Bebelusi de iulie-august 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Rabdare...trebuie sa manance..imi pare rau...

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Mamini, Anis multumesc pentru raspunsuri. Dupa ce i-am pus supozitor Eferalgan i-a scazut la 37 cu 9, dar a facut destul de repede kk si eu cred ca nu a avut timp suficient sa-si faca supozitorul efectul. Acum are iar 38 cu 1! Ii dau acum Smecta si sirop! Vedem ce facem pana maine. Eu sper sa fie de la dinti!

Ioana si Simina

Poze cu Simina

Simina e atat de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Fetelor, tot eu cu o intrebare: le-ati facut baie la bebei cand aveau febra? Eu parca nu m-as risca!

Ioana si Simina

Poze cu Simina

Simina e atat de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Nique daca nu merge cu sirop..supozitor novocalmin, e mai sigur.

Fetele m-am uitat pe caiet mai bine..i-am dat acum 5 zile kiwi,doar pulpa, fara semintele alea...?Si pe urma carnea de pui.Hm???Se vad f bine pe maini si piept..

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by anis

Nique daca nu merge cu sirop..supozitor novocalmin, e mai sigur.

Fetele m-am uitat pe caiet mai bine..i-am dat acum 5 zile kiwi,doar pulpa, fara semintele alea...?Si pe urma carnea de pui.Hm???Se vad f bine pe maini si piept..

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Eu cred ca daca i-au aparut si pe maini, e o alergie. Se simt cand treci cu mana peste ele? Nu ma pricep, dar parca nu as crede ca de la kiwi a facut dupa 5 zile ... Mie mi-a dat medicul de familie o reteta cu o mixtura antialergica si mi-a facut un preparat la farmacie. E o solutie alba, cu miros de mentol. Am dat-o cu aia si i-au trecut in cateva zile. Sanatate multa puiutei tale!

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

E de la kiwi...nu stiu ce i-ai putea da..clorocalcin nu cred.poate niste gluconat de calciu...

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Spuneti-mi si mie cum ati dat Novocalmin,in ,asta da,dar unul intreg?Sau taiat in 2?Ca eu am citit pliantul si m-am cam speriat de efecte adverseOricum i-am pus unul intreg si vad ca a adormit repede.Nu am primit decat o cutie si sunt doar 6,unul s-a dusSper sa ii faca bine,vom vedea.
Felicitari noilor dintoshi mici!La cat mai multi si fara dureri de preferat

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Ema, eu i-am pus unul intreg.
Chiar in seara asta am pus unul, dupa vaccin, preventiv.

Anis, si eu as zice ca e de la kiwi.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

quote:
Originally posted by emaaimee

Spuneti-mi si mie cum ati dat Novocalmin,in ,asta da,dar unul intreg?Sau taiat in 2?Ca eu am citit pliantul si m-am cam speriat de efecte adverseOricum i-am pus unul intreg si vad ca a adormit repede.Nu am primit decat o cutie si sunt doar 6,unul s-a dusSper sa ii faca bine,vom vedea.
Felicitari noilor dintoshi mici!La cat mai multi si fara dureri de preferat

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

daca este de 300 de mg atunci nu ii dai doar jumate,la 4 ore interval ...
novocalminul se da daca are febra peste 38 gr,daca nu ,atunci se da paracetamol,noua asa ne-a zis dr.
eu chiar daca avea peste 39 de grade febra,i-am dat intercalat cu paracetamol,mie mi-a fost frica...

anca @alex

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
Poze
...incep sa intzeleg ca nu-ntzeleg nimic...
pavel stratan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

anis-nu are cum sa fie de la kiwi daca i-ai dat acum 5 zile,inclin sa cred ca e de la pui sau carne.Ti-am mai zis ca exact asa a avut si Oana.Deja sunt pe trecute.Poti intreba si dr ca sa nu stai asa in dubii.Eu zic ca o sa ii treaca,stai linistita.Zi-mi si mie de Novocalmin,please

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput