bebelusi de ian-feb 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Multumesc mullt fetelor de urari, toate cele bune va uram si voua si puilor.

Noi am petrecut si ieri si azi, a fost super obositor, dar frumos. Crisu a fost la inaltime, a fost asa de sociabila, a cantat, a dansat si s/a jucat cu invitatii, chiar daca pe unii nu/i cunostea. A fost o rasfatat, s primit muuuulte cadouri.
A mancat incontinuu, dar nu a vrut tort, cand a vazut frisca.....cred ca o asociaza cu braza care "este toxica" dupa cum imi spunea gabiu. Dar a suflat singurica in lumanare, i/am spus sa sufle cum sufla mami cand mancarea e fierbinte si ea fuuu si gataaaa! A fost o dulce......

Partea care a ubmrit putin bucuria noastra a fost socrela careia nu/i convine absolut nimic: ca fatai prea slaba, ca nu/i dau sa mance suficient ca de ce ii dau dim lapte si nu orez cu lapte, ca de ce aia, de ce ailalta ca ea stie mai bine ca a fost sefa de gradi si ea facea si dregea si noi habar/nu avem.....ce trebuie sa/i dau 60gr Zahar pe zi!!!!!! fix 50gr carne, sa/i pasez supa si felul 2 intr/o farfurie sa sa i le dau asa, ca ce/i aia ciorba si apoi felul 2! copilul nu stie ce/i ala gust! ca de ce/i pun pampi, ca o jeneaza si altele......
nu va spun ce cadouri i/a adus, si crapa de invidie cand au venit nasii de aici (caci sora sotului este a 2 pereche de nasi) si a vazut cadourile.....zapacitii i/au luat si bicicleta.... Ea i/a luat o oribilitate de papusa care scoate niste sunete cand o inclini si...ii cade parul, biettul copil cand a vazut/o s/a uitat nedumerita la ea si a aruncat/o..... si un costum din sintetic, iar nasa 2 tot un costum sintetic si care/i iese si culoarea.....beah, de nu as avea haine si tot nu i/as pune plasticul ala pe ea!

mai mult va pove maine, caci mi/e asa de somn.....si nu mai am chef de socrela!

Beatrice si piersicuta Cristina (18 februarie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Am vazut si eu pozele! Crinuta, in pozele astea Rayan parca seamana mai mult cu tati, serios!
Oana Cretu, si Seb parca tot cu tati aduce, e un dulce! Sa stii ca si eu ii mai fac piureurile la blender, dar las parca putin mai mari legumele, iar ciorba sau supa o mananca pasata cu furculita. Dar la diferite mancarici cred ca ii e lene sa mestece si i le blenduiesc. Azi i-am dat un iaurt cu fructe exotice si avea bucatele mai mari de fructe si cand le gasea le rontaia f. mirat si radea!!

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Hahaha, asa se intampla cand copilul e o combinatie dintre parinti, cum e in cazul lui Rayan.
Oana, si eu am zile cand mi se pare ca seaman din ce in ce mai mult cu tati, dar tati zice pe dos.
Cu toate astea, cand ma uit la pozele mele de cand eram mica imi dau seama ca Rayan imi seamana enorm.
Deci, de la mine are forma ochilor, fruntea si culoarea parului, forma fetei, in rest e tot tati. Culoarea ochilor e intermediara.
Oricum, sper ca ti-a placut.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

AMAYA SI IXXI

Sa va traiasca comorile si fie sa va bucurati in fiecare zi de orice este frumos, gandindu-va ca toate sunt darurile lui Dumenzeu pentru copiii nostri!

LA MULTI ANI RADU ANDREI ALEXANDRU SI CRISTINA MIHAELA PIERSICUTA !

AAm intrat tot asa repede repede si nu m-am mai putut desprinde citind despre mamica Andreea!

De multe ori citim sec in statistici ca e un caz de...la o suta, la o mie sau la zece mii de oameni si spunem in mintea noastra:"ei, asta e viata"!

Dar cand viata este a cuiva caruia ii citesti gandurile zilnic, te cuprinde neputinta si te gandesti ca mai mic de atat nu te-a putut crea Dumenzeu,e sti cea mai neajutorata fiinta de pe pamant si nu iti ramane decat iubirea...Este singura care ne e la indemana si care ar fi pacat sa ramana doar in statistici...

Si atunci nu pot sa zic decat ca ar fi o mare binecuvantare daca am putea intelege moartea ca pe o mare iubire...

Toata ziua m-am gandit ca poate toate gandurile noastre bune ar putea aduce un pic de alinare Mariei si Andreei...

Multumim tare,tare mult pentru primirea calduroasa facuta Ilincai Cristiana-Mona parca tu intrebai de nume- ! Este o bucurie si poate sunt singurele bucurii adevarate!

MUlti pupicei tuturor si suflete linistite!

http://community.webshots.com/user/bestuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ixxi, asteptam poze!

Oana Cretu, v-am vazut si eu pozele. Ce mare s-a facut Seb si ce frumos l-ati tuns. Cine l-a tuns?
M-au amuzat multe poze, mai ales alea cu parul dupa mot, dar si alea in care baga tubul de crema in gurita ( asta incearca si Rayan sa faca si duc lupte cu el din cauza asta).
Parerea mea este ca seamana cu amandoi, nu pot spune clar ca seamana cu George sau cu tine. Eu vad de la fiecare cate ceva. In unele poze cand e serios seamana cu George ( mai putin nasul), in altele, mai ales in cele in care rade te vad pe tine, deci, e ceea ce va povesteam inainte.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Oana, bine ai revenit, abia acum am vazut postarile tale. Intrasem sa urez La Multi Ani sarbatoritilor de azi si sa citesc ce ati mai scris, cand am dat in prima pagina de mesajul despre Andreea (am facut imediat legatura cu cazul descris de Kris) si m-a luat valul. Oana, ceea ce voiam sa iti spun ai spus chiar tu in ultimul mesaj, si anume ca nu merita sa te inchizi in tine si ca te rog sa continui sa scrii pe topicul nostru. Seb e tare dulce, are asa un zambet poznas si a ramas tot copilul zambret pe care il stiam. Va pup

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by BESTUTZA
De multe ori citim sec in statistici ca e un caz de...la o suta, la o mie sau la zece mii de oameni si spunem in mintea noastra:"ei, asta e viata"!

Dar cand viata este a cuiva caruia ii citesti gandurile zilnic, te cuprinde neputinta si te gandesti ca mai mic de atat nu te-a putut crea Dumenzeu,e sti cea mai neajutorata fiinta de pe pamant si nu iti ramane decat iubirea...Este singura care ne e la indemana si care ar fi pacat sa ramana doar in statistici...

Ilinca e un nume minunat, tocmai ce ma gandeam si eu la el pt. fetita dc va fi sa fie. Mai ce coincidenta, stiam eu de ce te intrebam... Pupicei samburelului :)

Mergi la inceput

Daniela, in legatura cu CAS-ul ma mai interesez, multumesc de pont!

Andrutza, iti dau dreptate, la fel am inteles si eu din lege. Dc mai ai vesti, anunta te rog pe forum.

Am vazut si pozele cu Andrei si Rayan, tare dragalasi cum se joaca ei impreuna. Si am mai vazut pozele de la schi ale Alinei. La anul sper sa jung si eu pe partie.

Mai voiam sa scriu ceva da acum imi scapa si mor de somn. Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Daca ati sti ce bine ma simt ca vorbesc din nou cu voi...parca acum v-am descoperit pentru prima oara, am sentimentul care il aveam cand m-am inscris pe forum acum doi ani si ceva...Poate lipsa mea de exprimare atata timp ma face sa ma simt asa, pentru ca, nu numai ca nu am mai intrat aici, dar am rupt si legatura cu persoanele care le-am cunoscut pe acest forum si cu care ma mai vedeam sau vorbeam la telefon...Oricum, pot sa va zic ca asa cum stiati ca suntem acum cateva luni, cand mi-ati sarit in ajutor cu lapte si cu sfaturi, pentru care va multumesc din nou din tot sufletul, acum e mult mai rau, dar am ajuns la punctul limita in care mi-am zis ca inshizandu-ma in mine atrag raul si mai tare. Sunt optimista, D-zeu e sus, si stiu ca nu ne va lasa! O cred si o strig tare, sa se auda pana la el, in cer...

Ixxi, ma bucur ca ati petrecut o zi frumoasa, si ca printesa s-a distrat asa cum trebuie. E cel mai important, vorbele soacrei nici nu le lua in seama, ca si cum nu le-a zis. Mama face lucrurile cel mai bine pentru copilul ei, asa consider eu, oricata experienta au cei din jur, ca propria mama nu face nimeni. Astept poze cu Crisu de la ziua ei, care e o zambareatza ca mami.

Oana, merci pentru complimente, si tu ai un baietel dulce foc. Si eu zic ca seamana cu tati numai cand este serios, sau cum zicea fetita nasicilor lui, care e o scumpa, cand era mai mic si plangea zicea ca, cand plange seamana cu George. Asa vad si eu, ca ea si Crinuta, cand e serios seamana cu el si cand rade, parca seamana cu mine. Hihi, daca ati sti ce zic uneori, cand e serios zic ca seamana cu soacra (George seamana cu ea) si cand e vesel cu tati' meu (eu seman cu el)...asa vad eu...

Crinuta, uite de tunsoarea lui Rayan vroiam sa te intreb si eu cine l-a tuns ca e un scump si am uitat. Pe Seb l-a tuns nasicul cu masina de tuns, dar a plans mititelul, era vanat la fata, si nu a putut sa il tunda perfect. Chiar in seara asta cand i-am facut baie si i-am uscat parul cu foenul (tati o face), George a zis ca i-a crescut iar parul si nu stie cum o sa reusim sa il tundem iar. Si eu zic ca uneori seamana cu tine Rayan, si uneori cu tati. Cert este ca din combinatia voastra, a iesit o frumusete de copil.

Bestutza, cu intarziere iti urez o sarcina usoara si tie si lui alipiticot, am aflat intamplator ca asteptati un al doilea bebe. Ma bucur tare pentru voi si sper sa ajungeti cu bine la capat si dupa sa va tineti puii in brate fericite! Si sa nu va darame situatii ca aceasta cu Andreea, nu trebuie sa va ganditi la asta. Pentru ca, dupa ce toata ziua m-am gandit la ea si la Mariuca, am ajuns la concluzia ca daca e sa se intample, ti se intampla oriunde, nu numai cand aduci pe lume puiul...E groaznic, intr-adevar, si sper sa fie singurul caz de care auzim...Te pup dulce si pe tine si pe Tudor si burticutza!

Merci, Mona, esti o scumpa! Iti promit ca am sa redevin Oana pe care ati cunoscut-o la inceput. Merci si pentru complimentele pentru Seb, intr-adevar, tot zambaret este si facem tot posibilul sa fie asa mereu, sa nu simta grijile din sufletele noastre. Am vazut si eu pozele de la un an cu Mihaita, a crescut tare. E adorabil blondutul smecheros, zici ca sta pe ganduri ce nazbatie sa mai faca! Si tu tot supla si frumoasa esti! Chiar, am privit multe poze azi, si am remarcat ca sunteti din ce in ce mai frumoase toate, o frumusete diferita de cea de pe timpul sarcinii...cand erati fermecatoare cu burticile.

Va pup, ma duc sa mai bantui pe forum, ca acum nu ma mai satur de el, ca la inceput, cum va ziceam....

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Bestutza, acum am vazut ca e fetita, waw, felicitari, ati reusit ce toti parintii isi doresc, un baietel si o fata! Ma bucur pentru voi!

Alipiticot, tu cand afli ce este?

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI

Mergi la inceput