bebelusi de ian-feb 2005 (81)
Raspunsuri - Pagina 8
bubu05 spune:
Aaa, Vlad imi arata ochii, iar la nas se stramba, parca ar mirosi, dar stie ca ala e nasul. Daca gaseste pompita minune si-o duce singur la nas si "miroase". In rest, daca ii spun da-mi manuta sa plecam, mi-o da, iar daca ii pun ciorapii ridica cate o labuta sa-l incalt. Dar nu imi arata daca ii zic unde e mana sau piciorul.
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Witchie spune:
Bubu, ia sa te pun si io pe ym-ul meu...
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Fata lui Jackie Chan
Ubi spune:
Nu pot spune exact cum am invatat-o pe Alexandra sa arate diverse lucruri. Intamplator, deasupra patutului ei ramasese un cui gol (inainte era un tablou dar l-am dat jos sa nu-i cada in cap - hm...drobul de sare....). Si in acel cui, l-am spanzurat pe Porki. Si tot intamplator, intr-o dimineata am intrebat-o unde e Porki (e o jucarie de plus pe care o stie de la 2 luni) si ea s-a uitat in sus spre "spanzurat". Avea atunci vreo 10 luni. Atunci am apaludat-o, i-am zis bravo (parca in Capraru am citit ca tb sa incurajezi copilul) si am continuat in fiecare zi sa o intreb de Porki. In alta zi, i-am mai prezentat un pufos din colectia ei personala si tot asa. Recapitularea e mama studiului - parca asa suna sloganul de pe vremea scolii - asa ca o intrebam aproape in fiecare zi de una sau de alta. Acum, la 1 an prinde mult mai repede si in plus ii arata cu degetul. Cu okii am inceput intai la o jucarie. E un iepure cu ochii maaaari cat urechile lui. Nu o prea intreb unde sunt ochii ei ca sa nu-si bage degetele in ei. Stie de nas, de urechi, de burtica si acum de cap (asta cu capul, chiar e caraghioasa...v-am zis ca parca e o baba care se vaicareste).
Si acum ca sa va reveniti: Alexandra mananca pasat, nu se omoara dupa fructe si nu face la oala. Deja va simtiti mai bine, nu?
Ce frumos e afara...Si ieri si azi copilul s-a dus cu bunicul afara. Eu am ramas in casa caci am probleme cu o unghie incarnata sau reincarnata (acum 10 luni am avut exact aceeasi problema). Vineri am fost la dr. si mi-a taiat coltisorul iar acum stau cu el bandajat. Nu-mi intra piciorul in nimic inafara de papuci. Nu stiu zau, maine la control cu ce o sa ma incalt.
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/
Witchie spune:
Ubi, in papuci te duci, scumpo.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Marsupiul psihologic
jone spune:
o sa lansezi o noua moda:
papuci cu palton!
jo si alexandra 
"soarele va rasari si maine!"
bubu05 spune:
quote:
Originally posted by Witchie
Bubu, ia sa te pun si io pe ym-ul meu...
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Fata lui Jackie Chan
Pai f. bine faci!

Noi am mai fost o tura pe afara, nu am rezistat la cat de frumos a fost si iar a mers Vlad o gramada, bineinteles cu hamul. Shobo, eu sunt multumita de ham, ca imi da drumul la mana sa mearga singur si este posibil 100% sa cada in nas. Asa ca il trag de el daca se impiedica, plus ca vrea sa puna mana pe toate alea si trag spre mine.Era asa haios, mergea tare mandru cu un batz in mana

Poze cu Vladutz
amo2004 spune:
A scris sotul Andreei Calin: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69393&whichpage=22" target="_blank">aici
Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"
bubu05 spune:
Fetelor, esec total...
Vlad nici nu a vrut sa puna in gura sufleul, asa ca l-am papat eu!
Poze cu Vladutz
bubu05 spune:
Fetelor, esec total...
Poze cu Vladutz
bubu05 spune:
Fetelor, esec total...
Poze cu Vladutz