in general se cam vede de pe la 10 luni. Cel mult dupa 10 luni cei care vor fi deschisi se deschid mai mult si invers.
Eu eram uimita pe atunci intrucat Tudor cand era bebelus mic ii avea albastrui si ma mira mult fiindca el chiar nu avea cu cine semana cu ochi albastri, de-aia am intrebat-o. Ea mi-a zis ca ii va avea deschisi dar probabil nu vor ramane albastri si a avut dreptate. Ai lui erau un albastru atipic, mai inchis decat cel obisnuit si care batea spre gri.
In orice caz ce voiam sa zic este ca deja de pe la 6 luni s-au inverzit din ce in ce iar acum ii are verzi, un verde superb, ceva mai inchis in casa si mult mai deschis in lumina zilei de afara.
De curand am citit ca unele nuante de ochi au nevoie de lumina solara pt. a se maturiza/definitiva si ca pigmentul se formeaza mai greu. Totusi la un an e clar ca i-a vazut soarele suficient.
Eu sunt convinsa ca ai Hanei vor ramane asa, ca acum, verzi adica. E deja mare si nu cred sa se mai schimbe. Nu te gandi ca nu are cu cine semana, probabil a mostenit o gena recesiva mai indepartata. Eu am ochii verzi-verzi, fara pic de caprui, super deschisi, mai deschisi ca ai lui Tudor, din 2 parinti cu ochi caprui si 4 bunici la fel (nu un caprui f. inchis e adevarat, dar oricum). Asa ca se poate.
Am inteles ca ai pus poze cu voi. Le mai poti pune odata? Ca sa va vad si eu...ca nu prea am timp sa caut si sa citesc din urma. 
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)
kris spune:
LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi
Codrin Stefan( shobo) 

si 

Matei (Ibelciug) 
SA VA TRAIASCA PUII, SA FIE FERICITI, IUBITI, CUMINTI , DESTEPTI, IUBARETI ( de fete 
) binenteles
Nu i-am uitat si pe cei de zilele trecute:
Sarah( RamonaS)
Codrin(lorellay)
Cristina Mihaela(Ixxi)
Radu Andrei Alexandru(Amaya)
Miruna Alexandra Francesca Daria Catharina(ancade)
Rares Bogdan(Alibeta)
Sebastian(Vlara03)
Scuze ca nu am mai postat.
Intr-adevar cazul despre care v-am povestit este pe site acum. Probabil ati si aflat numele dr. cu care a nascut.
Andreea a copilarit cu contabilul de la firma la care lucrez. Lucruri concrete nu stie nici el despre ceea ce s-a intamplat. Totul este neclar.
Mama lui este cea mai buna prietena a mamei Andreei si a fost chiar si invatatoarea acesteia. Am postat cu cateva mesaje pt D-sa.

ne mai auzim
prima aniversare
poze1
poze 2
poze 3
kris si Bianca Maria (26.01.2005)
oana cretu spune:
Da, Crinuta, e groaznic. Pe moment, imi spun ca-s copii, si ca asa sunt toti, dar eu sper ca Seb sa nu ajunga asa, eu o sa fac orice sa impiedic asta. Dar de fapt parintii sunt de vina, am remarcat ca ii incurajeaza sa bata cand sunt deranjati. Pacat...copiii ar trebui sa fie puri. Lumea a devenit atat de rea, incat, sincer nu ma mai mira nimic. Dar in adancul sufleului meu ma doare. Sper ca la gradinita sa isi faca si prieteni, ca mi-e frica tare, mi-e frica ca din rautate, sa nu devina si el la fel, ca e mic si nu intelege, dar instinctele...eu stiu. Maine, poimaine si raspoimaine ma duc si eu cu el cate o jumatate de ora sa se acomodeze, dupa o sa stau un pic cu grija. Desi pana acum nu ma gandeam la asta, iesirile cu el in parc si respingerea lui ma fac sa-mi fie teama.
Sincer, eu nu va doresc sa treaca puii prin astfel de situatii si sa ramana niste copii sociabili si cuminiti!
Tomasa, ce face Tudorel?
Kris, dupa atatea lacrimi varsate si ganduri negre la ce s-a intamplat cu Andreea, sincer iti zic ca nici nu mai am cuvinte.
Liviana, asa, astept sa imi faci si tu pofte cu pozele.![]()
Oana si Seb 
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI
cory35 spune:
LA MULTI ANI MATEI SI CODRIN!!!!
OANA m-a intristat ce ai scris despre unii copii din.Frantza.Cum poate sa existe rautate la copilasi mici? Eu ieri am fost cu Amanda la mall si a vazut niste gentute cu Dora (personaj de desene animate) si era lipita cu nasucu de vitrina si a mai venit o fetitza si a incercat sa o impinga si mamica ei imediat ia facut observatie si ia spus ca nu e frumos..
Lavinia daca nu potzi sa le vezi pozele din linkul ala, vezi ca in lista de inceput mai e un link si am pus si acolo ceva poze noi..(albumul "am un an")
Tomasa chiar mai spune si tu cite ceva de Tudor..
ana maria spune:
La multi ani Codrin Stefan !!!!
La multi ani Matei!!!

Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
crinuta spune:
Oana, faptul ca sunt copii nu este o scuza. N-am sa-i permit in veci lui Rayan sa se poarte asa. In mare masura depinde de noi,
Crinuta si
Rayan
ana maria spune:
Tomasa, te-am mai intrebat o data si nu mi-ai raspuns. Tu mai alaptezi? Cum mai doarme noaptea?
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!