bebelusi de ian-feb 2005 (81)
Raspunsuri - Pagina 15
lavinia345 spune:
Crinuta pai e bine daca le poate face la ambasada.Pana in aprilie ajung la tine si apoi e bine ca o sa le ai in original ca asa nu mai poate sa zica nimeni nimic(aia din aeroport).Dar daca vine el si va ia nu mai are nici un rost sa mai faca atatea declaratii.Pe de alta parte ar fi mai ieftin sa mergi doar tu cu Rayan.Vezi sa ai certificatul de nastere si cel de casatorie cu tine.Cer astia toate hartoagele sa le ai cu tine.Daca sunteti toti trei nu-ti mai trebuie nimic.Nu uita carnetul de vaccinari al lui Rayan sa-l iei cu tine.
Am inteles eu bine sau ziceai ca tre' sa stai 10 ore in aeroport in Turcia???De ce?Alta legatura n-ai gasit?
Lavinia si Natalia(17.01.05)
pozeNatalia
crinuta spune:
http://community.webshots.com/user/sweety29103
Am pus cateva poze de azi din parc.
Lavinia, problema se pune asa: ii trebuie lui viza noua, si va dura 4-5 saptamani.
Pe de alta parte, daca face la ambasada originalele ( sper numai sa stie aia ce au de facut, ca din ce mi-a spus el nu prea stiau) le va trimite prin DHL, asa i-am spus eu, ca doar n-o sa astept dupa posta.
Nu prea inteleg ce nevoie eu de certificatele astea, dar ma rog, le voi lua cu mine.
Sunt mai multe legaturi, dar cea mai ieftina si care ne duce exact in orasul care ne intereseaza e prin Syrian Airlines si diferenta de pret e de vreo 500$, ceea ce nu e ici de colo.
Prima data am plecat prin Ryad si am platit eu 800euro, pe cand el de acolo cand a venit sa ma ia a platit 500 $. Problema e ca ajungem noaptea in Ryad si nu imi prea convinde, desi ar veni sotul sa ne ia.
Ar trebui sa stam cateva ore la hotel, iar apoi iar in avion cu Saudi Airlines.
Ca mergem cu Turkish sau cu Syrian, la nr de ore petrecut in aeroport tot acolo ajungem.
Ma rog, mai am timp sa ma gandesc la asta. Intre timp incerc sa il conving sa vina el sa ne ia ca zau nu stiu cum ma voi descurca.
Azi m-am simtit rau, m-a durut capul si am vrut sa dorm si de griji nu am reusit.
Crinuta si
Rayan
alipiticot spune:
La multi ani cu intarziere si scuzele de rigoare pt Cristina Mihaela(ixxi)
Radu Andrei Alexandru (Amaya)
Si pt sarbatoritii de azi
Matei si Codrin Stefan
sa fiti sanatosi ,sa cresteti mari si fericiti alaturi de cei dragi!
Oana bine ai revenit si multumesc pt urari.eu voi afla dupa 24 mai daca e fetita sau baiat,dar nu conteaza deloc pt noi.
Ana Maria multumim de intrebare,noi suntem binisor.
Eu mai alaptez o data pe noapte,de fapt aseara nu a vrut deloc,daca nici in acesta seara nu vrea,nu ii mai dau deloc.
Lavinia,ea in momentul in care nu i-am mai dat deloc ziua,atunci a redus suptul si noaptea dar ea sugea cam de vreo 4 ori in timul noptii plus la culcare si dimineata....Si cand am inceput sa o invat sa adoarma singurica,am scos suptul de ziua,a redus si noaptea si usor ,usor am redus cate un supt cam la o saptamana,pana in stadiul de acum.Eu sunt multumita ca intarc progresiv,nici probleme cu sanii nu am si nici ea nu-si da seama.Probabil daca nu eram insarcinata nu ma grabeam dar asa sunt nevoita.Dar in schimb ea doarme singura.
In rest noi nu prea am mai scris ca am facut o echo si bb e mai mic cu doua saptamani si sunt cam ingrijorata....dar sper ca va fi bine.
I-am facut si fetei hemoleucograma si a iesit destul de mare anemia,si azi i-a luat si venos pt alte investigatii dar au iesit bine,am fost si la medic si el spune ca nu e de speriat,ca e binisor si mi-am mai revenit.
Petreceri frumoase la bb!
Vom pune si noi poze de la mot,daca am timp chiar diseara.
O seara placuta!
Paula
7 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
bbdeian-feb2005 spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69621" target="_blank">Capitolul 82