Bebelusi de iulie-august 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 15
emaaimee spune:
Mersic cuscra![]()
Anca-e de 300mg,da.SI mie mi-e cam frica.Ideea e ca fetelor le-a fost prescris Novocalmin de dr.
Parca si Dede a dat Medeei si zicea ca a dormit mai bine!
Eu nu stiu daca e vorba de Novocalmin de 300mg pt ca eu din asta am.Sau voi ati dat la bb alta concentratie.Nu stiu daca exista si in concentratie mai mica?
anis-si tu i-ai dat in fiecare seara aproape?Unul pe seara?

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
andre_ea spune:
Am fost si noi azi la vaccin. Am plans, dar a trecut. Mai era acolo o fetita de 1 an care a primit prima vaccinul. A inceput si Tudor sa planga cand a auzit-o pe ea. 
La 6 luni si 10 zile avem 8100 g si 69 cm.
In rest suntem bine si rasfataaaaaaat!
Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005POZE
anis spune:
Emaaimee..eu i-am dat supozitor NOVOCALMIN, timp de 5 zile in fiecare seara ,unul intreg, ASTA LA INDICATIA DR.Si a fost singurul lucru care a functionat la durerea de dinti, si nu a avut absolut nimik.Se da in functie de kg, anume daca re peste 7kg, se da unul intreg, si tot peste 7kg, se poate da 1 dim si 1 seara, adica 1 la 12 ore.E de preferat 1 pe zi, de regula crizele se fac mai mult seara.
Mi s-a spus ca pliantul a ramas in urma mult fata de ce se face in practica cu medicamentul.Alt ex , cum e pregnyl, se da pt declansarea ovulatiei, e eu l-am facut de ex in sarcina pt a miscora valoarea IR, si asa s-a si intamplat, in prospect nu scrie nimik.
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
joker spune:
Eu am o frica patologica de medicamente...din cauza alergiilor mele imi e frica sa ii dau chiar si un banal supozitor cu glicerina...fobii...
De la carne..daca e fiarta...mi se pare totusi putin probabil...se poate??
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2
anis spune:
Am reusit sa vb cu dr.Mi-a zis ca 3 zile sa ii dau doar legume, iar la fructe doar mar copt.Sa vedem daca dispar.Asta zice ea, sa vedem daca e de la carne si sa eliminam tot ce e crud,anume fructe, de aia sa le coc.
Of...cum se coace un mar la micro???La ce temp. si cate minute? Sa nu imi explodeze maine marul ![]()
AniS si
Ingrid
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Dianami spune:
Anis, eu cred ca daca e alergie, e de la carne. De la kiwi apareau mai repede, nu dupa 5 zile. Intrerupe-i carnita pt. o perioada si incerci din nou apoi. Ca sa-i treaca bubitele poti sa-i dai cu mixtura mentolata, atenueaza si mancarimea, daca exista. Se prepara in farmacie.
Nu e obligatoriu sa-i apara bubite pe tot corpul, apar frecvent pe piept, gat, burtica, manute...asa cum zici ca are Ingrid.
In orice caz, nu ii da nici un alt medicament pt. alergie pana nu o vede medicul!
Si poate reusesti cumva sa faci mai racoare in casa, eventual tine-o imbracata in tinuta de vara...
Pupici! 
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia
blackpanterro spune:
Simona, Pitecantrop, Laura, multumesc pt gandurile bune
.Si eu cred la fel ca si tine Laura, ca se poate si san si formula, asa a facut si Oana cu Eva.Ce sa fac, daca am ascultat numai de dr.
Doctorii astia stiu numai sa dea sfaturi dar cand cresc bebeii si avem asemenea probleme unde sunt????Acum o sa stiu, data viitoare o sa primeasca mai multe de la inceput....
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
Dianami spune:
Anis, acum am vazut ca ai vorbit cu dr. Sper sa va treaca repede.
Vad ca se termina capitolul
. Deschide cineva altul? Ca avem si noi noutati...![]()

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia
anis spune:
Diana..pupici...nu cred ca o mananca ,adica ea nu se scarpina(stie oare?).Si eu inclin spre carne.Nu ii dau nimik deocamdata, nici medicament,nici unguent..scot carnea si ii dau si mar copt, adica va fi totul copt ,gatit si observ cum va fi..daca se retrag sau se extind..ca daca se extind treb. sa o sun pe dr ca sa vina urgent(asa a zis ea).
Nu ma uitati cu marul ala la micro ![]()
AniS si
Ingrid
anis spune:
Hai sa copiezi listele si deschis acum alt capitol
AniS si
Ingrid