Bebelusi de iulie-august 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 3
Laura25 spune:
Buna dimineata
Intrasem vesela si cu chef de vorba pe forum, dar ... am citit despre AndreeaC si ...
nu mai imi vine sa spun nimic
... Cand i-am spus sotului aveam deja ochii in lacrimi, mi-a inchis calculatorul si m-a trimis sa ma joc cu cei mici. Am asteptat sa plece la servici ca sa intru din nou. Mereu am crezut ca asa ceva se intampla numai in filmele lacrimogene .... e prea multa durere ...
Dumnezeu sa o odihneasca!
Laura
de
Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Atat suntem de mari
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by ancutzathree
lauramegafaine sunt wallpaper-urile,dar mai ales bebelinii,of, cred ca itzi vine sa-i mananci
...am vazut eu bine in poze ca Rares sta la 6 luni in picioare?
Da, Ancutza, la 6 luni Rares a inceput sa stea infipt pe piciorutele lui. Pozele alea sunt facute la sfarsitul lui decembrie, deci la 6 luni jumate. Intre Craciun si Rev il tineam in picioare, pe covor, cand a vazut motanul si a luat-o din loc ... asa am descoperit amandoi ca poate sa si paseasca. Multumim pentru complimente, intr-adevar sunt topita dupa ei. Sunt prea frumosi si dragalasi sa ma supar pe ei, chiar daca uneori sunt la limita rezistentei fizice de oboseala.
Laura
de
Fotografiile noastreAtat suntem de mari
Laura25 spune:
Ancutza, ca terapie la tristete, m-am uitat la albumul vostru de 6 luni. Ai un baiat mare si frumos! Are niste ochisori
... si ce frumos rade!
Mi se pare ca seamana cu tine, care tin sa iti spun ca arati super!
Mamini, am vazut si pozele printesei tale! O domnisoara in toata regula! E taaare scumpa!
Laura
de
Fotografiile noastre
Atat suntem de mari
emaaimee spune:
Ce durere trebuie sa fie in familia bietei fete
,durere
si bucurie in acelasi timp,una vine,una pleaca.Parca am sufletul pustiu eu care sunt straina de ei...

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
mamini spune:
Multumim de complimente Diana, Ema, Simona, Laura!
Simona, nu are unghiile facute
- de-abia i le tai, ce sa mai stea si la pictat, plus ca eu nu am oja in casa- daca eu nu pot sa imi dau din cauza serviciului ma pictez doar in Ro cind ma duc la manechiura.
Ancuta,ti-am admirat baiatul, e tare dragalas si are dreptate Laura, seamana cu tine. si e mare...
M
andatudor spune:
Pitecantrop-multa sanatate puiului ! M-am amuzat ff tare cu pupicul balos!![]()
Andre-ea,Simona-si eu tot fetita vreau pe bb2! Si ca sa va "linistesc" Si eu am zis tata prima data si apoi a venit pe lume sora mea! Deci...mai este o speranta!![]()
revin,s-a trezit puiul
Anda si Andrei Mario 15 august 2005
poze
emaaimee spune:
Laura-si eu tot asa intrasem cu chef de vb si bine dispusa...
Hai mai Oana mai vino pe la noi,sper ca sunteti bine
Cred ca iesim la plimbare sa ne aerisim creierele,cel putin eu am mare nevoie.

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
anis spune:
Nu pot sa cred...nici nu pot sa-mi imaginez ce e in sufletul familiei..off Doamne...DA-LE PUTERE!
Am citit si ce scriau fetele de acolo, una din ele inainte sa se intample asta ii spunea sa nu se duca sambata ca are sanse fizice mici...mi s-a facut pielea gaina pe mine...
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
ancutzathree spune:
laura multzumim mult ptr complimente shi felicitari ptr un baietzel atat de harnic
cum ai facut wpaper-urile?cu photoshop?si mie mi-ar place sa-i fac lui alex asa ceva dar din pacate nu prea ma duce capu'
mamini si eu m-am uitat la pozele voastre
(pentru prima data am gasit link-ul)ai o super-don'shoara,sa-tzi traiasca,e tare dulce,imi place faza cu masuratu' in bol

Anca &
Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
Poze
pavel stratan