Bebelusi de iulie-august 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Monai- pupici si speram sa nu doara chiar asa de tare cum te astepti tu! Curaj si sa nu va mai doara nimic!

Dede- super de tot sunt! Felicitari! Asteptam si originalele!

Mamini - multumim mult! Ma bucur ca te simti mai bine si ca ai si tu companie, chiar daca nuami psihic te ajuta e si asta f imp! Pozele sunt super! Chiar ca sta cam inghesuita "la borcan" Dar tu i-ai facut unghiultele cu oja deja? Mi s-a parut in poze cu lingurita in albumul 5-6 luni. Sau era de la lumina? Oricum, e tare frumusica veverita ta! Sa-ti traisca si sa fie sanatoasa!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Mamini- felicitari pt cel mai frumos cuvant pe care-l puteai auzi de la copilasul tau! Sa il auzi cat mai des si cat mai curand!

Adaaina- sa-l stapaniti sanatosi! Distractie placuta si asteptam cu interes poze!

Ella- pai si de ce nu ai sunat la firma de taxi sa anunti, poate venea inapoi sa-l aduca? Offff. ce-oi pune si tu la suflet toate prostiile? Pai tu cu 2 fete mai ai timp sa-ti apleci urechea la toate alea? Hai pupici si sa treaca supararea. Suna si tu poate il mai recuperezi ca doar e vb de carucior, poate sunt si aia mai intelegatori! Ii dai si tu ceva lu nenea si poate se rezolva! Succes!

Ioana- pai ar fi bine sa faci asa! Pupici!

Albinutzza- nu stiu dar uite un nr de tel, poti sa suni si sa intrebi exact!Magazin "CHICCO":Bucuresti, Str EPISCOPIEI, Nr 6, Sect 1
(langa Ateneul Roman)Telefon: 315.89.72

Mergi la inceput

Anca - pofta buna! Si nad ca si voi aveti un prg super! Multa odihna iti doresc!

Mergi la inceput

Andre_ea- offfff! Am citi si eu! Tare trist ce s-a putut intampla! Inca nu imi vine sa cred! nU poate fi ceva mai tris decat situatia asta sau invers, sa pierzi copilasul! Este de neimaginat! In aceste momente parca nici una din supararile noastre nu ma au nici un sens si pt noi viata este cat se poate de minunata! Pacat ca trebuie sa afli asemenea orori ca sa iti dai seama cat esti de norocos! Am postat si eu la sub lor, sper sa aiba toate curaj si sa treaca peste acest eveniment care le poate umbri sufletul in aceste mom atat de imp, in care urmeaza sa nasca! Mare pacat ca inca se ma poate intampla asa ceva!

Fetele care veti mai citi, vedeti ca in partea din dreapta sus a fiecarei pagini DC este un chenar cu textul AndreeaC nu mai este printre noi. Daca vreti sa trimiteti gandurile voastre mai bine sa scrieti acolo, sa nu le mai ingrijorati pe fetele care se bucura de prima luna din viata puilor lor sau care asteapta dintr-un mom in altul sa nasca. Mai bine sa trimiteti numai ganduri bune si incurajari pt ele. Ma scuzati ca imi dau cu parerea dar este traumatizant pentru ele ce s-a intamplat,am vazut deja temeri pt nasterea normala sau pentru nastere in general si este greu pentru ele. Sper sa nu va suparati pe mine ca am indraznit sa va rog!

Mergi la inceput

Inchei si eu aici, va doresc o noapte linistita si odihnitoare, un weekend placut si plin de bucurii! Timp frumos si distractie placute celor care sunt plecate la munte dar nu numai lor! Pupici! Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia2000 spune:

Nu-mi revin cu vestile socante, apogeul fiind AndreeaC; dintr-una intr-alta....

Multumiri fetelor pt. , ii transmit Giei inzecit. Am aplicat metoda lui Anis cu Novocalminul, dar pana acum s-a trezit deja de 2 ori, asa ca se pare ca nu de durere se tot scoala.

Laura- multumiri pt. sustinere, asa e maica-mea, paranoica, si m-a facut sa ma simt de toata jena; asta pe langa somnul meu varza. Imi imaginez cat poti sa fii si tu de fresh, dupa 7 treziri pe noapte.

Lia & Gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Fetelor, eu nu-mi revin dupa ce-am citit, parca mi s-a strans sufletul. Totul e asa de ciudat pe pamantul asta, uneori nu mai inteleg nimic.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

intru si io sa va dau buna dimineatza!
am dormit asa de bine azi noapte,sper sa o tzina alex in continuare tot asa,mi-a dormit de la 11:00 pana diminetza la 7:30....
am aici nishte date ptr listutza:
evolutzia in greutate si inaltzime:
nastere-3.800 , 58 cm; iesirea din spital-3600kg; 1luna-4.600,59 cm; 2luni-6 kg,61 cm; 3 luni-7 kg,64 cm; 4luni-7.600,68 cm; 5 luni-8 kg,72 cm; 6 luni-8.500kg, 74 cm; 7 luni-8.800kg,76 cm
este alaptat exclusiv la san
evenimente:
dupa 1 zi de la nastere incepe sa pape tzitzi
20 .07. 2005-iesirea din spital
26.07.2005-desprinderea bontului(dupa 9 zile de la nastere)
la 1 luna scoate primul"inga"
28.08.2005-botezul
dupa 2 luni incepe sa tzipe
la 2 luni jumate isi tzine capshorul singur
la 3 luni isi priveste manutzele
dupa 3 luni tzine un obiect oferit
3 luni jumate-se joaca cu o jucarie
15.12.2005-prima rostogolire
17.12.2005-inceputul diversificarii
23.01.2006-primul dintzishor
24.01.2006-s-a ridicat prima oara in funduletz
14.02.2006-primul pupic
15.02.2006-sta singur in funduletz(nesprijinit)
15.02.2005-sta binisor pe piciorushe
17.02.2006-primul "da"
18.02.2006-primi pasi sustzinut
...si cam atat deocamdata, ptr cine edideaza listutza
acum merg sa-i pregatesc papa lui alex,ii voi da niste fructe,ca la legume am renuntzat deocamdata ca nu ii plac,voi incerca din nou peste cateva zile...nici nu ma mir ca nu ii plac ca n-au nici un gust...voi punetzi sare cand fierbetzi legumele?poate asa ar fi mai gustoase,ce zicetzi,sa-i pun putzin?

Anca &Alex

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
Poze

...incep sa intzeleg ca nu-ntzeleg nimic...
pavel stratan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Am citit si eu in dimineata asta despre tragedia de la mamicile de ian.-feb. 2006...
Se pare ca AndreeaC a facut embolie amniotica...sanse extrem de mici de scapare...
Sper ca micuta Maria sa fie sanatoasa si iubita de familia ei!

Mi-e greu sa-mi revin, mai ales ca zilele trecute am citit si povestea lui Monicutz, stiam de bebe dar mi-a fost jena sa intreb cum s-a intamplat...

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

of doamne! am citit si eu ce i s-a intamplat ANDREEI, nu ma mai pot opri din plansfoarte dureros,mai ales ca din cate am intzeles putea fi evitata aceasta situatzie
dumnezeu sa o odihneasca ,iar fetitzei sa-i dea sanatate

Anca &Alex

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
Poze

...incep sa intzeleg ca nu-ntzeleg nimic...
pavel stratan

Mergi la inceput