bebelusi de ian-feb 2005 (81)
Raspunsuri - Pagina 4
Amaya spune:
Va multumim mult pentru urari! Multa sanatate si fericire dorim si noi tuturor bebelusilor.
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!
oana cretu spune:
Shobo, felicitari pentru kilograme!!!!
Bubu, sanatate mamei!
Andrutza, nu renunta, cere-ti drepturile, nu e admisibil asa ceva!
Legat de olita, eu nici nu am incercat sa il pun pe Seb si nu imi fac griji, pediatrii aici incep de pe la 2 ani sa puna copilasii pe olita si inteleg repede. Si nu ma deranjeaza chiar deloc sa il schimb pana atunci de pampersi, desi nu sta locului decat foarte rar. Ne lupatm.![]()
Merci, Mandy, esti o scumpa!
Hihi, ce dor imi este sa ma mai pupe si Seb cum o facea inainte, ca Mandy, cu guritza deschisa, acum practica muscatul, e sado.
Si cu zisul cuvantului "mama" stai linistita, ca si el o zicea pana nu demult rar si nici nu stia cine e, dar imediat ce se prinde ca esti tu, numai asta zice. Ca toti ma intreaba daca zice si "tata".
Si zice doar cand pleaca, plange la usa si striga dupa el, si cand i-l dau la telefon la fel, dupa ce inchid si aude tonul arunca telefonul si striga prin casa dupa el. Atat de tare ma emotioneaza, cum recunoaste el vocea lui tati la telefon si ce fericit e cand il aude, se lumineaza la fatza si e cu zambetul pe buze, in comparatie cu restul lumii (familie, prieteni) cand tace la inceput, asculta doar si apoi vorbeste. E emotionant sa vezi ce relatie se creeaza intre parinti si copil. Creste, si tot la fel de tare ma emotioneaza.
Si mie imi este dor de Victoria, ce activa era pe timpul sarcinii, si acum...
Ca si de ingerashu, Bellamia, Shinutza, Sara, Lali, Adana si restul fetelor. Dar mi-e rusine sa mai vorbesc, eu, care nu am intrat pe forum mai mult de o luna.![]()
Daniela, iti dau si eu adresa sa imi trimiti si mie invitatie, te rog. Este oana_george14@yahoo.fr
Va pup!
Oana si Seb 
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI
oana cretu spune:
Am uitat sa va intreb ceva. Am si eu doua probleme cu Seb. Prima e ca nu mananca decat piureuri si supe, daca simte o firmitura mica de ceva, scuipa sau ii vine sa vomite, de fapt isi produce voma. Nu vrea sub nici o forma, dar chipsuri mananca incontinuu. Pediatra a zis ca nu vrea si sa il las ca o sa manance intr-o zi, dar cand asta, la 4 ani? Pana la ce varsta o sa ii mixez mancarea? Si a doua problema e ca abia il fortez sa manance fructe, iaurturi cu fructe (care inainte erau preferatele lui), biscuiti, prajiturele etc, tot ce e dulce, mananca numai sarat. Ma gandesc macar la fructe, ca au vitamine.
Oana si Seb 
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI
amo2004 spune:
Ixxi, La multi ani piersicutei! Sa creasca mare, sanatoasa si fericita si sa va lumineze viata in continuare.
La multi ani, ANDREI! Amaya, numai bine ii dorim puiului tau. Sa fie sanatos si sa aiba o viata frumoasa.
La multi ani MIRUNA ALEXANDRA FRANCESCA DARIA CATHARINA! Oare cu care dintre numele acestea frumoase te striga mami a ta? Ancade, sa-ti traiasca fetita!
Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"
MihaT spune:
LA MULTI ANI!!!
CRISTINA MIHAELA
RADU ANDREI
MIRUNA ALEXANDRA
Sa cresteti mari,sanatosi ,frumosi si norocosi.
BDana spune:
Oana Cretu bine ai revenit pe forum. Desi nu sunt eu super-activa, iti simteam lipsa si imi doream sa mai stiu cate ceva despre tine si nazdravanelul tau.
Sa sti ca si Cristi tot pasat mananca. E ceva ce ma mire, ptr ca biscuitii si fructele le emsteca bine mersi, dar daca simte un pic de leguma (nu mai zic carnita) nepasata in mancare, gata, se inneaca, da sa verse, eiii ce sa iti mai spun. Cateodata il suspectez ca ii este lene sa mestece.![]()
Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).
Prima aniversare
MihaT spune:
Oana,la fel si Alexia mananca toata mancarea numai pasata la blendar,asta ma intreb si eu cand incepe si ea sa manamce nepasat si sa mestece mancarea.Tot ce ii dau nepast scuipa, la fel cum spui tu.
oana cretu spune:
Crinuta, frumoase poze, ai un baiat, sa iti traiasca! E o bomboana! Imi pare rau ca nu il vedem si pe Andrei decat din profil, cu nasucul in vant. Amaya, poze!!!!!
BDana, iti multumesc, esti o scumpa!
Sincera sa fiu, si mie mi-a fost dor de voi si ma intrebam mereu cat timp imi trebuie sa scot capul din cochilie. Dar am realizat ca nu rezolv nimic daca ma inchid in mine, din contra, pierd din forta pe care o am sa lupt pentru ingerasul meu si pentru noi.
BDana si MihaT, va multumesc pentru raspunsuri, traiam cu impresia ca numai Seb mananca asa. Poate fetele ne dau niste solutii. Daca nu, asta e, nu imi este greu sa ii fac piureuri, dar e mare de-acum.
Am pus si eu poze de la Revelion incoace:Noutati
Pupici!
Oana si Seb 
(10.01.2005)
POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI