bebelusi de ian-feb 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Oana, multumesc pentru raspunsul cu mancarica, sa sti ca singura mancarica pe care Seb o mananca pisata, adica legumele din ea, e ciorba, pe care o adora. Offf, ce copii sclifositi! De parca Seb nu ar avea cu cine sa semene, si eu si George eram asa pretentiosi cand eram mici la mancare, speram sa nu ne semene!

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Am tot citit despre AndreeaC care a murit la nastere E foarte trist ca se intimpla asa ceva Am citit ca a fost embolie, lichid amniotic in singe, o complicatie imprevizibila si mortala. Doctorita Alina Dascalu (cred, daca a nascut tot cu ea) de la Polizu, dar se poate sa nu fie vina doctorului. Sper ca fetita ei este bine, si ca o sa fie iubita mult toata viata ei, in compensatie la faptul ca nu isi va cunoaste mama.

Kris, daca mai ai noutati sa le impartasesti. Se string bani pentru fetita si pentru familie.

Noi azi am fost sa cumparam martisoare. Dar miine iesim in parc, pe la ora 14. Noi vom fi acolo si o sa ne uitam dupa alte mamici, poate va recunosc din poze..

Liviana, si eu as prefera sa fie un parc cu mai multa verdeata dar pentru ca sa ajungem in Carol avem nevoie de motorizare, si e mai complicat.

Ana Maria, multa sanatate sefului, mai este racit? M-a distrat mult cum ai scris despre alaptare pina la gradi. Poate va aranjati cumva sa renunte mai repede

Eu am mentionat un numar de cont in dosarul pentru stimulent, dar au zis ca nu e inca pus la punct si ca va veni prin posta. Adica va ajunge la fosta mea adresa, nici macar nu ajunge aici unde stau eu acum.

Alina Maria, super pozele de la ski. Si Vladut pupa cu gura deschisa dar numai din cind in cind, cind vrea el.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Mergi la inceput

Ubi, Crinuta, cum ati reusit sa ii invetati unde e capul si unde sint genele? Eu ma chinui sa il fac pe Vladut sa arate nasul si nu vrea si pace.

Vladut iar face mofturi la masa. A fost invatat sa manince numai daca are activitate, daca se joaca si daca e interesant cu ce se joaca. Dar e din ce in ce mai rau, nu mai merg jucariile de dinainte, cred ca nu vrea sa deschida gura din ambitie. Asa ca am hotarit ca daca nu mai vrea sa deschida gura sa termin masa. Sper eu ca isi va da seama ca nu mai primeste de mincare si daca ii e foame, atunci la un moment dat are sa vrea sa manince fara jucarii. Asta e in teorie, practica e mai grea. Mai trebuie sa o conving si pe bona sa faca la fel..

Daca va intilniti intr-un WE, as vrea sa vin si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

LA MULTI ANI ANDREI!

LA MULTI ANI MIRUNA!

LA MULTI ANI CRISTINA!

Sa cresteti mari si frumosi, sanatosi si ascultatori de parintii vostri

Oana bine ai revenit, ca sa ne mai povestesti de ispravile lui Seb; si sa ne zici pe cine a mai cucerit la "gradi" craiul nostru drag;

Crinuta, Doamne fereste nu sunt suparata pe tine, insa am intrat eu in niste pase mai nasoale si pana nu imi trece nu am chef de nimic, si nici nu vreau sa vi le transmit si voua; Mai ales cum ziceai tu zilele trecute, parca in 13 eram ca iti cam mergea totul pe dos, imi vine sa ma cert cu toata lumea, ca sa nu mai zic ca imi vine sa mai dau si in cap la unele persoane, dar asta o sa imi treaca;
OAna-bubule, parca tie iti ramasesem datoare cu un raspuns legat de cerealele folosite : pai Nutriben ( in combinatie cu laptele Bebelac); pana acum am folosit pe cele de crestere, apoi pe cele cu miere, si am gasit si miere cu calciu; Tot de la ei am cumparat si laptele de continuare, scrie pe cutie ca e de la 6 luni si cand termin bebelacul il trec pe asta sa vad cum il accpeta, ca inca nu am desfacut cutia;
Bestuza ma bucur mult pentru Tudor ca o sa aiba o surioara; sa ne dai si noua reteta pentru pereche, da?
Ixxi in oferta de la carrefour este prezentat aparatul ala care il voiai tu

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Oana Cretu, am citit postari mai vechi de-ale tale, (nu pe toate), erai foarte activa pe forum. Nu stiu exact despre greutatile voastre, dar iti urez sa se rezolve cit mai repede. Am vazut poze cu Seb, e foarte simpatic!

Si Vladut maninca pasat. I-am facut intr-o zi papanasi, si a fost foarte circumspect, a mincat numai bucati mici pe care i le bagam in gura. Mai manince biscuiti si piine singur. Eu zic sa il incurajezi pe Seb sa manince singur, sa duca singur cu mina mincarea la gura, si dupa asta poti incepe sa ii dai si bucati mai mari.

Nici Vladut nu vrea sa manince fructe. Nu pot sa inteleg de ce, sint cele mai bune.. Ii dau suc de portocale si asta bea zilnic cu placere. Greu il conving sa manince mar daca pun biscuite in el. Trebuie sa il lasi in pace daca nu vrea, altfel refuza din ambitie.

Shobo, tii dieta? Felicitari pentru cit ai slabit. Si eu as vrea sa slabesc, dar eu vreau ceva imposibil: sa slabesc fara sa fac nimic despre asta.. Eu am fost toata viata mea slaba, chiar foarte slaba, si acum am burta si nu ma impac deloc cu ideea. Dar sint prea obosita sa ma simt in stare de sport

ixxi, si soacra mea e la fel de nemultumita de toate alea, exact cum zici tu, si asta e unul din lucrurile pentru care ne-am certat rau... si acuma ne vedem muult mai rar si nu mai imi spune despre nemultumirile ei. Eu consider ca e un cistig .

Bestutza, felicitari pentru Ilinca!
Crinuta, am vazut si eu pozele, Rayan e foarte foarte simpatic!

La Multi Ani! CRISTINA MIHAELA, RADU ANDREI ALEXANDRU, MIRUNA ALEXANDRA FRANCESCA DARIA CATHARINA, RARES BOGDAN
Sa cresteti mari si frumosi si sa va bucurati parintii in fiecare zi de acum incolo!

Eu am racit , sper sa nu raceasca si Vladut de la mine. Am sa ii dau miine oscilococcinum. Eu ii dau oscilococcinum in fiecare luni de citeva luni, mai face cineva asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Sirimie, daca mai esti pe la ora asta, iti doresc sa ai parte de sanatate multa si un somn odihnitor;
Bubu sanatate multa si mamei tale, si multa putere si tie si intregii tale familii ca sa puteti trece cu bine peste perioada asta;
Shobo, cred ca o sa te tina pana ai sa te plictisesti tu de culoare sau o sa cresca parul :)) Si sa ne zici ce ai cumparat de la casa retro pentru Codrin

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ma bucr ca v-au placut pozele. Intr-adevar, sunt tare scumpi impreuna, e un deliciu sa te uiti la ei cand se joaca.
Pozele sunt facute de sotul Amayei, asta ca sa stiti de ce sunt atat de calitative in comparatie cu ce fac eu.

Oana, eu l-am tuns singura cu foarfeca normala. El era in tarc, eu i-am dat un pieptane in mana si taiam, acum o suvita, acum alta, si tot asa.
Nu prea numesc eu asta tunsoare de maestru, dar merge deocamdata.
Intotdeauna dupa ce il tund imi pare rau dupa bubelele lui.

Sirimie, el stie sa arate de ceva vreme nasul, ochii, parul, tzitzi ( gura cand o nimereste, cand nu), dar genele le-a descoperit singur intr-o dupa amiaza cand incercam sa il adorm si eram face to face, si atunci si-a dus manuta la genele mele si eu i-am spus " uite mami, astea sunt genele". Dupa asta si-a atins genele lui si era foarte fascinat de descoperirea facuta. Acum daca il intreb unde sunt genele, imi arata.
Daca ar fi prins si mama la fel de repede ce m-as fi bucurat, dar uite ca el nu zice mama inca.
Si copiii nasilor eu spus mama la 2 ani, asa ca nu vad de ce m-as ingrijora.

Kita, am inteles. Te inteleg, si eu am zile din astea, stiu cum e.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Amaya, la multi ani pentru Andrei!
La fel, la multi ani pentru toti copiii serbati zilele astea. Pe mine ma iertati sunt putin nauca.
Oana, bine ai revenit!
Ana Maria, e frumos pe-afara ce zici, poate ne vedem mai tarziu?

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Fata lui Jackie Chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Noi mergema zi in Parcul Carol (pe la 12.30). Semne particulare: carut albastru cu imprimeu cu ursuleti, mami blonda cu haina gri, blugi trei sferturi, tati brunet, par ondulat, haina bleumaren. Bebe dolofan, caciulita rosie.

Leta si un bebe
2005 - primul an de viata
bebe in 2006
want my life back

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

LA MULTI ANI RARES BOGDAN!

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput