bebelusi de ian-feb 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Buna dimineata!

La multi ani Rares, sa fi sanatos si fericit alaturi de familia ta!

Merci, Kita, esti o scumpa! Hihi, deja a facut o cucerire Seb la gradi, cum il sti si tu. Nu a stat decat 5 minute, ca era zi de inscriere, si si-a ales o fetita scumpa foc, asiatica, cred ca cu vreo 4-5 luni mai mare ca el, avea o papusica in mana si se priveau de la departare si s-au apropiat usor si a mangaiat-o pe manutza si pe papusica. El e cel mai mic, sper sa nu il bata baietii mai mari ca le fura fetele.
Dar cu tine ce este, de ce ai starea asta? Daca vrei sa te descarci, suntem aici, tu sti asta. Andrei ce mai face?

Merci mult, Simona! Uf, daca ii dau bucatele mici le baga in gura, le inmoaie si le scuipa, asta de paine vorbesc, ca biscuiti manca singurel inainte, acum nu ii mai place nimic dulce. Cum simte ca e dulce, scuipa si mai trage si moaca de zici ca cine stie ce i-am dat. Chipsuri, pufuleti cu branza, bacon si altele mananca o gramada, daca ii dau punga, nu se mai opreste. O sa mai incerc asa. Sanatate multa iti doresc si sper sa nu ia si Vladut raceala. Eu sunt terminata de oboseala, din decembrie o tin numai in gripe si raceli. Iau medicamente, imi trece si apoi ma ia iar. Prima oara le-am dat si la baieti, am suferit toti trei, apoi George ne-a dat noua, acum eu sunt iar cu gatul...amigdalele umflate...Sper sa treaca ca de atata timp...m-am saturat...

Crinuta, dar l-ai tuns frumos, imi place. Tinand cont de varsta lor, eu consider ca sunt tunsori perfecte, ca nu prea stau sa ii tunzi la varsta asta. Cred ca iti pare rau dupa bucle, dar nu uita ca asta e parul lui si asa il va avea mereu. M-a amuzat cu aratatul ochilor, nasului etc tare, eu nu am incercat asta. Dar am inteles ca se prind repede cand le arati ceva, imita si ei imediat. Dar daca nu o faci zi de zi, am remarcat ca, pe cat de repede invata, la fel si uita. De exemplu, eu alaltaieri i-am aratat soba cu care facem caldura, o tinem pe masina de spalat cand ii dam drumul, sa nu puna mana, ca e flacara, si l-am luat in brate si i-am zis "ufff" si de cate ori ii zic "uff" se uita acolo. A inteles ca nu e voie. Sau alta faza care m-a amuzat teribil azi dimineata, cand ne-am trezit. I-am zis da-i o palma lui tati, si el a ridicat mana la el. Sa nu credeti ca ne batem noi, , il mai pun sa ii dea palme lui varul lui George peste nas, si a tinut minte. Mama nebuna, stiu!

Anda, merci!

M-a amuzat teribil descrierea Letei, e imposibil sa nu-i gasiti in parc.

La noi e frumos si cald toata saptamana si in weekend e nasol. Dar daca nu ploua tot iesim un pic cu el dupa amiaza in parc.

Galaxy, Tomasa, Adita, Elena, pe unde umblati?

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Da Oana, si eu am observat acelasi lucru, ca e bine sa fim consecventi cand le aratam ceva. De ex,daca nu il intreb de nas, tzitzi si parul, e ok, am observat ca nu le uita, dar cu gura si urechile daca uit sa i le spun cateva zile vad ca ezita.
Culmea e ca genele le-a invatat foarte repede. La fel stie sa arate usa si televisorul.

Incerc sa nu ii dau multe notiuni noi pe zi, de fapt sunt zile cand nu ii arat nimic nou, doar repet ce stim deja,
Da, si eu zic ca l-am tuns acceptabil, dar cand ma uit la poze mai vechi cu toti carliontii aia imi vine sa plang, desi si acum ii are, doar mai scurti. Parul lui e cret doar la spate si in parti, in fata e doar usor ondulat. Sunt curioasa cum va evolua in timp.

Oana ( Bubu) unde esti de nu dai nici un semn? Ce mai face Vlad?

Anda, stiu si te inteleg. Nu pot comenta mai mult de atat....

Ixxi, asteptam pozele.

Amaya, pupici lui Andrei.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

hop si eu, dar cam telegrafic.

La MUlti Multi Ani si toate urarile de bine sarbatoritilor de ieri, Cristinei, Mirunei si lui Andrei si lui Rares!!!

Oana, Crinuta, Amaya, vazindu-va pozele mi-am zis ca n-ar fi rau sa fac si un baietel! Oachesi cei trei muschetari.

un pup dulce pentru Mandy si mamica ei. fotografiile tale mi-au trezit amintiri...

Crinuta, din experienta, distanta intareste iubirea. à propos, dar mai pe-aici nu va trecu prin cap sa incercati? medici se cauta tot timpul la spitalul cantonal, limba oficiala e franceza, dar crede-ma cu toata comunitatea international exista mai multi vorbitori de engleza decit de fr, iar tu cum stii germana gasesti usor de munca.

Mona, multzu de sugestie, doar nu vrei sa pui politia religioasa saudiana pe urmele mele? org cu care lucru eu se ocupa de tarile sarace...

sa aveti o duminica frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hop si eu!
Noi am fost pe-afara vreo 2 ore jumatate, e asa frumos! As mai fi stat dar Vlad trebuia sa doarma la pranz iar eu sa-i fac ceva de mancare pt. pranz. Ne-am plimbat de manuta o gramada, iar acum a cazut lat de oboseala!

Va multumesc tuturor pt. urari, mama este bine acum si asteptam sa se refaca cat mai repede.

La multi ani Rares Bogdan, sa cresti mare!

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

si o INTREBARE pentru cine stie si cunoaste, va rugam frumos:
oare la un an se mai schimba culoarea ochilor?
multzumim

Mergi la inceput

Magga, cum sa nu. El avea o oferta in Germania, dar s-a ocupat locul si acum suntem in cautare de oferte. Deocamdata stam acolo pentru ca nu avem another choice, dar daca am avea nu am ezita sa plecam.
Cu franceza stam prost amandoi. Engleza o stim bine, in Saudi engleza e limba oficiala. Toate actele se scriu in engleza, si el a studiat medicina in engleza.
Daca afli de vreun post ceva, pl nu ezita sa imi spui. Orice informatie e binevenita pentru noi.
De mine nu mai zic, in Elvetia muzica e la mare rang, deci, nu cred ca as avea probleme in a-mi gasi un job in domeniul meu.

Referitor la baieti, pai sa faci, de ce nu.
Eu am inceput sa ma uit dupa hainute de fetite, eu care inainte cand intream intr-u magazin pt copii ma duceam glont la hainute de baietei.
Oricum, va fi cum vrea Dumnezeu. Daca imi va mai da un copil, welcome.
Deocamdata vreau sa ma ne unim noi o data, sa ne adunam de pe drumuri, ca tare greu ne este.
Intr-adevar, iubirea este intacta, poate chiar mai puternica, si sunt convinsa ca nu orice cuplu ar fi rezistat la asa ceva. Fara iubire profunda nu vad cum ar fi mers, iar cand te casatoresti o faci si la bine si la rau, iar daca iti este dat sa treci printr-o astfel de perioada, treci, pentru ca altfel nu ar mai fi iubire neconditionata.

Lui ii este mult mai greu decat mie, deoarece vine acasa seara si gaseste o casa goala. Pe langa asta trebuie sa isi gateasca ( se pricepe de minune), sa isi spele, calce, etc singur, si nu e usor cand lucrezi atat de mult.
Macar eu il am pe Rayan, stau acasa cu el, ii vad orice progres, sunt martora dragalasenilor lui. Eu i-am vazut primii pasi, primele nazbatii sia sa mai departe, pe cand el il vede zilnic pe web cam, dar se compara?
Ceea ce ma bucura este ca Rayan cand il vede pe ecrean e super fericit si spune imediat tata. Asta ma bucura enorm.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Magga, eu stiu ca nu se mai schimba dupa 1 an, dar cine stie, nu cred sa fie o regula.
Rayan are ochii caprui de vreo 3-4 luni, si de atunci asa au ramas. Culoarea a trecut prin mai multe faze si pe la 9 luni s-a stabilizat,

De ce intrebi? Ai observat ca Hana sa isi mai schimbe culoarea ochilor?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

LA MULTI ANI CELOR CARE FAC UN ANISOR!SUNT MULTI COPILASI.
Toata luna e plina de evenimente.
multa sanatate si noroc in viatza.

alexandra nu stie sa arate nasul, doar il increteste.nu vrea sa arate nici unde sunt ochii,nimik.
dar stie sa aduca telecomanda, telefonul sau sticla de apa.
acum are o noua preocupare sa se urce si sa se dea jos din pat.
v-am zis ca nu vrea sa pape mancarica gatita (pana acum ea nu a facut mofturi) dar va zic:a halit fasole!bob cu bob ca pisata cand i-am dat nici nu a vrut sa puna gura.
ieri i-am facut o ciudatenie de mancare:
peste in folie la cuptor cu lamaie si ceapa si am fiert mazare si alte legume si asha a mancat.
sa va zic ce adora sa faca?
sa stea cu mine la calculator, pe messenger si sa ne vedem prin webcam cu prietenele.
o nebunie
sa vedeti mame prin webcam cu piticii in brate

pupici

jo si alexandra

"soarele va rasari si maine!"

Mergi la inceput

Hahaha Jone, si eu stau cu Rayan in brate la pc, dar nu mult ca se da jos si cauta ce alte prostioare sa mai faca

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hihi, si noi, si noi. Si Vlad rade cand se vede in web cam!

I-am facut un sufleu de dovlecel, a iesit suuuuper, l-as manca eu. Tare sunt curioasa daca ii place. I-l dau la gustarea de 18 si va anunt!

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput