Bebelusi de iulie-august 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Dede,Anis-eu de 2 zile ii dau suc de portocale si il bea cu placere-sucul de la o portocala intreaga.Il bea cu sippy cup!

Laura-f dragute wallpapers !! Parca sunt copii din reclama!

A,am uitat sa spun ca i-am dat si de 2 ori apa ,sa vad daca bea, si o bea fara probleme,dar tot din sippy cup!

Anda si Andrei Mario 15 august 2005

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Am citit si eu despre tragedie.Nu am cuvinte,este sfasietor

Anda si Andrei Mario 15 august 2005

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Ypiii!!!Ne-am intors!!!Am avut si noi probleme cu netul...dar acum avem NET prin fibra optica...

Avem noutati, am inceput duversificarea si papam acum cate un biberon intreg de supica in care predomina gustul de telina si patrunjel...

ce mai fac bebicii mici si scumpi???

Mamini, am scos-o!!!E super ok!!De atunci ma simt mult mai usoara...hihihi

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

buna seara,dragelor!
Fata mea a luat raceala de la tati si miercuri noaptea a inceput cu febra!Joi si vineri ne-am doftoricit si azi suntem ceva mai bine! De ieri nu a mai facut nici febra, dar are inca nasucul infundat! Voi ce picaturi folositi? Mie mi-a dat Vibrocil dar nu prea vad eu sa aiba efect! Altceva mai bun exista? In rest am folosit supozitoare cu paracetamol, novocalmin si sirop Nurofen! speram intr-o rapida refacere!

Vrea sa stea in picioare! In fund nu sta nesprijinita, in 4 labe nu merge, dar vrea in picioruse! Sa o las? Adica sa o tin cat vrea ea?
Ma termina de maini si spate!

Am citit si eu despre tragedia Andreei C! Dumnezeu sa aiba in paza familia, copilul, iar ea sa-i vegheze si sa le calauzeasca pasii!

Azi i-am adaugat in supa-crema, ma rog, piureuasul acela, si dovlecel! a papat putin, caci n-a avut zilele astea pofta prea mare! o sa incerc acum cu iaurtelul, sa vedem daca vrea, ca de obicei nu-l refuza!

I-am dat pestic zilele trecute si i-a placut mult! I-am fiert pastrav si l-am amestecat cu legumele in blender! A mancat direct un pastravior si nu a avut nimik de la el! Ma temeam putin ca a fost cam multicel din prima!

Felicitam si noi dintoseii, mergaretii, sarbatoritii si pe toti cei dragi!

Mamini, am vazut-o pe Veve! e o scumpica! I-a placut la Copenhaga? Cat de departe e de voi? Cu ce va duceti? Am fost si eu acu vreo trei ani si mi-a placut mult! Nu stiu daca mai am ocazia sa revin dar mi-ar fi tare drag! Sotul ma intreaba daca profesezi in Finlanda. Da?
Cand ai fost la Barcelona, cu ce ocazie? Am vazut ca avem aceleasi gusturi! Acolo am fost in 2000-20001, adica de sarbatorile de iarna!Era asa de cald la ei si la noi un ger si o zapada! ...Mai povestim sa nu umplu pe aici paginile cu amintirile mele!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitecantrop spune:

Buna ziua!
Adi nu maninca nimic! Numai lapte! Deja nu mai putem . Ne hlizim, schimonosim si el nimic. Nu mai stim ce sa facem. Oare o fi de la faptul ca pina ieri a luat antibiotice?

Am o intrebare: voi ce fel de apa dati bebelusilor? Eu pina acum ii faceam ceai de fenicul, dar acum ma gindesc ca nu stiu daca e bine sa fiarba apa.

In rest noi sintem in refacere si cu viroza si cu limbuta. Au venit rezultatele de la laborator si se pare ca de fapt nu era o glanda salivara ci o tumoare benigna. Mergem peste 6 luni la control sa ne faca analize chimice(nu stiu ce inseamna asta.Daca stiti voi cumva va rog sa imi spuneti. Sper ca nu am inteles eu gresit cu franceaza mea de balta).

Va pupam si va dorim multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Joker, ma bucur ca nu au fost probleme si sper ca atunci cind se vindeca sa fie imbunatatiri in problema ta de fond.

Kasi, da, profesez, din ianuarie 2002. a durat ceva sa iau diploma.
in Barcelona am fost in 2001, la sf lui mai o saptamina. noi ne-am plimbat o gramada de cind am plecat din Ro, suntem f usor de mobilizat cind e vorba de plimbare: Lituania, Norvegia, Finlanda, Suedia, Portugalia, Slovenia, Italia, Franta, Belgia, Spania, Cehia, Estonia, Grecia, unele din ele de mai multe ori...bani si concediu sa avem, cheful nu ne lipseste niciodata. abia astept sa mai creasca fie-mea sa plecam si cu ea...in Danemarca nu am fost, in Copenhaga eram in aeroport,in tranzit, fiindca am zburat de la Bucuresti acolo si din Cop. aici, la noi, la tzara. am zis ca ne ducem cu Veve cind e mai maricica, sa mergem la Lego-Land.
sanatate pt Victoritza si taticul ei.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Sunt asa de trista...cred ca Ingrid se intarca curand.Va tot spuneam eu...ca sanul stang il refuza..din cauza ca am avut eu sfarcul mai palt, nu mai mananca deloc la el de 2 sapt. ( ma mulg la el si ii dau cu bibe cu lingurita).Acum in perioada rusilor vad ca a facut multe nazuri la tzatica, obligandu-ma sa-i dau cu lingurita.Mai nou suge un pic si se ridica in fund, pe urma iar suge un pic ,iar se ridica si pana la urma abandoneaza.Acum 15 min m-am muls si l-am pus intr-un bibe normal...si spre surpiza mea...a mancat din el..s-a mai inecat ea...a mai curs pe langa..... nu vreau ..vreau sa-i mai dau tzaticaaaaaaaaa..CE SA FAC??????
Sa-i ia naibii de rusi...si hormoni..ca de can a aparut de atunci au inceput problemele...

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Hrstina, noua ni s-a spus sa il lasam cate putin, pana se lasa el pe vine...stiu, nici Edut nu vrea sa stea decat in picioare...cand ma gandesc ca nu isi tinea bine capsorul...sunt tare fericita...

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Fetele, noi sintem bine. Am inceput sa o iau pe Eva la orele de povesti si muzica pt bebelusi de la biblioteca; mai mergem in parc, la magazine, ne plimbam, iesim afara in gradina ...
Eva se dzvolta bine, normal pt un copil de virsta ei; vorbeste toata ziua in bebeleasca ei si se bucura f mult cind vede copii si bebelusi.
Dintisorul #5 este aproape sa iasa.

Am citit si eu ce s-a intimplat cu AndreeaC. M-am apucat de citit mesajele ei din urma si uitati-va ce am gasit:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60498&whichpage=10

"buna fetelor
azi am fost si eu la eco 3d si iata rezultatele:
avem fetita.
data probabila a nasterii este 16 februarie
are 785 g
Singura problema e cam am placenta jos inserata. Mai are cineva asa ceva. Ce stiti despre asta?
Si inca ceva - cum fac sa pun si eu poze cu bb?
22 +
AndreeaC"

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65416&whichpage=8

"Giova - multumesc. Asadar: la eco a iesit fetita (Maria), are acum 33++,voi naste la Polizu, cu dr. Alina Dascalu. Nu stiu inca in ce fel.
La eco 3D placenta era inserata jos, la 1 cm de col. au inceput durerile de spate si de solduri (cand dorm). luna asta tb sa termin cu bagajul si camera bebelusei.mai am o multime de cumparat, de aranjat, de lipit etc. Sper sa reusesc si sa nu ma prinda bb nepregatita.
Arsuri am rar, s-au umflat doar degetele de la picioare (pana acum). Pentru lista mai trebuie alte informatii?
AndreeaC si bb Maria 33++
AndreeaC"

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68964&whichpage=7

"Giova - La multi ani, sanatate, iubire si un bb sanatos.
Celorlate fete - Valentine Fericit!
Fetelor cred ca mai am puitn ...sau nu?
Azi am fost la control, totul ok, doar colul putin inmuiat. Am stabilit intalnire la eco pe vineri. Sfat medic sa ma plimb, sa stau linistita. Asa ca o iau incetisor de la Polizu pana la Romana pe jos. Acolo pauza de o cofetarie, intalnire cu sotul, mers pe jos pana la Universitate. Dupa ce ies din pasaj simt ca curge ceva cald. Cred ca-i apa. Caut o toaleta sa verific. Sange. Fuga la spital, tel dr. Vazut medic de garda, apoi eco. Bb ok, miscari, inima, placenta. Doar burtica se intarea din cand in cand. >Cica singerarea ar fi de la tuseul vaginal.
Cu taxiul acasa, oprit la biserica sa ma spovedesc. La iesire alunec pe scari, cad pe spate si dau cu capul de o trepta de marmura. Naspa rau. Am inceput sa plang. Acu-s acasa si de cand am venit au mai curs cateva picaturi de sange (rosu). Bb misca, iar burtica se mai intareste la 5-6 minute de vreo 3 ori la rand,apoi sta cuminte.
Cumnatu e cu masina la scara.
si bb Maria 39 ++
AndreeaC"

Toate astea nu sint semne de placenta praevia???? De ce nu au oprit-o in spital atunci cind a inceput sa singereze? Sa ii faca cezariana? Mai mult, au lasat-o sa nasca vaginal; apoi au inceput complicatiile; pai cum sa nu fie complicatii daca au lasat-o sa nasca normal, cind ea avea placenta f jos inserata??? Si acum aia spun ca a avut o complicatie din care se murea la sigur, asa ca sa nu se dea vina pe incompetenta si nepasarea lor!!!
Diana Mirela, Dede, voi ce credeti?

Aici sint niste info pe care le-am gasit atunci cind am fost si eu suspectata de placenta praevia; le-am postat pe forumul pt AndreeaC:
"If you start bleeding or have contractions, you'll need to be hospitalized. What happens then will depend on how far along you are in your pregnancy, how heavy the bleeding is, and how you and your baby are doing. If you're near full-term, your baby will be delivered by c-section right away. If your baby is still premature, he'll be delivered by c-section immediately if his condition warrants it or if you have heavy bleeding that doesn't stop.

Bleeding from a placenta previa happens when the cervix begins to thin out or dilate (even a little) and disrupts the blood vessels in that area. It's usually painless, can start without any warning, and can range from spotting to extremely heavy bleeding. If your bleeding is severe, you may have to deliver your baby right away, even if he's still premature. You may also need a blood transfusion.

It's uncommon for bleeding to start before late in the second trimester, and about half the time it doesn't begin until you're nearly full-term (37 weeks). The bleeding will often stop on its ownIf the bleeding stops, and both you and your baby are in good condition, you'll probably be sent home. But you'll need to return to the hospital immediately if the bleeding starts again. If you and your baby continue to do well and you don't need to deliver early, you'll have a scheduled c-section at 37 weeks.

No matter when you deliver, if you still have placenta previa, you'll need to have a c-section. With a complete previa, the placenta blocks the baby's way out. And even if it's only bordering the cervix, you'll still need a c-section in most cases because the placenta could bleed profusely if the cervix dilated."
http://pregnancy.about.com/cs/placentaprevia/a/previa.htm
http://www.babycenter.com/refcap/pregnancy/pregcomplications/830.html

Mie tare mi-e teama ca s-a facut o greseala de catre medicii care trebuiau sa aibe grija de Andreea, iar acum incearca sa se acopere. Si, cine stie, in citva timp altei fete i se va intimpla acelasi lucru din cauza acelorasi doctori. Poate ca moartea Andreei nu a fost degeaba. Poate ca trebuie tras un semnal de alarma!!!

Pupici si aveti grija de voi si copilasi.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Lia- imi pare rau ca tot nu ai dormit bine, este greu daca nu merge nici cu novocalmin ca inseamna ca nu de la durere se trezeste! Pupici si nu mai pune si tu la suflet toate rautatile ca ai o fetita frumoasa de facut mare!

Lia, Monai si Diana- din pacate este tregic ce se tot intampla. Din ce am citit pe acolo cred ca a fost f bune decizia de a afla si noi tarziu de Monicutz, pt ca o asemenea veste poate creea f multa panica,. Ma gandesc cu groaza ce este in sufletul fetelor care se pregatesc sa nasca! Sa le dea Dumnezeu curaj, sanatate si Noroc!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput