Bebelusi de iulie-august 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 14
joker spune:
Rabdare...trebuie sa manance..imi pare rau...
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2
nique15 spune:
Mamini, Anis multumesc pentru raspunsuri. Dupa ce i-am pus supozitor Eferalgan i-a scazut la 37 cu 9, dar a facut destul de repede kk si eu cred ca nu a avut timp suficient sa-si faca supozitorul efectul. Acum are iar 38 cu 1! Ii dau acum Smecta si sirop! Vedem ce facem pana maine. Eu sper sa fie de la dinti!
Ioana si Simina
Poze cu Simina
Simina e atat de mare
nique15 spune:
Fetelor, tot eu cu o intrebare: le-ati facut baie la bebei cand aveau febra? Eu parca nu m-as risca!
Ioana si Simina
Poze cu Simina
Simina e atat de mare
anis spune:
Nique daca nu merge cu sirop..supozitor novocalmin, e mai sigur.
Fetele m-am uitat pe caiet mai bine..i-am dat acum 5 zile kiwi,doar pulpa, fara semintele alea...?Si pe urma carnea de pui.Hm???Se vad f bine pe maini si piept..
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by anis
Nique daca nu merge cu sirop..supozitor novocalmin, e mai sigur.
Fetele m-am uitat pe caiet mai bine..i-am dat acum 5 zile kiwi,doar pulpa, fara semintele alea...?Si pe urma carnea de pui.Hm???Se vad f bine pe maini si piept..![]()
AniS siIngrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Eu cred ca daca i-au aparut si pe maini, e o alergie. Se simt cand treci cu mana peste ele? Nu ma pricep, dar parca nu as crede ca de la kiwi a facut dupa 5 zile ... Mie mi-a dat medicul de familie o reteta cu o mixtura antialergica si mi-a facut un preparat la farmacie. E o solutie alba, cu miros de mentol. Am dat-o cu aia si i-au trecut in cateva zile. Sanatate multa puiutei tale!

Laura
de
Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastreAtat suntem de mari
joker spune:
E de la kiwi...nu stiu ce i-ai putea da..clorocalcin nu cred.poate niste gluconat de calciu...
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2
emaaimee spune:
Spuneti-mi si mie cum ati dat Novocalmin,in
,asta da,dar unul intreg?Sau taiat in 2?Ca eu am citit pliantul si m-am cam speriat de efecte adverse
Oricum i-am pus unul intreg si vad ca a adormit repede.Nu am primit decat o cutie si sunt doar 6,unul s-a dus
Sper sa ii faca bine,vom vedea.
Felicitari noilor dintoshi mici
!La cat mai multi si fara dureri de preferat![]()

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
andre_ea spune:
Ema, eu i-am pus unul intreg.
Chiar in seara asta am pus unul, dupa vaccin, preventiv.
Anis, si eu as zice ca e de la kiwi.
Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005POZE
ancutzathree spune:
quote:
Originally posted by emaaimee
Spuneti-mi si mie cum ati dat Novocalmin,in,asta da,dar unul intreg?Sau taiat in 2?Ca eu am citit pliantul si m-am cam speriat de efecte adverse
Oricum i-am pus unul intreg si vad ca a adormit repede.Nu am primit decat o cutie si sunt doar 6,unul s-a dus
Sper sa ii faca bine,vom vedea.
Felicitari noilor dintoshi mici!La cat mai multi si fara dureri de preferat
de fetita
cu fundita
Uite atat suntem de mari![]()
POVESTEA MINUNII
daca este de 300 de mg atunci nu ii dai doar jumate,la 4 ore interval ...
novocalminul se da daca are febra peste 38 gr,daca nu ,atunci se da paracetamol,noua asa ne-a zis dr.
eu chiar daca avea peste 39 de grade febra,i-am dat intercalat cu paracetamol,mie mi-a fost frica...

anca @
alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
Poze
pavel stratan
emaaimee spune:
anis-nu are cum sa fie de la kiwi daca i-ai dat acum 5 zile,inclin sa cred ca e de la pui sau carne.Ti-am mai zis ca exact asa a avut si Oana.Deja sunt pe trecute.Poti intreba si dr ca sa nu stai asa in dubii.Eu zic ca o sa ii treaca,stai linistita.Zi-mi si mie de Novocalmin,please![]()

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII